- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Dur kuz daha dun geldin11 gundur yoktun: (Vay kanki sen bansizsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur kuz daha dun geldin11 gundur yoktun: (Vay kanki sen bansizsin
Aaa aynı benDur kuz daha dun geldin11 gundur yoktun: (
sana bir tuyo vereyim onlarin numaralari sabit olmaz bin tane telefin numaralari vardir kuzumEşimin musallati çok ben alıştım da bu numara olayı farklıydı ondan kafam karıştı zaten
Eşim akıllı dursun da onların numara verip almaları beni ırgalamazsana bir tuyo vereyim onlarin numaralari sabit olmaz bin tane telefin numaralari vardir kuzum
kesinlikle ben hep bunu savunurum bir aldatma olayinda keainlikle erkek sucludur iaterse kadin fenalikta mastr yapsinEşim akıllı dursun da onların numara verip almaları beni ırgalamaz
Kesinlikle öyle yani.kesinlikle ben hep bunu savunurum bir aldatma olayinda keainlikle erkek sucludur iaterse kadin fenalikta mastr yapsin
kuzu guvrniyorsan sikinti yok ama brn senin yerinde olsam hatti vodafone sa self srvistrn kimle konismus meaajlamis numaralarr bakardimKesinlikle öyle yani.
Onu nasıl yapıyoruz canım ya?kuzu guvrniyorsan sikinti yok ama brn senin yerinde olsam hatti vodafone sa self srvistrn kimle konismus meaajlamis numaralarr bakardim
Belki dalgasına öyle bir numara verdiler?Numara olayını çözemedim ya arıyorum aradığınız numara kullanılmamaktadır diyor sebebi neydi ki?
Ben zaten guveniyordum ama daha once hic boyle bir durumla karşılaşmadığım icin afalladim birazcık. Öyle mi dersiniz...Ben güvendim eşinize :) biz kadınlar bazen paronaya yapıyoruz. Hele ki dogmamis coocuguma yemin ederim demişse hepten inanırdım.
Güzel olumlamalar geldi. Teşekkür ederim temennilerin için canım . İnsaniz işte elimizde olmuyor bazı şeyler.Belki dalgasına öyle bir numara verdiler?
Olamaz mı? Sallamışlardır birde böyle düşün.
Ben kız arkadaşlarımla bir türkü bara gittiğimizde,
Arkadaşım orada çalışan birine sırf gır gır olsun diye öylesine numara yazdı verdi...
Hamilesiniz evet özel hayatınız belki istediğiniz gibi gitmiyor.
Bakın bebeğiniz sizde etkilenir.
Gerçekten söylüyorum.
Ben ilk bebeğimde hamileyken çok rahat sakin geçirmiştim. Bebekliği de öyle kolay geçti.
2. Bebeğimde çok agrasif,sinirli,ağlak geçirdim.
Bebeğim de aynen böyle geçirdi. Çok zordu.
İnanırsınız,inanmazsınız ama bebeğiniz etkileniyor.
Böyle şeyleri bu kadar büyük dert haline getirmek,hem size hem bebeğinize hem eşinize yazık.
Güzel güzel yaşayın şu süreci.
Tadını çıkarın.
Hamileliğinizi yaşayın.
sonra keşke’lerle hatırlamayın bu günleri..
Ortada bu kadar düşünecek,büyütecek tek bir sebep göremedim.
Kendi fikrim.
Sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi.
Takmayayım demi beee. Ne hamilelikmiş ya yeminle. Çocuk beni doğuracak artık o dereceTakma anam takma. Yok bir sey hepsi hamilelikten ayni seyi 8 aydir yasiyorum. Bu boyle.
Umarım Teşekkür ederim.Bence kıvrak zekalı, esprili bi kadınsınız... Bence çok da sıkıntılı bi şeyi yok. Umarım bi falsosu olmaz size.
Öyle gözü kapalı bir kadın değilsiniz ki..Güzel olumlamalar geldi. Teşekkür ederim temennilerin için canım . İnsaniz işte elimizde olmuyor bazı şeyler.
Ama haklısın da
Valla bende güvendim nedenseSizi bilmem ama ben güvendim eşinize burdan
Çok haklısın. Önerini dikkate alıcam tekrar teşekkür ederimÖyle gözü kapalı bir kadın değilsiniz ki..
Gayet detaycı,bilinçlisiniz.
Yani demem o ki, öyle birşey olsa muhakkak sezersiniz.
Birşeyler bulursunuz.
Ki,eşinizi mutlaka tanıyorsunuzdur.
Tamam kimin ne olduğu belli olmuyor da,
Aldatma felan bu tarz şeyler biraz gözü açık olunca,gayet belli eder.
Kitap okuyun.
Beynimle kavga ederken,bana en iyi gelen şey. :)
vadofone self servise giriyorsun ordan online isler var tabi girmek onun telinden yapacaksin bu islemi sifre isteyecek girecesin orda fatura detayinda var kuzumOnu nasıl yapıyoruz canım ya?