Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya ameliyatsız başka yolu yokmu bende de var ve çok korkyuroum ben doktora gitmekten tuzlu su uygulucam bakalım allahım inşallah faydası olur
1 çay bardağı ılık suya 1 yemek kaşığı tuz koyup karıştırın ve gargara yapın doktorumun tavsiyesiii umarım iyileşirr
benimde baya oluyoduu,yutkunurken bile dişim kanıyordu..diş doktoruna gittim..iki ialç vermişti birisi demir ilacıydı digerini hatırlayamıyorum..onları kullandıktan sonra geçtii..arada oluyor,oda vitaminsizlikten kaynaklanıyormuş..
tuzlu su diş etlerinde kanaması olana iyi gelir dişetlerinizle iltihapla birlikte diş eti çekilmesi de varmı? Şu anda bende de diş eti çekilmesi oldu hemde kaplamalarımı yaptıralı 2 ay oldu olduğu gibi aralandı çok üzüldüm ne yapacam bilmiyorum dünya para verdim haftaya dişcime gidecem gecen hafta tüm diş etlerim acıyor ve agrıyordu apranax ve tantum verde gargara verdi ama siz hamilesiniz apranax ı kesinlikle kullanmayın gargara yutulmuyor agzın içinde gezdirilip dökülüyor onu da sorun eczanenize bana cok iyi geldi hemde apranax almadım bende...
sanırım bende de var iltihap bazen öyle sızlıyorki su çay vs içemiyorumgideceğim bende doktora diş çeker die korkuyorum ya da dolgularla dolcak die nası bi tedavisi vardırki?