• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş dişe vurduğum bir konuyla daha karşınızdayım.(YETTİN BE CİNNET!)

Haklıyım değil miiii ooooy oyyy
Düşünmekte haklısın bence aylardır size yaklaşmıyor bir de üzerine cebinde prezervatif var 🙊 hadi diğerlerinin bir açıklaması var ama bilemedim ancak hamilelikten sonra anlaşılır bakalım cinsel anlamda doğumdan sonra eskiye dönecek mi. İnsan böyle zamanlarda kendini de suçluyor ya benim kuruntumsa diye belki de hiç suçu yoktur dediği her şey doğrudur bilemeyiz düzelir her şey inşallah

Düşünmekte haklısın bence aylardır size yaklaşmıyor bir de üzerine cebinde prezervatif var 🙊 hadi diğerlerinin bir açıklaması var ama bilemedim ancak hamilelikten sonra anlaşılır bakalım cinsel anlamda doğumdan sonra eskiye dönecek mi. İnsan böyle zamanlarda kendini de suçluyor ya benim kuruntumsa diye belki de hiç suçu yoktur dediği her şey doğrudur bilemeyiz düzelir her şey inşallah
İlişki oldu ama dün gece 🤭 Gayette iyiydi yani hiçbir değişiklik yoktu eşimde

🤭 Ouuv kaçırmışım orayı. Sanki üst üste gelmişte ondan dolayı bunu düşünüyorsun gibi geldi Allah yuvanızın tadını bozmasın bozacak olanları yolunuzdan çeksin inşallah. Umarım sadece üst üste gelmiştir veya sana öyle gelmiştir ☺️☺️

Ah be canım burda ne konular gördük karısuyla cinsellikte hiç bir sorunu olmadan çatır çutur aldatanları. 😞

🤭 Ouuv kaçırmışım orayı. Sanki üst üste gelmişte ondan dolayı bunu düşünüyorsun gibi geldi Allah yuvanızın tadını bozmasın bozacak olanları yolunuzdan çeksin inşallah. Umarım sadece üst üste gelmiştir veya sana öyle gelmiştir ☺️☺️
Amin canım teşekkür ederim güzel temennilerin için.🌼

Ah be canım burda ne konular gördük karısuyla cinsellikte hiç bir sorunu olmadan çatır çutur aldatanları. 😞
Tabi canım orasını bilemezsin allah bizi öyleleriyle karşılaştırmasın ne diyelim zaman kötü zaman çok karışık babana bile güvenemiyorsun 🙄🙄

Iliski olmadan önce mi oldu bu olaylar?

Bunlari yakaladiginiz için acaba eşiniz size şirin görünmeye mi çalısti suç bastirmak için
Benim eşim öyle yapar genelde 🤔

Yani sende aynısını düşünüyorsun. Peki ben bu konuyu tekrar nasıl acıcam ya?

Artık açamazsın. Açsan dırdırcı kadın olacaksın şimdi sakince izleyeceksin. Aslında böyle fevri davranıp bak seni terk ederim fln demeden salağa yatıp sessizce izlesen daha çabuk öğrenirdin neler olduğunu. Şimdi o bir şey yaptıysa da tüm önlemlerini alacak artık biraz zor gibi öğrenmen

15 gün kadardır yoktum ne kadar uzun bir süre konu açmamak için değil mi?

Hamileliğin verdiği hormonlar benim hayal dünyamı da alt üst etmeyi başardı valla. Ya ben şizofreniye bağladım. Yada başka bir puklar dönüyor.
Şimdi eppengin fikirli ablalarım benim min-nak kalbimi incitmeden olayı açığa kavuştururlar.

