Diş dişe vurduğum bir konuyla daha karşınızdayım.(YETTİN BE CİNNET!)

Haklıyım değil miiii ooooy oyyy
Düşünmekte haklısın bence aylardır size yaklaşmıyor bir de üzerine cebinde prezervatif var hadi diğerlerinin bir açıklaması var ama bilemedim ancak hamilelikten sonra anlaşılır bakalım cinsel anlamda doğumdan sonra eskiye dönecek mi. İnsan böyle zamanlarda kendini de suçluyor ya benim kuruntumsa diye belki de hiç suçu yoktur dediği her şey doğrudur bilemeyiz düzelir her şey inşallah

İlişki oldu ama dün gece Gayette iyiydi yani hiçbir değişiklik yoktu eşimde

Ouuv kaçırmışım orayı. Sanki üst üste gelmişte ondan dolayı bunu düşünüyorsun gibi geldi Allah yuvanızın tadını bozmasın bozacak olanları yolunuzdan çeksin inşallah. Umarım sadece üst üste gelmiştir veya sana öyle gelmiştir

Ah be canım burda ne konular gördük karısuyla cinsellikte hiç bir sorunu olmadan çatır çutur aldatanları.

Amin canım teşekkür ederim güzel temennilerin için.

Ah be canım burda ne konular gördük karısuyla cinsellikte hiç bir sorunu olmadan çatır çutur aldatanları.
Tabi canım orasını bilemezsin allah bizi öyleleriyle karşılaştırmasın ne diyelim zaman kötü zaman çok karışık babana bile güvenemiyorsun

Iliski olmadan önce mi oldu bu olaylar?

Bunlari yakaladiginiz için acaba eşiniz size şirin görünmeye mi çalısti suç bastirmak için
Benim eşim öyle yapar genelde

Yani sende aynısını düşünüyorsun. Peki ben bu konuyu tekrar nasıl acıcam ya?

Artık açamazsın. Açsan dırdırcı kadın olacaksın şimdi sakince izleyeceksin. Aslında böyle fevri davranıp bak seni terk ederim fln demeden salağa yatıp sessizce izlesen daha çabuk öğrenirdin neler olduğunu. Şimdi o bir şey yaptıysa da tüm önlemlerini alacak artık biraz zor gibi öğrenmen

Biraz değil baya bir paranoya yapmışsınız. Hamilelik hormonları tavan tabi. Bir düşündüğün şeyi bin düşünüyorsun .

Birşey varsa da elbet ortaya çıkar. Sıkmak hiçbir zaman çözüm olmadı.

Sağlıcakla kucağına al inşallah . Ayrıca keyfini çıkar yauw hamileliğin.

Ben konu sahibinin paranoyaklik yaptigini düsünmüyorum hangi kadin olsa bir soru isareti olusurdu kafasinda bunlardan sonra.

Iliski olmadan önce mi oldu bu olaylar?

Bunlari yakaladiginiz için acaba eşiniz size şirin görünmeye mi çalısti suç bastirmak için
Benim eşim öyle yapar genelde
Bu olaylardan sonra oldu ama şöyle eşim kendini bebegin cinsiyeti belli olsunda ondan sonra diye adapte etmişti. Bende dün bak cinayette belli oldu görelim seni dedim. Aklımdaydı zaten merak etme dedi öyle oldu yani.

Böyle şeyler olunca insan keyfini de çıkaramıyor maalesef canım...

Mekânda çekmiş fotoğrafını gördüm. Ben şimdi bu konuyu tekrar nasıl açıcam ya
Ya bilemedim hani belki yine vardır kendince mantıklı bi sebebi ama bu soru benim aklıma takılırdı. Sanki o an aklınıza gelmiş gibi direkt sorun "ya bak şimdi aklıma takıldı niye direkt peçeteyi vermedin ki" diyin sakince.

Aklımda yoktu ama şuan benimde aklıma takıldı. Direk konuya gireyim yani?

Bu olaylardan sonra oldu ama şöyle eşim kendini bebegin cinsiyeti belli olsunda ondan sonra diye adapte etmişti. Bende dün bak cinayette belli oldu görelim seni dedim. Aklımdaydı zaten merak etme dedi öyle oldu yani.
Bi arkadaş daha demis numarayi kaydettiniz mi ?
Tekrar arasaniz belki ulaşılabilir yönlendirme yapilmistir.kime ait onu arastirsaniz ?

Bide merak ettim eşiniz nerde müzisyen özel degilse söylermisiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…