- Konu Sahibi kucuk_prenses
-
Hayatta hersey insanlar için. Düşmez kalkmaz bir Allah. Olan oldu. Yapılacak ne var ona bakacaksın bundan sonra. Sabahtan Akşama kadar ağlasan ne olacak. Sen kendini ve çocuğunu düşünmek zorundasın. Allah kimseye kaldıracağından fazla Yük vermez. Acılarda mutluluklarda baki değil. Allah can sağlığı versin yeterki.bizimki de adam gibi itiraf etse. polis ifadesi var ama ifadesi de yanlışkafayı yiyicem yemin ederim eşeğim ben nasıl kandırdı beni, nasıl da güvenirdim
teşekkürler, yardım alıyorum zaten şuanda hayatımda tek mantıklı beni destekleyen kişi de doktorum zaten, inş bugünler de geçer...
Pardonda niye bu adamın borcunu sen ödüyosun bırak ne hali varsa görsün gitsin kendisi nasıl kaptırdıysa öyle ödesin ayrıca hemen onu o evden gönder ne arabanı ver nede evini hem seni aldatmak için para çekmiş hemde parasını sana ödetiyo iyi iş vallaevet dipsiz bir kuyudayım. Çırpındıkça battığım çıkışı olmayan bir kuyu... Sizinle derdimi paylaşmak istiyorum çünkü etrafımdakiler artık bana çare olmuyor. Kısaca anlatayım eşimle ikimizde öğretmeniz 5 yıldır evliyiz 2.5 yaşında bir kızımız var. Bir arabamız ve kredisinin bitmesine 7 yıl kalan bir evimiz var. Eşim internetten kadın ayarlamaya çalışıyor ve bunlar bizim salağı dolandırıyor. Bu beni yaklaşık 6 ay kandırıyor ve burada adamlara kredi çekip para gönderiyor. (eşine söyleriz diye tehdit ediyorlar) bu olayı bana anlatması da şöyle oluyor. Artık bakıyorum hiç birşeye para yetmiyor. sora sora en son itiraf ettiriyorum. 4bin kaptırdım diyor. Sonra bu 8bin oluyor. sonra bi bankadan bunlar dışında 5bin daha kredisi çıkıyor. Borcunu 1 hafta önce ödediğim kredi kartının limitini yükseltip içinde 6bin çekiyor. Şunu belirteyim bu ortaya çıkan paraları ben bir şekilde mailinden veya ağlaya zırlaya zorla ortaya çıkarıyorum. En son aile toplanıyor beyimizin bi 25bin daha kredisi olduğunu itiraf ediyor. Tabi buarada bu kredileri ve kredi kartlarını toparlamak için bi 38bin de ben çekiyorum. sonra işte başka borcum yok eşimi seviyorum onu kaybetmemek için yalan söyledim diyor. Herşeye rağmen bunu affediyorum. Ama bende psikolojide gitti tabi. Bir arkadaşım bana bir site öneriyor. buraya bakarsan nerede ne kredisi var öğrenirsin diyor. bende bunun kimlik bilgileriyle girip öğreniyorumki adamın daha başka kredileri de varmış. ve çıktı alıp önüne koyunca söylecektim diyor. Daha bir sürü küçük numaralar çekti hepsini anlatmaya sayfalar yetmez. Velhasıl toplamda 150bin tl kaptırmış. Boşanma durumundayız şuanda. Ne yapacağımı bilmiyorum. Maaşlarımız olduğu gibi kredilere gidiyor şuanda. Arabayı ve evi satsam ancak kapanıyor borçlar. Etrafımdakiler boşanma çocuk var diyor ama emeğimi kaptırması çok zoruma gidiyor. Çocuğumun da rızkını yedi. Ayrıca erkek gibi karşıma çıkıp biranda şu kadar borcum var demedi, ben borçlarını resmen bir dedektif gibi tek tek çıkardım ve her çıktığında seni kaybetmemek için dedi. Ben şimdi paramın gittiğine mi yanayım aldatıldığıma mı. Sizce boşanmak doğru mu, kızım olmasa bir saniye durmazdım. Bir çocuğu babasız bırakmak evden arabadan önemli mi diyorum. Ama ya yalanlara devam ederse bu adam için sıfırdan başlamaya değer mi? ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Benzer bir durum benim başımda da var maalesef. Farkimiz, eşim dürüst bir insan ,ne aldatti ne de dolandirilinca ve batinca borclarini sakladi. Ki ben memurum,kendi serbest. 