dış gebelik geçirdim, düşük yaptım bebeğim olur mu diyenler lütfen okuyun

teşekkür ederim güzel dileklerin inş hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.Aslında umutsuz değilim sadece dış gebelik yaşayan biri olarak korkularım var .Kafamdan atamıyorum bir türlü

bende senin gibiydim ne zaman doktora gitsem şansımın normal bir bayana göre %50 düşük olduğunu öğrenmek her defasında canımı sıkardı. daha sonra işe başladım arkadaş ortamı iş ortamı kafamı dağıttı. bu süreçte tedavimi aksatmadım. bütün tahlilerimi eşimle beraber yaptırdık. bu seferde eşimde sorun çıktı. varikosel ameliyatı oldu. bu ameliyattan yaklaşık 6ay sonra bir düşük daha yaptım. iyice bunalmıştım. iyi bir doktor bulup doğru tedaviyle çok şükür bir oğlum oldu. şimdiki gebeliğim ise süpriz.
mutlaka tedaviye eşinizle gidin. bu dış gebeliğin genelde erkek kaynaklı olduğunu biliyorum. sperm hareketlerinde bozukluk olduğu zaman düşük ve dış gebesi olma ihtimali yüksek.

bende kontrollerime aksatmıyorum bir daha aynı şeyleri yaşamamak için benim dış gebeliğim iltihaba bağlıydı.Doktor tüpümü temizlediklerini iltihaba bağlı dış gebelik olduğunu söyledi ve 8 ay sonra bebek almamı söylemişti. Şimdi tekrardan bebek istiyoruz tüm kontrollerimi yaptırdım hayırlısı inş

Çok güzel bir konu açmışsın dış gebelik geçirenlere umut olması için .internette dış gebeliği araştırdığımda sinirlerim bozuluyordu .Dış gebelik zaten çok zor bi süreç .Bunu yaşayan kişiler gerçekten çok etkileniyor bide internette olumsuz şeyler görünce iyice moralim bozuluyodu .Şimdi sen bize örneksin demek ki rabbim verince dış gebelikten sonrada sağlıklı gebelik oluşabiliyor Rabbim evlatlarını sana bağışlasın

Suprizzzzz....Ben yine hamileyim :) gecmisi okuduysaniz gecen ayin 7 sinde dusuk yapmistim dr kumyasal gebelik demisti.adet olmayi beklerken oglesine test yaptim ve cift cizgiyi gordum.hemen kanda baktirdim 3553 cikti..tabi dr kostum hemen ultrasonda 5 +3 cikti.hala nasil oluyo anlamis degilim.cumatesi kalp atisi icin cagirdi.hayirlisiyla duymayi diliyorum...hem korkuyorum,hem heycanliyim.bu arada hergun gobekten clexane igne vuruyorum.

geçmiş olsun canım. evet bazı doktorlar iltihaba bağlıyor birçok şey etken olabiliyor. kontrollerini aksatmaman çok iyi. ben yine tekrar yazacağım bunu kontrollere eşinizide götürün. spermiyogram mutlaka yapılsın. inşallah sende tez zamanda hamiş kalırsın canım. bu arada sen hangi tüpten dış gebesi oldun. ameliyat mı yoksa iğneylemei atlattın?

ooo harika çoookk sevindiimmm canım gözün aydınn. Allahım kucağınada almayı nasip etsin.. inşallah darısı burdaki diğer arkadaşların başına olur. tek tek hamişim yazarlar burdannnn ayyy vallahi çok mutlu oldum bu habere

Bende 2 duşuk yaşadım ve şuan hiç kucağıma bebeğimi alamiycakmışım gibi hissediyorum. Sizlerin guzel haberleriyle umut buluyorum

İnsallah canim kalp atisini duymadan bi rahat nefes alamicam galiba..Allah bebek isteyen herkesin yardimcisi olsun.herkesin gonlune gore versin

Bende 2 duşuk yaşadım ve şuan hiç kucağıma bebeğimi alamiycakmışım gibi hissediyorum. Sizlerin guzel haberleriyle umut buluyorum
geçmiş olsun. inşallah tekrar sağlıklı hamile kalırsın. bir arkadaşımın tamı tamına 8 düşüğü var ve sonunda bir tane Allah bağışlasın bir kızı oldu çok şükür. ümidinizi asla yitirmeyin

tabiki imtihan dunysı rabbim sınıyo bizleri. Ama RABBİM BİDAHA YAŞATMASIN... Çook acılar çektim hem fiziksel hem piskolojik.
şimdi umutla geleceğe bakıyorum

