dipsiz bir kuyumdayım

Hayatda bir insan ancak kendisine kötülük yaparmiş onun içindirki eşin kötülüğü kendisine yapmakla kalmamış aile denen kurumunuzu altına bomba bırakmış ,sen izin verirsenki bu seferde sen onu affetmekle kendine kötülük yapmış olacaksın artık sen bilirsin affetmişsin sanırım ...... umarım herşey gönlünce olsun

Son düzenleme:
olay artık sen yuva yıkıyorsuna geldi. kaynanam kayınbabam annem değil ama babam bana baskı yapıyorlar bir şans ver bir daha yapmasın diye ama dediğiniz gibi ne haltlar yediğini bende bilmiyorum, video olayından bende şüphelendim hatta dedimki o kadar para yatıracağına bana söyleseydin hem adamların ağzının payını verirdim hemde videoyu birlikte seyrederdik ama yok öyle bişey yok diyor. beni kaybetmekten korkmuş beyimiz
Zaten hep öyle olur, erkek aldatır, kadın bir süre ayrı yaşar, sonra herkes kadına yüklenir yuvanı mı yıkacaksın bak sen gittin o dersini aldı hadi evine geri dön, herkesin gözünde de o yuvayı kadın yıkmış olur, adaletine yandığımın dünyası.

evet dipsiz bir kuyudayım. Çırpındıkça battığım çıkışı olmayan bir kuyu... Sizinle derdimi paylaşmak istiyorum çünkü etrafımdakiler artık bana çare olmuyor. Kısaca anlatayım eşimle ikimizde öğretmeniz 5 yıldır evliyiz 2.5 yaşında bir kızımız var. Bir arabamız ve kredisinin bitmesine 7 yıl kalan bir evimiz var. Eşim internetten kadın ayarlamaya çalışıyor ve bunlar bizim salağı dolandırıyor. Bu beni yaklaşık 6 ay kandırıyor ve burada adamlara kredi çekip para gönderiyor. (eşine söyleriz diye tehdit ediyorlar) bu olayı bana anlatması da şöyle oluyor. Artık bakıyorum hiç birşeye para yetmiyor. sora sora en son itiraf ettiriyorum. 4bin kaptırdım diyor. Sonra bu 8bin oluyor. sonra bi bankadan bunlar dışında 5bin daha kredisi çıkıyor. Borcunu 1 hafta önce ödediğim kredi kartının limitini yükseltip içinde 6bin çekiyor. Şunu belirteyim bu ortaya çıkan paraları ben bir şekilde mailinden veya ağlaya zırlaya zorla ortaya çıkarıyorum. En son aile toplanıyor beyimizin bi 25bin daha kredisi olduğunu itiraf ediyor. Tabi buarada bu kredileri ve kredi kartlarını toparlamak için bi 38bin de ben çekiyorum. sonra işte başka borcum yok eşimi seviyorum onu kaybetmemek için yalan söyledim diyor. Herşeye rağmen bunu affediyorum. Ama bende psikolojide gitti tabi. Bir arkadaşım bana bir site öneriyor. buraya bakarsan nerede ne kredisi var öğrenirsin diyor. bende bunun kimlik bilgileriyle girip öğreniyorumki adamın daha başka kredileri de varmış. ve çıktı alıp önüne koyunca söylecektim diyor. Daha bir sürü küçük numaralar çekti hepsini anlatmaya sayfalar yetmez. Velhasıl toplamda 150bin tl kaptırmış. Boşanma durumundayız şuanda. Ne yapacağımı bilmiyorum. Maaşlarımız olduğu gibi kredilere gidiyor şuanda. Arabayı ve evi satsam ancak kapanıyor borçlar. Etrafımdakiler boşanma çocuk var diyor ama emeğimi kaptırması çok zoruma gidiyor. Çocuğumun da rızkını yedi. Ayrıca erkek gibi karşıma çıkıp biranda şu kadar borcum var demedi, ben borçlarını resmen bir dedektif gibi tek tek çıkardım ve her çıktığında seni kaybetmemek için dedi. Ben şimdi paramın gittiğine mi yanayım aldatıldığıma mı. Sizce boşanmak doğru mu, kızım olmasa bir saniye durmazdım. Bir çocuğu babasız bırakmak evden arabadan önemli mi diyorum. Ama ya yalanlara devam ederse bu adam için sıfırdan başlamaya değer mi? ne yapacağımı hiç bilmiyorum :KK43:
allah askina cocugumu babasiz birakiyorum deme o adam baba olsaydi gercek anlamda 150 bini karilara kaptirmazdi o akrabalara soyle siz otuyorsunuz onun borclarini benmi bence bu adamla battikca batarsiniz bosanmazsaniz eger o borc ilerde 150 degil 300 400 500 bine cikar

