Diş bakımı, Diş Macunları, Diş fırçaları, Paylaşım ve Yorumları

aaa ne güzel bende normal macunumla diş beyazlatma tozuna bandırarak birlikte fırçalalıyorum ve renginin açıldığını gördüm. Ama şu blanxı da deneyeceğim...

Karbonatlı diş macunlarını tavsiye ederim ben çok işe yarıyorlar. İpana karbonatlı anti tartar kullanıyorum senelerdir çok memnunum.

ay bazn irsiii oluo beyzlamioo valla onkerede fircalasan bilee .. bide kucukken cok antibiyotik kullananlarin disleri daha cok sari oluomus... ben sansodeyn kullaniorum ... 2 sene oncede discide beyazlatmistim..

slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza :) sensodyne kullanıyorum ben ve gerçekten çok memnunum bi de arkadaşlar mirawhite diye bir ürün duydum yeni çıkmış 7 günde beyazlatıyormuş bilgisi olan var mı acaba?..

Bende anway kullanıyorum arkadaşlar ne kokusu var ne kötü bir tadı.Beyazlatıyorda.......İçinde kimyasalda yok...

evet bende normal macunu diş parlatma tozuyla beraber kullandım.faydasını gördüm.

ben normal diş macunları kullanıyorum bahsettiklerinizden deniycem bide sanırım en iyisi "clinomyn"denemekte fayda var :))

bence sensodyne kullan baya ii devamlı kullanınca faydasını görürsün ben sigara kullanıorum die sensodyne alıorum.oldukça ii ama dier macunlardan biraz daha pahalı yanlış hatırlamıosam 14 ytl falan olması lazım marketten aldığım için fiyatını tam hatırlamıorum ama o civarlar.bi dene istsersen.

ben PARADONTAX kullaniyorum super birsey bes farkli bitki ve tuz minarellerinden olusuyormus discim tavsiye etti hem beyazlatiyor hem curuklere tartara vs... karsi koruyor dedi iki uc aydir kullaniyorum cok memnunum tavsiye ederim...:KK66:

dişetlerinizin guclenmesi için tuzlu suyla akşam yatarken gargara yapın sıkıştırıyor cok guzel .

uote=öyküm;2773829]ben yıllardır amway glister kullanıyorum günde 3-4 kez fırçalarım dişlerimi ve gerçekten de güzeldir rengi parlaklığı
fakat diseti çekilmesi sorunum olduğundan sensodyn aldım dün dişetlerim kanıyor fırçalarken:KK43:(
[/QUOTE]
kesinlikle amway derim ben de.4 yıldır kullanıyorum çok memnunum.

bende sensodyne ald1m d1s1 sar1m1 yesilmi ne o renk ben sigara kullanmam çay içmem sadece hafta sonlar1 iki bardak ancak günde sadece 1 kahve içerim bunu iyi dediler aldim dislerimi sarartt1 sinir oldum bide 14ytl ye ald1m.simdi clinomyn ald1m d1s1 yesil olan1ndan insallah ise yarar

Bu arada diş etlerinide mutlaka iyi fırçalamak gerek.. çok sert olmamak şartıyla tabi..şutarafagitti

:Bana diş hekimim sensodyne ( pronamel ) isimli diş macununu önerdi 3 ay düzenli kullandım dişlerimde 1 ton beyazlama oldu :teytey: fakat diş hekiminin tavsiyesi olmadan 1 aydan fazla kullanılmaması gerekiyormuş

Son düzenleme:
bısey sorucam.adacayını cok ufak parcalaramı ayırcaz..su ılemı ıslatcaz nasıl yapıcaz daha acık anlatırmısın..

Arkadaşım paylaşımın için çok sağol kahveyi bolca tükettiğim için dişlerim sararıyor önerini hemen denicem

arkadaşlar ya ben bu blanx denen markayı bi türli bulamıyorum.ankarada olupta kullanan var mı?? ben sigara çay kahve kullanmıyorum ama antibiyotik kullanımından birz sarılık var. nerden bulabiliirm bu blanx i?? ankarada bi sürü eczaneye sordum yok:1no2::1no2:

X