- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Şimdiye kadar hiç yalanını yanlışını yakalamadım ki ona göre yorum yapayım. Muallakta kaldım şuanda ya basından beri her şey yalansaEşiniz profesyonel bir oyuncu değilse şayet, bir yerde mutlaka tıkanır renk verirdi.En azından mimik ve konuşma tarzında bir falsosu olurdu. Ama, normal zamandada lafı çok iyi kıvırabilen bir insansa, tam bir güven duymamalısınız.
Keşke bulduğunuzu belli etmeyip, bir ucundan köşesinden karalasaydınız. Kullanıp kullanmadığını anlardınızTelefon yönlendirme modunu biliyorum canım. Ben direk pecetedeki numarayı yazıp aradım kullanılmamaktadır dedi.
Arabayı satmadan önce boşaltırken arabadan almış cebine atmış prezervatifi.
Anaaaaam hepsi de bana uyuyorVe özellikle eşleri hamileyken lohusayken veya eşleri bir süre şehir dışındayken aldatırlar .
Nasıl yani anlamadım?Keşke bulduğunuzu belli etmeyip, bir ucundan köşesinden karalasaydınız. Kullanıp kullanmadığını anlardınız
Kondomu işaretleseydiniz, aynı marka alsa dahi farkı anlardınız.Nasıl yani anlamadım?
Peki yanındaki arkadaşı istediyse niye direkt peçeteyi vermemiş ki ?Arkadaşım için aldım demedi de numarayı arkadaşıma gönderdim dedi. Bende dedim ulaşılamayan numara benim aklımı karıştırır diye. Valla benim isim olmadı ben ara diyerek görevimi yerine getirdim deyip sıyrıldı içinden.
Canim esimini tayan sensinAnaaaaam hepsi de bana uyuyor
canim esini taniyan sensin buzaman kadar nasildi ona gore en dogru yorunlayacakta sensin. Dedigin gibi sadece hormonlarinin etkiside olabilir bu ki bence oyle. Sen simdi bebegine odaklan stress bebegine yaptigin en buyuk kotuluk bunu unutma. Saglikla kucagina al insallah.Ulaaaaan ne fena bir plandır buuuu
Valla cebinden para alırken elime şakkkkaadanak gelince afalladım direk yüzüne çarptım. Eğer dediği doğruysa prezervatif en az 1 buçuk yıllık var.Kondomu işaretleseydiniz, aynı marka alsa dahi farkı anlardınız.
Valla bu çok doğru ha onu sormak aklıma gelmedi. Şimdi tekrar mı açsam konuyu?Peki yanındaki arkadaşı istediyse niye direkt peçeteyi vermemiş ki ?
Haklıyım değil miiii ooooy oyyyÜst üste gelmiş biraz telefondan işkillenmenin üstüne bir de prezervatifler eklenince insan acaba der tabi
Yani garip.. Dese ki sonradan eve gelince söyledi; e o zamana kadar peçeteyi niye taşıdın diye sorarlar adama. Hele de peçetenin fotoğrafını mekanda çektiyse "e adam zaten senin yanında değil miydi" diye de sorarlar. Hadi adam numarayı istedi sonra da eve gitti desin "ee niye numarayı istediği an şak diye çıkarıp peçeteyi vermedin" de derler...Valla bu çok doğru ha onu sormak aklıma gelmedi. Şimdi tekrar mı açsam konuyu?
Haklıyım değil miiii ooooy oyyy
Ben bu olayların üzerine Ona çok büyük yemin ettim. Bi evlendigimiz gün etmiştim birde bunların üzerine. Huyumu çok çok iyi bilir ve beni kaybetmekten korktuğunu hep söyler.Bana maalesef pek masumane gelmedi
Herşeyin üst üste gelmesi biraz tuhaf..
Böyle özgüvenle çatır çatır yalan söyleyebilen bir sürü erkek var..
Biraz salağa yatıp izlemenizi tavsiye ediyorum her olayı pat diye karşısına çıkarmak yerine gözünüz üzerinde olsun
Ayrıca klişe olcak ama aldatılma konularında kadınların hissiyatı yanılmaz. İlla bi bokluk çıkar ordan
Mekânda çekmiş fotoğrafını gördüm. Ben şimdi bu konuyu tekrar nasıl açıcam yaYani garip.. Dese ki sonradan eve gelince söyledi; e o zamana kadar peçeteyi niye taşıdın diye sorarlar adama. Hele de peçetenin fotoğrafını mekanda çektiyse "e adam zaten senin yanında değil miydi" diye de sorarlar. Hadi adam numarayı istedi sonra da eve gitti desin "ee niye numarayı istediği an şak diye çıkarıp peçeteyi vermedin" de derler...
Sence neden yalandır?Keşke haklı olmasaydın . Ama hele şu peçete mevzusu yeni dikkatimi çekti o ne sıradan bir yalan söylemiş öyle yalan olduğu maalesef o kadar bariz belli ki
Artık bir erkek ne dese yalan anında anladığımdan çok eminim tanımasam bile o peçete hikayesinin yalan olduğuna
Yemin ederim bu benim hiç aklıma gelmedi ya.Numara olayı dışındakilere inandım. Numara konusuna da inanmama sebebim yanındaki arkadaşı istese peçeteyi direkt verirdi fotosunu çekip neden atsın? Hangisini yapmak daha kolay o an?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?