• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış cekimini beğenmeyenler

Yakın bir arkadaşım aynı sebepten evlendikten bir yıl sonra dış çekim yaptırmisti tekrardan ama benim için çok gereksiz bir müddet sonra bakmayacaksıniz bile
Eşine bunu kabul ettirebilmek:)
Bir yanım boşuna olduğunu söylüyor diğer yanım git yaptır diyor :)
Bakalım başka ne yorumlar gelecek ama siz ikinci çekim yaptıran birisini taniyan ilk kişisiniz yorumlarda.

Ben o tarz fotoları hiç beğenmiyorum ama, komik duruyor. Siz de beğenmediyseniz yenisini yaptırın,hem eğlence olur. Hem de değiştirmiş olursunuz beğenmediklerinizi

Eşine bunu kabul ettirebilmek:)
Bir yanım boşuna olduğunu söylüyor diğer yanım git yaptır diyor :)
Bakalım başka ne yorumlar gelecek ama siz ikinci çekim yaptıran birisini taniyan ilk kişisiniz yorumlarda.

Hatta arkadaşım gelinliğini yeniden terziye verip kolunu vs. Değiştirmişti :) yeniden ayakkabı çiçek almıştı çekim için. Heves bunlar maddi sıkıntı da olmayınca yaptırmıştı. Benim için tamamen boşuna masraf açıkçası

Hatta arkadaşım gelinliğini yeniden terziye verip kolunu vs. Değiştirmişti :) yeniden ayakkabı çiçek almıştı çekim için. Heves bunlar maddi sıkıntı da olmayınca yaptırmıştı. Benim için tamamen boşuna masraf açıkçası
Ay gelinliğimi falan çok beğeniyorum açıkçası. Harika bir şey kendisi :) heves tabiki ve maddiyat. Şu an bir çekim için 10 bin derlerse yaptırmam :) dediğim gibi icime sinmeyince düşünüyorum fikir almak istiyorum :)

Ben o tarz fotoları hiç beğenmiyorum ama, komik duruyor. Siz de beğenmediyseniz yenisini yaptırın,hem eğlence olur. Hem de değiştirmiş olursunuz beğenmediklerinizi
Vall öyle komik bir pozumuz yok. Elimizde şemsiye falan tutmadık. Normal yanyana ya da el ele olunan klasik gelin pozu hep. Sevmem ben zaten öyle tuhaf pozları. Yere falan yatmalar olmadı yani :)

Evleneli 7 seneyi geçti. Rezil bir düğün albümüm var. Güvenerek kendisinden randevu aldığım fotoğrafçı hasta olmuş ve benim o ayım olmadan başkasını göndermişler ben bunu 30 km uzaklaşıp çekim yerine gelince adamlar arabadan indiğinde öğrendim.

Berbat ötesi fotoğraf çektiler. Adama diyorum şurada çekilmek istiyorum. Diyo bana e geç çekeyim. Be gerizekalı ben ışığın nereden geldiğini nerede nasıl durursam daha iyi olacağını nereden bileyim. Fotoğraflar o kadar k tütsü ki albüme kocaya seçecek akdsr bile çıkmadı içinden çok ağladım o zaman hem sinirimden hem o anlarımı zehir ettiklerinden. Bi de bunu. Üstüne 1 kere yanlış kapaklı 1 kere kırık albüm yaptılar. Bir kez bile çıkarmadım gün yüzüne. Açıp da bakmadım özellikle soran olmayınca. Şu başlığı okuyana kadar unutmuştum.

Onun yerine düğün salonunda kardeşimin fotoğrafçı arkadaşı mükemmel doğallıkta harika fotolar çekmişti. Onlardan kendimiz albüm yaptık hem bize hem ailelere. Hala aklımıza eserse onlara bakıyoruz.

Merhaba,

Bu bir dert mi derseniz yaygın anksiyete bozukluğu ve okb teşhisli olduğum için bana dert oldu. Herkes kendi derdinin yalnızdır derler ya yani öyle bir şey sanırım bu konu.
10 ay önce evlendim ve dis cekim yaptırdım. Ablam ve arkadaşlarım şehir dışında oldugu için bayağı yalnız başına geçti nikah gününe kadar süreçler benim için. Fikir sormak için mesaj falan alabildim en fazla.
Sorun şu ki ben 2 farklı konsept ile fotoğraf çektirdim. Bilirsiniz son zamanlarda hem gelinlik hem de beyaz elbise ile çekim yapılıyor. Beyaz elbise giydiğim fotograflar güzel. Onunla sorunum yok ama gelinlikle olan karelerde kendimi beğenmiyorum. Fark şu; saclarim yapıldı ve mekana gittik. İnce telli siyah uzun saclarim. Yüzüm gözüm gözüksün diye geriye aldirmistim tacı öyle taktirdim. Kuafor maşasini ince yaptı birZ düşmesin diye sanirim. Fotografci gelinlik çıkacağı zaman kuaförü geri çağırdı ve saclarimi daha kalın masalı yapmasını istedi. Saclarimi tekrar düzenlediler ve tacı falan çıkarttık haliyle. Gayet güzel oldu.