bana şöyle diyorlar bu yaptığı ilk hata ama bence tüm doğruları götürdü bu hata :( olay ilk ortaya çıktığında hemen psikoloğa gittik çünkü bana intihara kalkıştığını söyledi. (bendeki salaklık hala adam için koşturuyorum) 2 seans falan gittik çift terapisi. doktora bile gerçeği anlatmamış. en son ben kendim için doktora gidince herşeyi anlattım adam bile şaşırdı. o artık yitik bi vaka intiharı da yalanlarını saklamak için bir eylemdir dedi, doktor bile boşanmamı desteklerken çevremdekilerin aynı hassasiyet içinde olmamaları beni çok üzüyor :(

yalnız bu olaylar 3 haftadır ortaya çıktı hayatım biranda altüst oldu ben yazın tatil için köşeye üç beş bişey atarken şimdiki duruma bakın :(

bana şöyle diyorlar bu yaptığı ilk hata ama bence tüm doğruları götürdü bu hata :KK43: olay ilk ortaya çıktığında hemen psikoloğa gittik çünkü bana intihara kalkıştığını söyledi. (bendeki salaklık hala adam için koşturuyorum) 2 seans falan gittik çift terapisi. doktora bile gerçeği anlatmamış. en son ben kendim için doktora gidince herşeyi anlattım adam bile şaşırdı. o artık yitik bi vaka intiharı da yalanlarını saklamak için bir eylemdir dedi, doktor bile boşanmamı desteklerken çevremdekilerin aynı hassasiyet içinde olmamaları beni çok üzüyor :KK43:
Doktor bile işin içinden çıkamamış yitik bir vaka demiş arkadaş ne adammış ya, yalan dolan talan hepsi var, kızınızı düşünüyorsunuz iyi güzel ama bu adam akıllanmaz bu saatten sonra, daha da borç batağına girersiniz, etrafınızdakileri de takmayın, işiniz var çocuğunuza kendiniz bakarsınız, kimseye ihtiyacınız yok.

Bütün herşey bir yana eşinizin kaptırdığı paralar için lütfen savcılığa suç duyurusunda bulunan dolandırıcılık ile ilgili. Bir ihtimal geri alabilirsiniz paralarınızı.

şuan da sağlıklı düşünemiyorum zaten. Birde bunun üzerine dün görümcem aramış bana diyorki (kendisininde kocası 50 bin borç taktı ama iş yeri batırdı, boşanmadılar) bitireceksen bitir yoksa da kocana da evine de parana da dört elle sarıl. Allah aşkına ne parasından bahsediyorsun diyip telefonu suratına kapattım. Ben bu salak için mi okudum diyorum :( yarın gidip bir avukatla görüşeceğim boşanırsak bu borçlar ne olacak diye :(

Bütün herşey bir yana eşinizin kaptırdığı paralar için lütfen savcılığa suç duyurusunda bulunan dolandırıcılık ile ilgili. Bir ihtimal geri alabilirsiniz paralarınızı.

evet adamlar dolandırıcı zaten ama polise verdiği ifade de 20bin tl para kaptırdım demiş, gerçekten kaptırdığı parayı bile söylememiş.

evet adamlar dolandırıcı zaten ama polise verdiği ifade de 20bin tl para kaptırdım demiş, gerçekten kaptırdığı parayı bile söylememiş.

Olsun, sizin bulduğunuz o sitedeki ekran çıktısını alıp bir dilekçe yazsın eşiniz. Ben ailem daha da zarar görmesin diye asıl rakamı bildirememiştim. Ama bir şekilde ortaya çıktı o nedenle dosyaya esas rakamı bildiriyorum desin. Muhakkak kayıtlardan ulaşıyor adli kolluk.

