Dış beyazlatma yaptırmak?

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
163
Arkadaşlar bu konuda deneyimimiz var mi çok hoşuma gidiyor ama kararsızım.fiyat bilgisi olan birde acı var mi acaba?siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Teşekkür ederim

Dis tasi var mi? Varsa once onlar da temizlenecegi icin hafif aci olabiliyor ama dis temizliginde aci yok. Ama sakin yaptirma derim. Hemen cay kahve lekeleri olusuyor hele sigara iciyosan aman aman. Cevremde yaptiranlar cok pisman. Evde karbonatla limon suyundan macun yapip hafta da 1 dis etlerine degdirmemeye calisarak 2 3 dk fircala. Bu da dis minesine zarar veren bi yontem tabi ama dis beyazlatma islemi kadar degil.

Evet karbonatı ben de kullanıyorum sigara çay vazgeçilmezim dişlerimde sigara ve çay lekeleri bile olmuyor sadece karbonat fazla kullanımda diş etlerine zarar verir dikkatli ol hafta da 2-3 kere yapabilirsin her gün yapınca diş etlerin kanıyor.
Diş beyazlatma hakkında bilgim yok ama karbonat bembeyaz yapmasa da işe yarıyor

Bir ara ben de baya heveslenmis ve arastirmistim bu isi. Bir kac dis hekimine danistim. Biraz hassasiyeti arttiracagini 15-20 gun kadar sizlama yapacagini soylediler. Ben zaten buna raziydim ancak bu isi yapan dis hekimleri bile tavsiye etmediklerini, dis minesini incelttigini, belli bir sure sonra eskisinden saei olacagini soylediler. Velhasil benim de hevesim kursagimda kaldi. Keske dislere zarar vermeden beyazlatmanin bir yolu olsa

Sensodyne'in beyazlatıcı olanını 2 hafta kullan, başka bir işleme gerek kalmaz bence.

Sürekli kullanım için benim tercihim doğal ve florürsüz macunlar.

Dişlerde oluşan sigara ve çay lekelerine watsons ta satılan bir fırça var uç kısmı keçeli kalem gibiyumuşak ben kullanıyorum bunu.Özellikle diş arkalarındaki lekeleri çok güzel temizliyor haftada 2 gün yeterli oluyor.Fiatıda 5 lira filan..

8826833928222.webp

1500tl ye 3yıl önce yaptırdım. Çok güzel oldu. İlk zamanlar resmen parlıyodu

kesinlikle tavsiye etmiyorum
evet 10-15 gün sızlama oluyor sonrasında ışıldayan beyaz dişleriniz oluyor ama sonrasında dişleriniz tekrar sararmaya ve daha da kötüsü daha hassas olmaya başlıyor sanırım diş minesine zarar verdiği için
eskiden taş gibi olan dişlerimle ilgili sürekli sorun yaşıyorum, en iyi ihtimalle eskisi kadar herşeyi rahatlıkla yiyip içemiyorum, soğuk yiyeceklerde anında sızlama ve çürük varmışcasına acı oluyor
ben memnun kalmadım
kaldı ki dikkat ettim mesela ben diş doktorumu değiştirdim ve gerçekten çok iyi bi doktor ama adamın dişleri sapsarı iyi bişe olsa kendine yapardı bu işlemi diye düşünüyorum

Dişlerde oluşan sigara ve çay lekelerine watsons ta satılan bir fırça var uç kısmı keçeli kalem gibiyumuşak ben kullanıyorum bunu.Özellikle diş arkalarındaki lekeleri çok güzel temizliyor haftada 2 gün yeterli oluyor.Fiatıda 5 lira filan..

Eki Görüntüle 1737970
Lekeleri mi götürüyor tam aradığım şey, sürekli çay içtiğim için lekeler oluştu dişimde :(

Lekeleri mi götürüyor tam aradığım şey, sürekli çay içtiğim için lekeler oluştu dişimde :KK43:

Bende öyle çay ve sigara içtiğim için özellikle arka kısımdaki lekeleri temizliyor..
Önce temizliyorum sonra fırçalıyorum..
Hatta tozlar varya ona bastırıp siliyorum..

Ben diş druma diş beyazlatmayı sordum.Bana en iyi diş beyazlatma diş fırçası,macun ,gerisi hikaye dedi.

Sakın yapma öyle bir şey, dişlere zarar veriyor. Normal bir temizlik yaptır yaptıracaksan. Kuzenim diş hekimi o söyledi eski ev arkadaşımın abisi de hekim o da söyledi. Ama normalde gitsen zararı yok derler. Paza kazanmak için. Normalde diş beyazlatma özelliği olan macunları bile 2 haftadan fazla önermiyorlar. Ara vererek kullanın diyorlar.

ayy, keçeli kalemi dişime sürtmüşüm gibi tüylerim diken diken oldu :rolleyes:
Bende alayım karbonata bastırıp süreyim:) Teşekkür ederim:KK200:

Karbonat çizer ya, vim'in lavaboyu çizdiği gibi. Sık yapmayın bunu.

Arkadaşlar bu konuda deneyimimiz var mi çok hoşuma gidiyor ama kararsızım.fiyat bilgisi olan birde acı var mi acaba?siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Teşekkür ederim

merhaba, ben yıllar önce ankarada yaptırmıştım ama tek seanslık bir işlem değildi. önce dişlerimin kalıbı alındı, silikondan kalıp çıkarıldı. sonra ilaçlar getirildi, şırıngadan kalıba tek tek döküp gece onu takarak uyuyordum. doktor bayan o dönem beslenmeme dikkat etmem gerektiğini yemem gereken yiyecekleri falan anlatmıştı. sonra 1 yıl sonre tekrar seans yapmıştık. o günden beri de aynı beyazlıkta ve çok memnun kaldım. hiç bir şikayetim olmadı. ilaç yurtdışından dolarla gelmişti ismini hatırlamıyorum ama en yavaş ama etkili ve zararsız olan yöntem bu demişlerdi. iyi ki yaptırmışım.

Back
X