yaaa kızlarr diş etlerim çok şiş benim yaa.1 yıldan fazla oldu böyle.erteledim hep tedaviyi.şimdi damaklarım acıyor ve sanki dişlerim dökülecekmiş gibi geliyor.tzbiri yerindeyse bütün diş etlerim zonkluyorr.dişçiye gösterdim dedi dişeti uzmanına baktırın.bide diş etlerimde beyazlık var sanki dişim fırlayacakmış gibi.çok korkuyorum.bir arkadasımız da çene kemigi erimesinden bahsetmiş.offff inş hemen atlatırım.kesilmesi mi gerek ne olacak onu da bilmiyorum gidemiyorum doktora korkumdan.
benim sorum dolgu dişimin yanında apse var boncuk buyuklugunde rahat 1 senedir var saglık guvencem olmadıgı için doktoradaa gidemedim sadece saglık ocagına gosterdim ilaç verdi antibiyotık bi süre faydasını gördüm soguk yada sıcak yedigim zamn şişip iltahaplanıyo napmalıyım agrısıda oluyo zamn zamn çektirmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim cevabınzı sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden ilginiz için tesekürlera.s.
hamilelik dönemımde dişetlerim cok kanadı ve midem bulandığı icin uzun süre diş fırcalayamadım,,,,,
dr kalsiyum verdi,,,neyse bir yıl gecti hala kanama devam ediyordu,,,
üstüne birde agız kokusu eklendi,,senağlama
15 ün önce dr,a, gıttım,,,diş taşı olduğunu temizlenince gececeğini söyledi,,,
temizledi her neyse ik zamanlar koku yoktu,, yıne başladı ve kanamada hala devam,, dişlerimi kaybetmek istemiyorum,,:Saruboceq:,
kücüklüğümden beri cokta özenirim,, nası kurtulacam yaaaaa su aptal seyden,,,CADIARZU