- 28 Temmuz 2011
- 84
- 0
kanaman var mı?varsa düşük yapıyor olabilirsin.
kanamam yok şimdilik düşük yapıyorum demek mi oluyor bu şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kanaman var mı?varsa düşük yapıyor olabilirsin.
ben artık anlamıyorum hassasıyet varmı yokmu.kanamam hala var bazen cok ufak kahverengi parça geliyor bu ne anlamadım.doktor adetını beklıcez dedı.uconn sende doktorar gıdınce bı sorarmısın methotrexateyle bebekten kalıntı kalırmı ve bu beta hcgde belli olurmu.sorarsan cok sevıncım ben kafayı cok taktım
ben artık anlamıyorum hassasıyet varmı yokmu.kanamam hala var bazen cok ufak kahverengi parça geliyor bu ne anlamadım.doktor adetını beklıcez dedı.uconn sende doktorar gıdınce bı sorarmısın methotrexateyle bebekten kalıntı kalırmı ve bu beta hcgde belli olurmu.sorarsan cok sevıncım ben kafayı cok taktım
kanamam yok şimdilik düşük yapıyorum demek mi oluyor bu şimdi
canım ben artık doktora gitmiyorum.doktorum bana nisan sonu gibi gel kontrole bakalım duruma göre korunmayı bırakırsın dedi.
yanlız aynı soruyu ben sormuştum değerler sıfırlanınca artık içinde bişey kalmaz demişti.bendeki kanama 2 gün önce bitti.yani değerim sıfırlandıktan sonra 1 hafta daha sürdü.kahverengi olması eski kanamayı gösterir.için artık son temizliğini yapıyor öyle düşün.kırmızı olsa kan taze kanama var demektir.o yüzden kafana takma.
canım açık kan rengındeydı ama şimdi koyulaşti dua edin ne olur.cok korkuyorum delircem.
patlamamasına sevındım.ınsallah düser ve kurtulursun benim degerlerim düştü ama nedense kanama bıttıkten bı hafta sonra yıne basladı ne yapcam bılmıyorum doktorum adetini bekleyelım dedı.doktora gıdınce bı sorarmısın methotrexateyle parca kalırmı bebekten ve bu beta hcgde belli olurmu.
sapphire benim 35 mm olmuştu.bende iğne tedavisi oldum.ağrılarım çok oldu dış gebelik ürünü büyük olduğu için.benim patlamadıysa sana bişey olmaz inşallah.sadece dinmeyen ağrın olursa özellikle omuz başına vuran, başın dönerse tansiyonunda düşme veya yükselme olursa doktorunla irtibata geç hemen.değerlerin sıfırlanana kadarda yanlız kalmamaya çalış.
allah hepimizin yardımcısı olsun. 2. doz iğneyi de hemen yaptırdı doktorum. bhcg değerim 2 katına çıktı. normaldir umarım düşer. sen iyisindir inşallah çok zor bir süreçmiş bu. psikolojim altüst oldu. bu arada seninkinde kalp atışı görüldü mü. bugün hala atıyodu kalbi.:44:
sapphire benim 35 mm olmuştu.bende iğne tedavisi oldum.ağrılarım çok oldu dış gebelik ürünü büyük olduğu için.benim patlamadıysa sana bişey olmaz inşallah.sadece dinmeyen ağrın olursa özellikle omuz başına vuran, başın dönerse tansiyonunda düşme veya yükselme olursa doktorunla irtibata geç hemen.değerlerin sıfırlanana kadarda yanlız kalmamaya çalış.
iğneden sonraki 4.gün değerim tam 2 katı olmuştu benim.doktorum baştan böyle bişey olabileceği konusunda uyarmasına rağmen çok korkmuştum.7. gün ölçüm yaptırdığımda değerim düşmeye başladı.yinede doktor düşüşü yavaş gördüğü için ikinci iğneyi yaptı.ben inanılmaz sancılar yaşadım hatta doktora yalvarmıştım beni ameliyat edin diye ama yapmadı değerlerim düşüyor diye.neyse 15 gün ağrılı bir süreçten sonra değerlerim sıfırlandı.2 haftaya yakın oldu şimdi regli olmayı bekliyorum tamamen normale dönmek için.ara arada tüpüm ağrı yapıyor ama geçecek inşallah.bende panik atak vardı zaten hepten psikolojim kötü oldu.psikoloğa gidiyorum şuan.allah hepimizin yardımcısı olsun.sende tez zamanda atlatırsın inşallah bu durumu...
Canim sende de fetal kalp atisi var miydi . Okuyorum kalp atisi olanlara cerrahi tedavi diyor. Yardimci olursan sevinirim
sapphire bende kalp atışı yoktu.bende kalp atışı olursa ameliyat yapılıyor diye okumuştum internette.
ama doktorunun bir bildiği vardır.
iğne yapıldığında betan kaçtı?