Aslında gerçekten iki medeni insan arasında yaşanan bu denli özel şeylerin dışarıya taşınması taraftarı değildim ama KK'da cinsel konular oralar buralar derken amaaaan burada da herkes benden. Hiç tanımadığın insanlara anlatmak daha güzel tesellisiyle zart desem konu açıyorum zurt desem konu açıyorum. Ama bu açtığım konular benim hep tıkandığım yerler be kızlar. :KK43:

Önceki konumda hatta konularımda eşimin hamilelik hassasiyetinden ötürü 3 ay kadar falan yakınlaşamadığımızı belirtmiştim. Memleketlere dağıldığımız için de bu 3 ay içerisinde de 3 5 hafta ayrı kaldığımız olmuştu.

Velhasıl son haftalarda yakınlaşamamamızdan ötürü sanırım bende bir paronaya oluştu. Mesela düşünüyordum ya bu adam geçmişinde coşkun denizler gibi köpürürdü. Şuan ben bile düz duvar modundayken acaba mast. ile olan aşkı ona yeterli geliyo mudur? Ya yeterli gelmiyorsa?
Aaay elinden de telefon düşmüyor ki ? Ne yapıyor acaba ? Bu ve bunun gibi kendime engel olamadığım bir çok saçma düşünce barındırmaya başlamıştım.
Şimdi aooov eşine güvenmiyorsan boşancılar doluşur vallahi alakası yok ya durumları anlatınca bana hak vereceksiniz.

Neyse geçen haftadan başlayayım. Eşim cumaya gitti hiç yapmadığım şey telefonunu elime aldım söyle bir yoklayayım dedim. Müzisyen adam olmasına rağmen sosyal medyada falso veren hiçbir hareketi olmamış. Hayranlardan gelen mesajlar dahi duruyor neyse oradan çıktım aramalara,mesajlara,whatsappa vs derken bi p.k bulamadım.
Tam kendimi şamarlayıp ayıp sana bee diyip telefonu pişman bir şekilde bırakırken fotoğraflara girmek geldi aklıma. Bilirsiniz iphonede silinen fotoğraflar durur.

Bi baktım silinenlerin icinde peceteye yazılmış bir numara. Başımdan 10 kova kaynar su döküldü. Bunu içime attım kendimce senaryo kurdum eşim telefon karıştırmışsın aman sana yakışıyor mu vicdanı yapmasın diye muhteşem bir planla bu numarayı önüne sundum.

Evet sahnedeyken bir tane kons numarasını vermiş sevgili eşime.:) O anki olayları da detaylı anlattı. Eşimde geri çevirmemek adına alıp numarayı yanındaki arkadaşı istediği için ona atmış. Ben tabi inanır mıyım inanmadım.
Numarayı aldım arayacam dedim. Gayet rahatlıkla ara dedi. Aradım yanında fakat bu numara kullanılmamaktadır dedi. Falan bu konu böylece havada kaldı.

Not:Yine destansı bir konu olacak ama okuyanların babasının kemiğine değsin şimdiden.

İkinci mevzuda ondan 3 4 gün sonra falan oldu. Gece saat 2 falan baktım eşim yanımda mesaşlaşıyor. Whatsappta da çevrimiçi hafiften de kişner pozisyonda.
Yine hiç yapmadığım bir şey dedim kiminle konuşuyorsun bu saatte? Telefonu kenara koydu o ne demek ya dedi ? Dedektifliğe mi büründün şimdi de dedi.
Dedim yoo sadece kısa bir soru kiminle konuşuyorsun cevap ver dedim ooooof bu durum cidden sıktı beni noluyor sana dedi. Çevir o telefonu bakıcam dedim. 10 15 saniye kadar durdu sonra dedi al bak abim bana komik bir şey atmış onu konuşuyoruz dedi. Hııı ok dedim bu konuda havada kaldı.

