- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.821
- 248
Ben bu yazının gereksiz abartılıp başka yönlere çekildiğini düşünüyorum.
Özellikle twitter da çok alakasız yorumlar gördüm.
Sanki şort giyilmesin veya yasaklansın denmiş gibi tepkiler yazılmış.
Oysa yazı gayet açık,giyilecek yer var,giyilmeyecek yer var deniyor.
Plaja da smokinle veya tuvaletle gidilmez mesela:)
Buna da kimsenin karışma hakkı yoktur ama eminim herkes gülüp eleştirir.
Herşeyi kısıtlama ve özgürlükle bağdaştırmak moda oldu galiba.
Twitter'da erkeklerden direnbeyazçorap veya kadınlardan direnplatformtopuk gibi başlıklar da görürsek şaşırmayacağım.
Hatta belki vardır bile:)
Bundan 2-3 sene önce de yaz vardı,sıcak vardı ama kimse heryere şortla gitmiyordu.
Üstelik sıcak havalarda soyunmak değil,giyinmek daha sağlıklıdır.
Evet...Özellikle açık renk,tercihen beyaz,ince ve pamuklu giysiler tavsiye edilir.
Bunlar hem güneşten yanmayı engeller,güneş ışığını-ısıyı çekmeyip yansıtır,hem de teri çeker.
Hele şortuma karışma diyen erkekleri hiç anlamadım.Yazıda verilen erkek örneği,bayram namazına gidiyor.
Bu tweet leri yazanların,kısa şortla namaz kılacağını hiç sanmıyorum.
Erkeklerin namaz kılarken göbek deliğinden diz kapağına kadar kapalı olması gerektiğini biliyor olmalılar.
Zaten protesto fotoğraflarında bile çoğu bermuda şortla poz vermişler.
Heryere gitmenin tabii ki bir adabı vardır.Cenaze evine süslenip püslenip gidilmez.
Dua okunabileceği için usturuplu giyinir,hatta yanımıza başörtüsü alırız.
Yazıdaki gibi cenaze evine giden orta yaşı geçmiş bir hanımın,bunu bilmesi gerekir.
Özellikle twitter da çok alakasız yorumlar gördüm.
Sanki şort giyilmesin veya yasaklansın denmiş gibi tepkiler yazılmış.
Oysa yazı gayet açık,giyilecek yer var,giyilmeyecek yer var deniyor.
Plaja da smokinle veya tuvaletle gidilmez mesela:)
Buna da kimsenin karışma hakkı yoktur ama eminim herkes gülüp eleştirir.
Herşeyi kısıtlama ve özgürlükle bağdaştırmak moda oldu galiba.
Twitter'da erkeklerden direnbeyazçorap veya kadınlardan direnplatformtopuk gibi başlıklar da görürsek şaşırmayacağım.
Hatta belki vardır bile:)
Bundan 2-3 sene önce de yaz vardı,sıcak vardı ama kimse heryere şortla gitmiyordu.
Üstelik sıcak havalarda soyunmak değil,giyinmek daha sağlıklıdır.
Evet...Özellikle açık renk,tercihen beyaz,ince ve pamuklu giysiler tavsiye edilir.
Bunlar hem güneşten yanmayı engeller,güneş ışığını-ısıyı çekmeyip yansıtır,hem de teri çeker.
Hele şortuma karışma diyen erkekleri hiç anlamadım.Yazıda verilen erkek örneği,bayram namazına gidiyor.
Bu tweet leri yazanların,kısa şortla namaz kılacağını hiç sanmıyorum.
Erkeklerin namaz kılarken göbek deliğinden diz kapağına kadar kapalı olması gerektiğini biliyor olmalılar.
Zaten protesto fotoğraflarında bile çoğu bermuda şortla poz vermişler.
Heryere gitmenin tabii ki bir adabı vardır.Cenaze evine süslenip püslenip gidilmez.
Dua okunabileceği için usturuplu giyinir,hatta yanımıza başörtüsü alırız.
Yazıdaki gibi cenaze evine giden orta yaşı geçmiş bir hanımın,bunu bilmesi gerekir.