7 yillik evliyiz ne evimiz oldu ne de çocuğumuz. Eşim beni aldatsaydi bu kadar yil gurbete ve borçlara onun icin katlanmak bir yana, çocuk olsun diye de ugrasmazdim. Gercekten degmez maddi manevi yipranmaniza. Fedakarlik karşılıklı olur...evet dipsiz bir kuyudayım. Çırpındıkça battığım çıkışı olmayan bir kuyu... Sizinle derdimi paylaşmak istiyorum çünkü etrafımdakiler artık bana çare olmuyor. Kısaca anlatayım eşimle ikimizde öğretmeniz 5 yıldır evliyiz 2.5 yaşında bir kızımız var. Bir arabamız ve kredisinin bitmesine 7 yıl kalan bir evimiz var. Eşim internetten kadın ayarlamaya çalışıyor ve bunlar bizim salağı dolandırıyor. Bu beni yaklaşık 6 ay kandırıyor ve burada adamlara kredi çekip para gönderiyor. (eşine söyleriz diye tehdit ediyorlar) bu olayı bana anlatması da şöyle oluyor. Artık bakıyorum hiç birşeye para yetmiyor. sora sora en son itiraf ettiriyorum. 4bin kaptırdım diyor. Sonra bu 8bin oluyor. sonra bi bankadan bunlar dışında 5bin daha kredisi çıkıyor. Borcunu 1 hafta önce ödediğim kredi kartının limitini yükseltip içinde 6bin çekiyor. Şunu belirteyim bu ortaya çıkan paraları ben bir şekilde mailinden veya ağlaya zırlaya zorla ortaya çıkarıyorum. En son aile toplanıyor beyimizin bi 25bin daha kredisi olduğunu itiraf ediyor. Tabi buarada bu kredileri ve kredi kartlarını toparlamak için bi 38bin de ben çekiyorum. sonra işte başka borcum yok eşimi seviyorum onu kaybetmemek için yalan söyledim diyor. Herşeye rağmen bunu affediyorum. Ama bende psikolojide gitti tabi. Bir arkadaşım bana bir site öneriyor. buraya bakarsan nerede ne kredisi var öğrenirsin diyor. bende bunun kimlik bilgileriyle girip öğreniyorumki adamın daha başka kredileri de varmış. ve çıktı alıp önüne koyunca söylecektim diyor. Daha bir sürü küçük numaralar çekti hepsini anlatmaya sayfalar yetmez. Velhasıl toplamda 150bin tl kaptırmış. Boşanma durumundayız şuanda. Ne yapacağımı bilmiyorum. Maaşlarımız olduğu gibi kredilere gidiyor şuanda. Arabayı ve evi satsam ancak kapanıyor borçlar. Etrafımdakiler boşanma çocuk var diyor ama emeğimi kaptırması çok zoruma gidiyor. Çocuğumun da rızkını yedi. Ayrıca erkek gibi karşıma çıkıp biranda şu kadar borcum var demedi, ben borçlarını resmen bir dedektif gibi tek tek çıkardım ve her çıktığında seni kaybetmemek için dedi. Ben şimdi paramın gittiğine mi yanayım aldatıldığıma mı. Sizce boşanmak doğru mu, kızım olmasa bir saniye durmazdım. Bir çocuğu babasız bırakmak evden arabadan önemli mi diyorum. Ama ya yalanlara devam ederse bu adam için sıfırdan başlamaya değer mi? ne yapacağımı hiç bilmiyorum
işin acı yanı da dediklerinizi yaptım kartını elinden aldım, kimliğiyle gidip bankanın içinde işlem yapmış, kötü biri de değilim bana bunları neden yaptı bilmiyorumboşanın ne hali varsa görsün demesi kolay ama olanlara rağmen hâlâ seviyorsanız ve kızım babasız büyümesin deyip affederseniz de maaş kartını alın ve çok az miktarlarda günlük harçlık verin. gerçi kredi borcunu öderken elinize pek bişy geçmiyodur ama olsun. böyle bir hatadan sonra sanmıyorum başka şeyler yapacağını. ikiniz de çalışıyorsunuz, borç bir şekilde ödenir. ama olanları unutmak zor. aldatmaya yeltenmiş, ki aldatmış bile yoksa neden sizin haberiniz olmasın diye para göndermeye devam etsin, ama belli ki sizi seviyor yoksa korkmazdı öğrenmenizden. ayrılmayı hemen düşünmeyin bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?