Kızlar merhaba dış gebelik yaşıyorum. Muayene olduğum doktor 11-13-17 mayısta mextu iğne tedavisi uyguladı 3 doz olacak şekilde geçen cuma kontrole gittim beta hcg testi istedi değerlerim düşmüş. Kanaman gelebilir korkma dedi doktorum herneyse tam o gün içinde kanamam başladı fakat cumartesi gecesi gece 2-3 sıralarında şiddetli bi ağrım başladı hafta sonu denk geldiği için hiçbir hastahanede kadın doğum doktoru yoktu. Devlet hastahanesinde doktor varmış gidip kontrol oldum bana vajinal kanaman olması normal ben hala görebiliyorum bi kalp atışı eksik dedi beni İzmir bayraklı şehir hastahanesine sevk ettiler gittik tekrar beta hcg testi yapıldı 1799 çıktı fakat bana sözde uzman doktor sol yumurtalığımın alınması gerektiğini söyledi ben asla kabul etmedim Etrafını kapalı ameliyat ile temizleyeceğiz dese anlarım bana direk yumurtalığını almamız lazım dedi bende tedaviyi red edip taburcu oldum bugün sabah kendi doktoruma gittim ve tüm olanı anlattım tekrar alttan muayene etti ve asla yumurtalığının alınmasına gerek yok ne saçmalıyorlar dedi ki iğne tedavisi uygularken doğum sancısı gibi ağrı olacağını kanamamın yoğun geçeceğini söylemişti dış gebelikte iğne tedavisinden sonra düşük belirtisi nasıl olduğunu söyler misiniz doktorum herseyin yolunda olduğunu söyledi düşük yaptığımı nasıl anlayacağım belirtiler nasıl gerçekten psikolojik olarak çökmüş haldeyim lütfen yardımcı olun