slm bende dişeti ameliyatı olacam üst çenedeki ön dişetinden ameliyat olacam iltihabı alacaklar we dişetinin içindeki dişkökünnü küçültecekler we korkuyorum yardımlarınız için şimdiden tşklerrrr.......:1no2:
QUOTE=darkblue;3723969]diş kök ucu rezeksiyonu amelıyatı ıse ben geçirdim Subat ayında çapa tıp fakultesınde profesor yaptı kaplamamın altındakı dısın kokunde kist varmıs once kanal tedavısı yapıldı sonrasında tıp fakultesınde bır profesore amelıyat oldum ama gecmedı sorunlarım bır dıs hekımıne gıttım dısımdekı ıltıhap hala devam edıyordu sureklı agrım vardı o gunden bu yana dısım cekıldı ve rahat ettım dıs hekımım bu tur amelıyatları hocaların sov amaclı olarak talebılerıne gosterdıklerını ve cogunda basarısız olduklarını soyledı bende aynı sekılde oldu mutlaka ıyı bır dıs hekımıne tekrar danıs amelıyat olurken hıc bır sekılde acı duymuyorsun ama arkasında yuzün sisiyor morarıyor ben bosu bosuna acı cekmısım cekıldı dişim kurtuldu cunku artık o dısın tedavısı mumkun degılmıs ....
uyuşturyorlar ama kesicekler ya bidem benim midem kalkıyor bende kasımda antibiyotik dediğiniz hap oluyor heralde ben hapta yutamıyorum ne olacak bilmiyorum çok teşekkürler beni bilgilendirdiğiniz için bende kasım ayında olucam ameliyatı umarım herşey yolunda geçer bizim tanış doktorda dedi kanal tedavısi olunucak diye we dişetinin içindeki dişkökünnü küçültecekler kök ucu rezeksıyonu oluyor heralde peki kök ucu rezeksıyonunu nasıl yaptılar we acı hissetiniz mi sonradan ve kaç ay sonra dişler yapılabilir vede çok teşekkürler canım ya beni bilgilendirdiğiniz için allah razı olsun
Aslında benimde aynı ameliyatı olmam lazım ama beni o kadar korkuttularki, cesaret edemiyorum...gerçi sonuçlarının da çok olumlu olduğunu biliyorum ama cesaret edemiyorum işte....Umarım korktuğun gibi olmazda sende bana cesaret veririsin...
bende bu sorunu yasiyorum, dislerimi yeni temizlettim doktora, ama dislerimi fircalarken kanamasi ziyade, bazen gün boyuncada arada kaniyor hic birsey yapmadigim halde.... bugün oldu mesela ve oructa tabi mavholdu(((((