Kocanız paraları nasıl teslim etmiş genelde? Bir telefon ya da mail adresi vs var mı? Varsa mutlaka savcılık dosyasına bildirin ve takipçisi olun. İş yoğunluğu arasında kaybolup gitmesin dosya.

Bence bu iste baska isler var. Esiniz size herseyi anlatmamis ki. 20.000 kaptirdiysa o borc bu kadar kisa bir zamanda nasil 150.000 olmus? Baska birine ev mi kurdu acaba? Bu meblayla butun evi sifirdan luks dosersin. Esinizi az daha sorgulayin bakalim daha dokulmedikleri var.

Borc sebebi arkdaslarin dedigi gibi cok cirkin.
Ben yorum yapmak istemiyorum, kendiniz bu karari vermelisiniz.

adamlar hakkında yaklaşık 150 suç duyurusu dosyaları varmış. buna ulaştıkları telefonlar hep sahte isimlere kayıtlıymış. adamlar işlerinin ehli yani, bir de polisin dediğine göre parayı bankamatikten kendi rızasıyla artık hangi açıklamayla göndermişse almanız çok zor dedi

bana şöyle diyorlar bu yaptığı ilk hata ama bence tüm doğruları götürdü bu hata :KK43: olay ilk ortaya çıktığında hemen psikoloğa gittik çünkü bana intihara kalkıştığını söyledi. (bendeki salaklık hala adam için koşturuyorum) 2 seans falan gittik çift terapisi. doktora bile gerçeği anlatmamış. en son ben kendim için doktora gidince herşeyi anlattım adam bile şaşırdı. o artık yitik bi vaka intiharı da yalanlarını saklamak için bir eylemdir dedi, doktor bile boşanmamı desteklerken çevremdekilerin aynı hassasiyet içinde olmamaları beni çok üzüyor :KK43:
bir an önce boşan yoksa adamın bu yaptıklarını düşüne düşüne sen hasta olacaksın çocuğa kim bakacak o zaman

adamlar hakkında yaklaşık 150 suç duyurusu dosyaları varmış. buna ulaştıkları telefonlar hep sahte isimlere kayıtlıymış. adamlar işlerinin ehli yani, bir de polisin dediğine göre parayı bankamatikten kendi rızasıyla artık hangi açıklamayla göndermişse almanız çok zor dedi
Polisin dediği tamamen yanlış, kendi rızanla yolladığın için adı dolandırıcılık, eğer rızanız dışında olsaydı adı hırsızlık olurdu. Neyse bunlar teknik bilgiler aradaki farkı hakim savcı bilir polisin lafı umudunuzu sakın kırmasın. Birden fazla dosya varsa da diğer madurlara da ulaşmaya çalışın, belki birlikte hareket ederek bir neticeye varabilirsiniz. Evililiğiniz ile ilgili bir yorumda bulunmak istemiyorum ama eşinizin kaptırdığı paradan esasen sorumlu değilsiniz. Lütfen bir avukat eşliğinde yürütün boşanma işlemlerinizi, en azından borç birinizin üzerinde kalsın. Ortada bir çocuk var ve hem ana hem baba borç altında olursa geleceği için para biriktirmek zor olacaktır.

Kendim boşandığım halde kimseye boşan diyemem ama yorum yapacak cümle bulamıyorum. Allah saptırmış eşinizi bir kere. Ben olsam napardım diye düşündüm. Yaptığı Borçlardan çok kadın ayarlaması çalışması ağır bast-ı. Eşiniz ettiğini bulmuş diyecem ama ucu size dokunuyor. Allah hakkınıza Hayırlı sonuçları versin

:KK43::KK43:
Borç sebebi çok çirkin.
Kadın ayarlama olmasa işin içinde neyse derdim, benzer durumla karşı karşıya kaldım çünkü.
Ama resmen aldatma amaçlı yapmış bu borçları.
Süzme salak yani ayy çok sinir oldum.

Bu orada o tüm kredilerin öğrenildiği siteyi bana yazar mısın?
Özelden de olur farketmez.
siteyi öğrendiysen bana da yazar mısın?

konu sahibi bence de doğru yaparsın 150 bini kadınlara kaptıran adama ne denir ki...

Back