Hic umutsuzluga kapilma canim.Allah isterse olur.umutsuz,moralsiz olma.bende 2 dusuk yaptim.hatta gecen ay dustu ve suan tekrar hamileyim ben bile inanamiyorum ustelik degerlerim normal keseyi gordum.allah hayirlisiysa devamini da gormeyi nasip eder.senin yapman gereken dr kontrolunde olmak testlerini yaptirmak tabi esininde.sonrasi Allaha kalmis.Dilerim en kisa surede guzel haberler alirsin.

çok tşkkur ederm cnm. Allh hayırla sağlıkla kucağına almayıda nasib etsin. Cnm sen hiç adet gormeden mi gebe kaldın ve tedavine başlamış,mıydın

İnsallah canim kalp atisini duymadan bi rahat nefes alamicam galiba..Allah bebek isteyen herkesin yardimcisi olsun.herkesin gonlune gore versin
inşallah duyacaksın kalp atışınıda. ilk 3 ay çok dikkatli ol. yeme içmene ve hareketlerine dikkat et. organik gıdalar tüket canım. vee çokk mutlu oll heranının tadını çıkar :)

tabiki imtihan dunysı rabbim sınıyo bizleri. Ama RABBİM BİDAHA YAŞATMASIN... Çook acılar çektim hem fiziksel hem piskolojik.
şimdi umutla geleceğe bakıyorum
inşallah bir daha yaşatmasın . çok iyi anlıyorum seni. en ağırıda psikolojik olan acısı. geçmişe bir sünger çek hiç yaşanmamış gibi tekrar gebe kalacağın günü sabırla bekle canım :)

çok tşkkur ederm cnm. Allh hayırla sağlıkla kucağına almayıda nasib etsin. Cnm sen hiç adet gormeden mi gebe kaldın ve tedavine başlamış,mıydın
evet düşük yaptığım zaman 2-3 gün kanamam oldu sonra durdu ve bir daha adet görmedim. İnsülin direncim olduğu için bu arada dahiliyeye gittim vitaminlerime falan baktı dr.Hepsi düşük çıktı.İlaçlar verdi onları kullanmaya başladım.En azından hamile kalana kadar insülini kontrol altına alıp biraz kilo vereyim dedim ama nerdeee meğer hamileymişim.İnsanın başına ne geliceği belli olmuyo..her anın tadını çıkarmak lazım ama geçmişte yaşanan acı hatırlar şu yüreğimizi hep ağzımızda hissettiriyor.Moral bozmak yok..

Bu başlığı açtığınız için öncelikle çok teşekkürler ve mrb..2 ocakta sol tupumde sıkışan bebisimi kapalı ameliyatla aldılar ilk bebegimdi sevincini bile yaşayamadik yavrumun doğru düzgün uzuntusunude..

Geçmiş olsun canım, sakın kendini çok üzüp yıpratma.Umutlu olmak,moralini yüksek tutmak bu yolda en büyük yardımcımız.Allahın izniyle tekrar hamile kalırsın buna inan.

Doktordan geliyorum :) Bebeğimin kalp atışlarını duyduk..pıtpıtpıtpıttttt...3,8 mm ve kalbi atıo..Allahıma binlerce kez şükürler olsun.

merhaba canım hoşgeldin aramıza. çok çok geçmiş olsun. yaşadığın kolay birşey değil. bundan sonrada umudunu yitirme asla. tekrar hamile kalacaksın Allahın izniyle. Rabbim ol desin yeter ki. sadece biraz zaman gerekli olan.

Doktordan geliyorum :) Bebeğimin kalp atışlarını duyduk..pıtpıtpıtpıttttt...3,8 mm ve kalbi atıo..Allahıma binlerce kez şükürler olsun.
çookkk çookk şükürrr dünyanın en güzel sesini duymuşsunn. Rabbim her isteyene nasip etsin canım. sağlıkla kucağına al yavrucuğunu. çok çok dikkat et hareketlerine ve yeme içmene tekrar söylüyorum. ama inanıyorum ben bebğini alacaksın kucağına Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…