Sorun işte bu; gelinlikli olan fotoğraflardaki saclarimi da kendimi de beğenmedim. 10 ay önce balayi zamanı ilk gördüğüm zaman sevmiştim. Şimdi bakıyorum hayır diyorum. Başta sevdiğim şeyi neden sevmiyorum diye kendime de kızıyorum. Ay bu da dert mi diyorsanız valla bence de dert olmamalı ama bana dert oldu. Tekrar çekime gidelim desem kocam acayip acayip bakar heralde.
Var mı bunu yaşayan aranızda valla düşünmek istemiyorum bu konuyu artık. Ben beğenmedim tekrar yaptırdım icime öyle sindi diyen ya da çok takıyorsun diyen
O iç çekimler dış çekimler bir sürü saçmalık, evimin her yerinde düğünde spontan çekilmiş resimler var, profesyonel fotoğrafçının çektiklerini albümle kaldırdım bir köşeye, baktıkça komik geliyor çünkü, dert etmeyin böyle şeyleri

Maddi imkaniniz varsa cektirin tekrar, ben cok onem veriyorum o yuzden iyi para vermistim zamaninda. Iyiki vermisim diyorum hala
Valla biz de gezdik ve beğendik en iyisi olsun istedik. Ucuza kacmadik. 3 bin küsur para verdik geçen yıl. Sezonda 6 bine çalışıyordu Ekim ayı olunca indirim yapabilmistik.
Eşime söylesem istemez diye düşünüyorum biliyorsunuz sıkılıyorlar:)

Vall öyle komik bir pozumuz yok. Elimizde şemsiye falan tutmadık. Normal yanyana ya da el ele olunan klasik gelin pozu hep. Sevmem ben zaten öyle tuhaf pozları. Yere falan yatmalar olmadı yani :)
Önemli olan sizin beğenmeniz 😊 içinize sinmediyse maddi sorununuz yoksa yaptırın bir daha,yapanlar var sonuçta.❤️

Valla biz de gezdik ve beğendik en iyisi olsun istedik. Ucuza kacmadik. 3 bin küsur para verdik geçen yıl. Sezonda 6 bine çalışıyordu Ekim ayı olunca indirim yapabilmistik.
Eşime söylesem istemez diye düşünüyorum biliyorsunuz sıkılıyorlar:)
Benimki bayiliyor fotoğraf cektirmeye o yuzden sansliyim, bence ucuza yaptırmışsin ben 5 sene once 3.5 vermistim💀 belki kabul eder bir agzini ara bakalim

Evleneli 7 seneyi geçti. Rezil bir düğün albümüm var. Güvenerek kendisinden randevu aldığım fotoğrafçı hasta olmuş ve benim o ayım olmadan başkasını göndermişler ben bunu 30 km uzaklaşıp çekim yerine gelince adamlar arabadan indiğinde öğrendim.

Berbat ötesi fotoğraf çektiler. Adama diyorum şurada çekilmek istiyorum. Diyo bana e geç çekeyim. Be gerizekalı ben ışığın nereden geldiğini nerede nasıl durursam daha iyi olacağını nereden bileyim. Fotoğraflar o kadar k tütsü ki albüme kocaya seçecek akdsr bile çıkmadı içinden çok ağladım o zaman hem sinirimden hem o anlarımı zehir ettiklerinden. Bi de bunu. Üstüne 1 kere yanlış kapaklı 1 kere kırık albüm yaptılar. Bir kez bile çıkarmadım gün yüzüne. Açıp da bakmadım özellikle soran olmayınca. Şu başlığı okuyana kadar unutmuştum.

Onun yerine düğün salonunda kardeşimin fotoğrafçı arkadaşı mükemmel doğallıkta harika fotolar çekmişti. Onlardan kendimiz albüm yaptık hem bize hem ailelere. Hala aklımıza eserse onlara bakıyoruz.
Üzüldüm talihsiz bir durum olmuş. Benim dediğim gibi beyaz elbisegiydigim fotoğraflar gerçekten çok güzel. Işık da çok yardımcı tabi gün batımında çekildiği için. Ama öğlen gelinlikle ağaçların altında çok da güzel olmadi

Senelerdir acip bakmiyorum bile.
Benimkiler de güzel olmadı pek.
Lakin başka dertten tasadan onu takmaya vakit de kalmadı...
En büyük derdiniz bu olsun.

