Aslinda hic konusmasalar sakin sakin kullanilir. Sinava sabah erken saatte girmenin de faydasi olur herhalde.Benim sınava bir hafta kala başlıyordu diş etlerim ağrıyordu sıkmaktan. Ben de üniversite sınavında böyle heyecan görmedim. Ve hocanın negatif anlatışı heyecanımı daha da attırdı. Demreki hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz. İlk sınavda bana da yardımcı oldular. İkinci sınavda komisyondakikerin suratlarından düşen binparçaydı. Sağolsunlar bu sınavdaki hocalar melek gibiydi. Ilımlı konuşmaları bile rahatlattı beni.
Aslinda hic konusmasalar sakin sakin kullanilir. Sinava sabah erken saatte girmenin de faydasi olur herhalde.
Bende yapmadı hatta fazla konuşmayı seven bi insan değilim ama çenem düştü resmen o gün içimden kendime sus artık diyordum :)) ama istersen bir gün önce al ilacı kendinde bi dene bende öyle yapmıştımMerhaba arkadaşlar pazar günü sınavım var, kullandığınız ilaç dikkat dağınıklığı yaptı mı?
Merhaba arkadaşlar pazar günü sınavım var, kullandığınız ilaç dikkat dağınıklığı yaptı mı?
Teşekkür ederim , neden bu kadar heycan oldu bilmiyorum %90 kalacak gibiyim .uyku falan kaçtı , kendime çok kızıyorum nedir bu heyecan...
3.geçmeye de razıyımkomisyonla birlikte aynı arabada olmak nasıl bir duygu
Allah hepinizin yardımcısı olsun benimde 20 sinde sınav burayı okurken bile heycandan midem bi hoş oluyor hocam gecersin dedi ama bakalım ben hep kaybettiğim şeyleri heycandan kaybetmisimdir kendime çok kizarim bu yüzden
Yok yok onları sakın karıştırmayınAhhh inşallah ... Bende heycandan fren ve gazın yerini dahi karıştırabilirim , hatta son derste rampa aşağı iniyorum yavaşlamak için frene basayım diye gaza bastım , hoca anlamadı çok hızlı gidiyorsun dedi , ama ben bir hayli korktum.
Hee bir de son sınavda benim hocam bir konu açmıştı benimle ilgili özel hayatımla ilgili o arada komisyondan gelen hoca az dikkatim dağılıyor gibi oldu diye düşünüp kapatalım isterse konuyu dikkatini dağıtmayalım dedi :)
Yok yok onları sakın karıştırmayın
Evet direksiyon hocamdan da memnun değilim , stop etmezsen geçersin , komisyonda sıfırcı bi adam var o gelirse zor ..Hiç morel vermedi ...İnşallah dediğiniz gibi olur ...Hapada başlayacağım bugün
Ne güzel inşallah kendini bilen insanlara denk gelirim bende...şuan sizin yerinizde olmak isterdim.Kursa gittim ben hazır değilim dedim sınav girişinizi yaptım dedi.