3 gün önceki mevzuya gelelim. Ben eşimin cebinde prezervatif buldum arkadaşlar. Tabii o Prezervatifi bulduktan sonraki surat ifademi yaşadığım duyguyu hepiniz az çok tahmin edersiniz direkt yanıma çağırdım. Dedim ki bunlar ne ? Eşim bu hafta içerisinde arabayı satmıştı. Arabayı boşalttı içindekileri falan. Bunları da arabanın içinde bulmuş cebine atmış.Dedim ki arabada ne geziyordu? Vallahi bunu çok önce arabaya koymuştum. Sen ilk sene memleketteyken yanına gelirken almıştım. Hatta bunun kutusunu hatırla yabancı bir markaydı sen gitmeden önce de beraber almıştık.Bunlarda arabada kalmış bende kimse görmesin diye aldım cebime attım. Gizli saklısı olan öyle bir p.k yiyecek insan cebinde mi gezdirir?

Bu güvensizlik de nereden çıktı falan doğmamış çocuğumun üzerine yemin ederim ki durum bundan ibaret falan dedi vs. Bu konu da havada kaldı.

Arkadaşlar hatırlıyor gibiyim de hatırlamıyor gibiyim de. Ama birileriyle bunları paylaşmazsam hamilelik depresyonuna giricem. Deli gibi gülmekten umursamamaya çalışmaktan yoruldum.

Ben acaba abartıyor muyum? Eşime güvenmeliyim öyle değil mi?
Aklımda kurup oynamaktan sıkıldım kendime engel de olamıyorum neden böyle? Sizce eşimin söyledikleri ikna edici mi ? Yoksa ben macera mı arıyorum?

Biraz değil baya bir paranoya yapmışsınız. Hamilelik hormonları tavan tabi. Bir düşündüğün şeyi bin düşünüyorsun (: .

Birşey varsa da elbet ortaya çıkar. Sıkmak hiçbir zaman çözüm olmadı.

Sağlıcakla kucağına al inşallah 💜. Ayrıca keyfini çıkar yauw hamileliğin.

Biraz değil baya bir paranoya yapmışsınız. Hamilelik hormonları tavan tabi. Bir düşündüğün şeyi bin düşünüyorsun (: .

Ben konu sahibinin paranoyaklik yaptigini düsünmüyorum hangi kadin olsa bir soru isareti olusurdu kafasinda bunlardan sonra.

Iliski olmadan önce mi oldu bu olaylar?

Bunlari yakaladiginiz için acaba eşiniz size şirin görünmeye mi çalısti suç bastirmak için
Benim eşim öyle yapar genelde 🤔
Bu olaylardan sonra oldu ama şöyle eşim kendini bebegin cinsiyeti belli olsunda ondan sonra diye adapte etmişti. Bende dün bak cinayette belli oldu görelim seni dedim. Aklımdaydı zaten merak etme dedi öyle oldu yani.

Böyle şeyler olunca insan keyfini de çıkaramıyor maalesef canım...

Mekânda çekmiş fotoğrafını gördüm. Ben şimdi bu konuyu tekrar nasıl açıcam ya
Ya bilemedim hani belki yine vardır kendince mantıklı bi sebebi ama bu soru benim aklıma takılırdı. Sanki o an aklınıza gelmiş gibi direkt sorun "ya bak şimdi aklıma takıldı niye direkt peçeteyi vermedin ki" diyin sakince.

Ya bilemedim hani belki yine vardır kendince mantıklı bi sebebi ama bu soru benim aklıma takılırdı. Sanki o an aklınıza gelmiş gibi direkt sorun "ya bak şimdi aklıma takıldı niye direkt peçeteyi vermedin ki" diyin sakince.
Aklımda yoktu ama şuan benimde aklıma takıldı. Direk konuya gireyim yani?

Bu olaylardan sonra oldu ama şöyle eşim kendini bebegin cinsiyeti belli olsunda ondan sonra diye adapte etmişti. Bende dün bak cinayette belli oldu görelim seni dedim. Aklımdaydı zaten merak etme dedi öyle oldu yani.
Bi arkadaş daha demis numarayi kaydettiniz mi ?
Tekrar arasaniz belki ulaşılabilir yönlendirme yapilmistir.kime ait onu arastirsaniz ?

Bide merak ettim eşiniz nerde müzisyen özel degilse söylermisiniz ?

Back