Dıs gebelik betahcg

Benim iğne öncesi beta hcg 5500 idi. Bugün 2 günü gecti, Çarşambaya kontrole gidecegim 4. Gün için. Karnım ağrıyor ama çok değil, hiç akıntı kanama vs. yok, acaba ilaç yan etkisi mi diye düşünüyorum.

Ama sen dış gebelikten sonra normal gebelik yaşamışsın değil mi

Evet 2 dış gebeliğimdede hemen arkasına hamile kaldı . Hatta şuan 2. Ye hamileyim kese göründü 5 haftalık

Geçmiş olsun nerede vuruldunuz acaba, reçete edildi ama eczanede bulamadık vurduracsktık, depolarda yok üretimi yok dendi, 50 mg düşük dıs olduğu için sanırım

Merhaba ben dün değer verdim 4.41 çıktı bugün verdim 15.74 çıktı 3 ay önce sağlıksız gebelikten kürtaj oldum ama şimdide bir günde çok yükselmiş gibi geldi korkuyorum yüksek değerden dış gebelik olabiliyor diye okumuştum değer hakkındada bilginiz varsa beni aydınlatabilir misiniz lütfen

Çok yükselmemiş canım artış normal, adet günün ne zaman

Bildiğim kadarıyla 24-48 saat arası 2 kat artabiliyor betahcg ama net alttan ultrason ile görülebiliyor doktor ilk başta normal ultrason ile bakmıştı ancak bişey görünmemişti daha sonrasında alttan ultrason ile belli oldu bence betaya değil ultrasona bakmak daha mantıklı eğerki böyle bir şüpheniz varsa doktorunuza söyleyin

Geçmiş olsun nerede vuruldunuz acaba, reçete edildi ama eczanede bulamadık vurduracsktık, depolarda yok üretimi yok dendi, 50 mg düşük dıs olduğu için sanırım
Teşekkürler size de gecmis olsun hastahanede vuruldum dış gebelik tespit edildikten sonra yatısım yapıldı tek doz iki kalcadan yapıldı ama iğneyi ben almadim çok saçma geldi bana nasıl reçete edildi hastahane kendi temin edip vurmak zorunda

Artış eğiliminde ise kesin tsnı konacaktı o yüzden direk vurulmamamıştkm somra bulamayınca kan da yükselişte gelince hastanede vuruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…