Zaman geçtikçe bazı şeyler değişiyor.
Çok eskiden mesela dış çekim yoktu. stüdyo çekimleri yapılırdı.
Şimdi dış çekim var ama çok daha havası değişti.

Gelini kucağına al, beline sarıl, yakınlaş, amuda kalk gibi şeyler yerini yan yana dikilmeye bıraktı.
Daha asil, şık pozlar türedi.

Çok çok eskiden bolero diye bir rüküşlük ürünü vardı. Giyince güzel olduğumuza inanırdık.
Şimdi yanından geçmeyiz.

Zamanla değişiyor bakış açıları. Şıklık kavramı.

Eminim her gelin kendi zamanı içinde çok güzeldi. O zaman o gerekiyordu .

Siz pek çok insana göre şanslısınız aslında. Devriniz güzel bir devir. Bir değil iki farklı konsept belirlenmiş.

Her zaman her şeyin en iyisi en güzeli de vardır. Ama biraz da olanı sevmek, ona razı olmak, memnun olmak lazım.

Ve şu an yeni evli olduğunuz için sizin için o fotoğraflar bu kadar önemli. Bir kaç yıl sonra fotoğrafların nerede olduğunu bilmediğiniz hale geleceksiniz. Bu kadar çok hayatınızın merkezi olmayacak .
Her gelene gösterme arzusu taşımayacaksiniz...

İyisiyle kötüsüyle oldu bitti deyin bence..Bu evlilik sürecinin her aşaması bence sıkıntı,stres..Hiçbirini begenmesem yine aynı seylere başa dönüp uğraşmazdım..

7 yıllık evliyim aşık oldugum o duvara yapılan büyük boy fotoğrafımızı artık kaldırsak mı bile dedim yani...İleride bence amaan diyeceğiniz bir konu benim nazarımda..Allah başka dert vermesin...Mutluluklar diliyorum:KK200:

Zaman geçtikçe bazı şeyler değişiyor.
Çok eskiden mesela dış çekim yoktu. stüdyo çekimleri yapılırdı.
Şimdi dış çekim var ama çok daha havası değişti.

Gelini kucağına al, beline sarıl, yakınlaş, amuda kalk gibi şeyler yerini yan yana dikilmeye bıraktı.
Daha asil, şık pozlar türedi.

Çok çok eskiden bolero diye bir rüküşlük ürünü vardı. Giyince güzel olduğumuza inanırdık.
Şimdi yanından geçmeyiz.

Zamanla değişiyor bakış açıları. Şıklık kavramı.

Eminim her gelin kendi zamanı içinde çok güzeldi. O zaman o gerekiyordu .

Siz pek çok insana göre şanslısınız aslında. Devriniz güzel bir devir. Bir değil iki farklı konsept belirlenmiş.

Her zaman her şeyin en iyisi en güzeli de vardır. Ama biraz da olanı sevmek, ona razı olmak, memnun olmak lazım.

Ve şu an yeni evli olduğunuz için sizin için o fotoğraflar bu kadar önemli. Bir kaç yıl sonra fotoğrafların nerede olduğunu bilmediğiniz hale geleceksiniz. Bu kadar çok hayatınızın merkezi olmayacak .
Her gelene gösterme arzusu taşımayacaksiniz...
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Anneannemin de gelinlik fotoğrafları var ve kadın nedense hep yukarı bakmış gördükçe gülüyoruz:) annem de bilirsiniz 90 lar makyajı yapılmış. Kirmizi dudaklar mavi bir far ve permali saçları ile stüdyo çekimlerinde pek tuhaf görünüyor:)
Şimdi gözümüze güzel görünen zamanla ilginç görünüyor.

İyisiyle kötüsüyle oldu bitti deyin bence..Bu evlilik sürecinin her aşaması bence sıkıntı,stres..Hiçbirini begenmesem yine aynı seylere başa dönüp uğraşmazdım..

7 yıllık evliyim aşık oldugum o duvara yapılan büyük boy fotoğrafımızı artık kaldırsak mı bile dedim yani...İleride bence amaan diyeceğiniz bir konu benim nazarımda..Allah başka dert vermesin...Mutluluklar diliyorum:KK200:
Teşekkür ederim belki öyle olacaktır zamanla :)

Back