direksiyon sinavi gectim mi kaldim mi?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
kizceler selam

bugun direksiyon sinavina girdim. gunun son adayi bendim. 16.40 ta sinava basladik ve 17.10 da bitmesi gerekiyordu.

16:40 ta kontagi calistirdim. sinavimiz 2 tur halinde yapiliyordu. guzergahimiz geregince birinci turda trafige cikip rampa dur kalki yaptiktan sonra park etme alanina gitmek ve ikinci turda aynen yine trafige cikip geri geri 25 metre alanina gitmek ve sinavin basladigi noktaya araci geri getieebilmekti. ancak 1. turda cumartesi aksam trafigi istanbul malum o kadar cok vakit kaybettik ki ikinci turda trafige cikarsak sinav 45 50 dakika surebilecegi icin komisyon park ettikten sonra tekrar trafige cikmayalim u donusu yapip geri gitme alanina gidelim dedi ve biz geri gitmeyi de tamamladik ben sinavin baslama noktasina geldim hayirli olsun dediler hoca hadi gecmis olsun dedi tokalastik ayrildim.

fakat ikinci turda trafige cikmadigimiz icin aralarindaki konusmadan (trafikte rampa dur kalki yaptigimiz yerde disarda bir mufettisin bekledigini biliyorum) mufettir ikinci turu yapmadik diye sorun cikarir mi konusmalarina sahit oldum.

kursa kuzenimle birlikte yazilmistik o sabah 9 gibi girdi sinava. aksam 7 de ona kazandiniz diye mesaj gonderilmis ancak ben mesaj almadim. acayip gerildim acaba kaldim mi gectim mi? yarin arayip ogrenicem ama bu gece uyku tutmaz beni.

derslerde hocalar sinav alanina araci siz getirdiyseniz gecmissinizdir ama kaldiysaniz zaten yolda indirirler alana araci biz getiririz demislerdi. komisyonla ilgili sikinti yok ama sizce mufettis ariza cikarir mi fikri olan var mi?

yanınızda oturan kişi pedallarını kullanmadığı sürece sınava giren herkes geçmiş sayıyor kendini, genel durum bu, %90 geçmişsinizdir.

X