sensodyne ni arkadaşım düzenli kullandı hiç fark olmadı.benimde çay ve kahveden dolayı lekeler var misvakta beyazlatıyor düzenli kullanınca eskiden kullanmıştım
sensodyne ni arkadaşım düzenli kullandı hiç fark olmadı.benimde çay ve kahveden dolayı lekeler var misvakta beyazlatıyor düzenli kullanınca eskiden kullanmıştım
dişetlerinizin guclenmesi için tuzlu suyla akşam yatarken gargara yapın sıkıştırıyor cok guzel .
uote=öyküm;2773829]ben yıllardır amway glister kullanıyorum günde 3-4 kez fırçalarım dişlerimi ve gerçekten de güzeldir rengi parlaklığı
fakat diseti çekilmesi sorunum olduğundan sensodyn aldım dün dişetlerim kanıyor fırçalarken([/quote]
slm arkadaslar ben bu dıs macununu 2 haftadır kullanıyorum super ötesı bişey oriflame nın bı urunu adı optifresh(fresh mint) ılk fırcalamada kendını hemen bellı edıyo denemenızı tavsiye ederim
meraba kızlar ben blanx ı yeni aldım henüz bi fark yok 3 gündür falan kullanıyorum..uzun süre kullanıp da iyi bi sonuç alanlarınız var mı?yoksa eğer başka bi alternatif düşünücem çünkü..a.s.
Benim bir dönem dişlerim sıcak-soğuğa karşı hassaslaşmıştı.Kesinlikle sıcak-soğuk bişey yiyemiyordum.Doktor Sensodyne önerdi.Müthiş fayda etti.Yıllardır bir daha bu problem olmadı. Diş beyazlatma konusunu bilmem ama hassaslık giderme de süper...
canım bende forumda iyi olduğunu okudum ve aldım bir haftadır kullanıyorum bi ton açıldı.macunun kutusundaki diş renklerini kontrol etmek için bi kısım varya onunla baktığımda en sarı tondaydı benimkiler bir ton açılmış şimdi.