Diş dişe vurduğum bir konuyla daha karşınızdayım.(YETTİN BE CİNNET!)

Ben konu sahibinin paranoyaklik yaptigini düsünmüyorum hangi kadin olsa bir soru isareti

Fazla irdelenmesi dirdirci yapar ama. Sakince gözlemlemek daha dogru sonuçları kucağına getirir bence.

Aklımda yoktu ama şuan benimde aklıma takıldı. Direk konuya gireyim yani?

Bence sorma sorma bak yalnış yapıyorsun. Böyle öğrenilmez . Sen sanki sorduğunda sanıyormusun seni aldatmış insan sana ya ben aldattım diyecek. Sen öyle sorduğunda da sana bir yalan bulur emin ol . Minareyi çalan kılıfını hazırlar. Sen böyle sordukça o daha güzel koruyacak kendini. Senin şuan yapman gereken asla oralı olmaksızın kendin takinini yapman . He arkadaşların dediği gibi o numarayı araştırabilirsin. Bilemiyorum artık etrafında polis şebeke çalışanı bişe vardır yardım alacaksın

Var evet ama ben az önce aradım vodafoneye kayıtlı böyle bir numara bulunmamaktadır diyor ama

Vodafone kayıtlı böyle bir numara bulunmamaktadır diyor şuan
O kadar çok aldatilma olaylari oluyor ki..

Belkide sizinki sadece hormonlarin etkisi.düşünmeyin diycem ama bu biz kadinlar için imkansiz gibi birşey

Eşinizin cevapları tatmin ettiyse sizi hic kurcalayip ne kendinizi nede bebeginizi üzmeyin
Zaten eger varsa böyle bisey açık verecektir

nur belki alfatmistr yafa aldatmamistr ama sana su kadarini soyleyeyeim bir kadin his edr cidden his eder ki eger ki aldatmissa senin karsina cok guzel bir sekilde gelir ve ne yaziikki aldatilan kadinlar genelde hamile lousa zamaninda yasiyor bu durumlari herkesin basina geliyor onlarin yaptigi yanina kar bize de kuruntu olrak geri geliyor

Var evet ama ben az önce aradım vodafoneye kayıtlı böyle bir numara bulunmamaktadır diyor ama

Belki başka şebekeye taşıdı numarayı ? Veya veren kadının kons olduğunu söylemişsiniz bu tarz kadınlar sık numara değiştirir . Belki numarasını değişti hepsi olabilir

Takipte kalayım en iyisi valla bugün de telefonu kurcaladım çaktırmadan bir şey bulamadım. Pusuda bekleyeyim

Çocuğunun üzerine büyük bir yemin edecek kadar kendilerini kaybedebiliyor mu bu aldatan erkekler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…