benim dişetim biraz pis kolay iyileşeceğini zannetmiyorum ama umarım çabuk iyileşir zaten az kaldı kasıma olmam şart korksamda korkmasamdabende 6 yıl önce oldum iltahap öndişetimin üstünden baloncuk gibi şişmişti kimi doktor dişi çekecekti ameliyat olduğum doktor bende diş çekilmesi olduğu için ve sağlam diş olunca ameliyatı önerdi birkaç tane iğne vuruyorlar çoğu yapılan işlemi duymuyorsun ağzında herhangi bir tad almıyor.30-40 dk sürüyor.Ameliyattan sonrası zor dikişlerden dolayı yemek yemek ve su içmek çok zor konuşamıyorsun.ağrın oluyor mutlaka sık sık buz koyman lazım yoksa şişiyor yüzün aslan şeklini alıyor ben koyduğum halde şişmeye engel olamadım.dikişlerim çabuk iyileşmediği için iki hafta bekledim.ayrıca doktorum filim çekmediği için iltahaplı bölge onun tahmininden fazla olduğu için arka arkaya 2.kez ameliyat oldum.korksanda korkmasanda bu ameliyatı olman gerekiyorsa ol zorluklarını bil istedim ama en azından kendi dişin kurtulacak yapay diş inan kendi dişinin yerini tutmuyor dediğim gibi ameliyat sırasında hiç bir şey hissetmiyorsun ama sonrası zor dikkat etmen lazım dikişler patlamasın.Ameliyattan yaklaşık 1 ay sonra herşey normala dönüyor dişetindeki yaralar çabuk iyileşirse okadar bile sürmez.
ben yaşadım bunların hepsini dişetlerimde şişme vardı dişlerdeki hafif çarpıklık ve iyi fırçalayamamaktan oluşmuştu şişmeler.dişetlerim kesildi 4.5 ay kadar oldu düşündüğünüz gibi zor değil bende sizin gibiydim korkudan hep erteliyordum ama en sonunda gittim ve oldu bitti.hiçbirşey hissetmiyorsunuz emin olun sonrasında hafif bir ağrı olabilir ama inanın hiç acı yok.dikiş atılırken bile bişey hissetmiyorsunuz.bir hafta falan sonra dikişler alınıyor ondada aynı şekilde acı hissetmiyorsunuz.ama insanın ağzı ferahlıyor.gittiğinize değecek.boşuna beklemişim diyeceksiniz.geçmiş olsun.
hayır canım hiç iz falan kalmıyo gerçekten için rahat olsun her konuda zaten işlemi yapanda bi uzman olucak sonuçta.operasyon adı altında yapılan en kolay işlem bu diyebilirim.için rahatladıysa çok mutlu olurum gerçekten.bende senin gibiydim.biri bu konu hakkında bana bişeyler yazsın istiyordum.hatta bu forumda var istersen bi bak dişetlerim kesilecek diye yazılmıştı sanırım başlık.
öncelikle geçmiş olsun! ihmal etmeyin vedee ertelemeyin derim çünkü aynı durum yüzünden teyzemin kızı tüm dişlerini kaybetti üstelik henüz 35 yasındaydı