Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lekeleri mi götürüyor tam aradığım şey, sürekli çay içtiğim için lekeler oluştu dişimdeDişlerde oluşan sigara ve çay lekelerine watsons ta satılan bir fırça var uç kısmı keçeli kalem gibiyumuşak ben kullanıyorum bunu.Özellikle diş arkalarındaki lekeleri çok güzel temizliyor haftada 2 gün yeterli oluyor.Fiatıda 5 lira filan..
Eki Görüntüle 1737970
Lekeleri mi götürüyor tam aradığım şey, sürekli çay içtiğim için lekeler oluştu dişimde![]()
Bende alayım karbonata bastırıp süreyim:) Teşekkür ederimBende öyle çay ve sigara içtiğim için özellikle arka kısımdaki lekeleri temizliyor..
Önce temizliyorum sonra fırçalıyorum..
Hatta tozlar varya ona bastırıp siliyorum..
Bende alayım karbonata bastırıp süreyim:) Teşekkür ederim![]()
ayy, keçeli kalemi dişime sürtmüşüm gibi tüylerim diken diken olduDişlerde oluşan sigara ve çay lekelerine watsons ta satılan bir fırça var uç kısmı keçeli kalem gibiyumuşak ben kullanıyorum bunu.Özellikle diş arkalarındaki lekeleri çok güzel temizliyor haftada 2 gün yeterli oluyor.Fiatıda 5 lira filan..
Bende alayım karbonata bastırıp süreyim:) Teşekkür ederim![]()
ayy, keçeli kalemi dişime sürtmüşüm gibi tüylerim diken diken oldu
Karbonat çizer ya, vim'in lavaboyu çizdiği gibi. Sık yapmayın bunu.
ayy, keçeli kalemi dişime sürtmüşüm gibi tüylerim diken diken oldu
Karbonat çizer ya, vim'in lavaboyu çizdiği gibi. Sık yapmayın bunu.
Aynı hissiyat bende de oldu. Kullanırken de öyle bir tuhaf oluyor mu kullanırken rahatsız ediyor mu acabaHanimKelesimiGetir
Nerde satiliyor bu canimDişlerde oluşan sigara ve çay lekelerine watsons ta satılan bir fırça var uç kısmı keçeli kalem gibiyumuşak ben kullanıyorum bunu.Özellikle diş arkalarındaki lekeleri çok güzel temizliyor haftada 2 gün yeterli oluyor.Fiatıda 5 lira filan..
Eki Görüntüle 1737970
Arkadaşlar bu konuda deneyimimiz var mi çok hoşuma gidiyor ama kararsızım.fiyat bilgisi olan birde acı var mi acaba?siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Teşekkür ederim