şu anda düşüş var mı?
bu arada bende yaklaşık 4 yıldır falan panikatak ve depresyon ile uğraşıyorum.
bebek için antidepresanı kesmiştim.
şimdi bu dış gebelik en başa döndüm yine.
inatla ilaç içmek istemiyorum.
korunma süreci biter bitmez çocuk düşünüyorum çünkü.
arkadaşlar mrh.bende dış gebelik geçirdim ve halaa acı çekmeye devam ediyorum.durumu şöyle açıklayayım size,umarım cevap yazar bende mutlu olurum.ben 3 ocakta adet oldum,16 ocakta gece kanama oldu,eşimle hastaneye gittik.hemen kan ve idrar tahlili yaptılar,hamilesiniz dediler,kağıdı elime aldığımda sevinimi üzülümmi anlayamadım,doktorum ters giden bişeyler var dedi ve beni o gece hastaneye yatırdılar.ilk gün bişeyim yoktu ondan sonraki günler ağrılarım başladı.
25 ocakta 2221
27 ocakta 1338
30 ocakta 1211
16 şubat 168 oldu HCG değerlerim.
ama bu arada hem ağrılarım ve kanamam devam etti.iki adet sonlandırma iğnesi yaptılar, kürtajla parça alıp patolojiye gönderildi,sonuçlarda kesin dış gebelik belirlendi.
doktorum bana ağrı kesici ve demir+foliasit+b12 kapsayan ilaç yazdı aç karına içiyorum bu ilacı.ağrı kesiciyide ağrım fazla olduğnda içiyorum günde en az 2 defa.ama halaa ağrım devam ediyor.
şunuda belirteyim dış gebeliğim sol tüpte oluşmuş yeni olduğu için ameliyattan yırttım.
12 şubatta gecikmeli olarak adet oldum ama adetim her zamanki gibi değil fazla oluyorum halaa devam ediyor adetim,ne zaman biter bilemiyorum.
yalnız bugün yine üzüldüm kontrolde sağ over ve sol over arasında bir lezyon saptandı,,ne düşüneceğimi bilemiyorum.ağlamaktan duygularım köreldi,o kadar çok acı çekiyorum ki..salı günü yeniden kontrolüm var,bakalım o zaman herşey belli olacak...
bu durum yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum....
geçmiş olsun umud.bende yeni geçirdim dış gebeliği senin gibi sol tüpten.aynen 2 doz iğne ile sonlandırıldı.beta değerlerim 2 hafta önce sıfırlanmasına rağmen halen ağrılarım devam ediyor.
kanaman değerlerin sıfırlanınca sonlanır.benim öyle olmuştu.
merhaba
bende 21 subatta igne oldum .iğneye kadar degerlerim 2500 e kadar cıkmıstı.2500 ken iğne oldum.4 gun sonra 5500 oldu degerlerim.daha oncesinde gittigim 2 doktor acil ameliyat demişti.son doktorum iğneyi deneyelim dedi.bende agrılara ve riske razı oldum .iğne sonucunu beklemeye basladık.iğneden bir hafta sonra degerim 4100 oldu.bir hafta daha sonra 1800 oldu.bir hafta daha sonra yani dün 1200 cıktı.doktorum azalma yavaslamıs bir iğne daha yapalım cuma günü dedi.ama o iğne sadece bendemi oyle yaptı bimiyorum.15 dk uyustu iğne yapılan tarafım.cok büyük bir acı duydum.ve cuma günü ile ilgili şimdiden endişe duymaya başladım.bu iğneyi 3 kez olanlar bile varmı.tam 1 aydır 3 güne bir gidip kan aldırmak ,sonuç beklemekten ve ağrı çekmekten bitap düştüm ama genede çok şükür ameliyatsız halledicem diye seviniyorum.inşallah.bu safhaya kadar gelipte genede ameliyata mecbur kalan varmı aranızda.
o iğne çok kuvvetli bendede 15 dk kadar uyuşma yapıyordu.hemşire iğneyi vurmadan uyarmıştı zaten.ben 2 kere iğne oldum 6000 lerden düştü 40 güne yakın bir sürede.değerlerim sıfırlandıktan sonra ağrılarım hala vardı.hiç geçmiyecek sanıyordum sanki ama son 15-20 gündür hiç ağrı kalmadı.
doktorun daha iyi bilir bence üçüncü iğne diyorsa yaptır bence.bana ilk seferde 50 mg ikinci seferde 85 mg vurdular.düşmesi için yeterli oldu.ama unutma her bünye farklıdır.