dipsiz bir kuyumdayım

bir an önce boşan yoksa adamın bu yaptıklarını düşüne düşüne sen hasta olacaksın çocuğa kim bakacak o zaman
çok utanıyorum anlatmaya ama bu olaylar patlak verdi tabi aileler bizim evde kavga karmaşa boşan boşanma parayı öde ödeme. Arabanın anahtarını aldım çıktım evden, Tabi kimse farkında değil çıktığımın herkes tartışma telaşında.Arabayı bilinçsizce kullanmaya başladım, hızlandım, sonra kızım aklıma geldi kenara çektim. Biraz sakinleşip eve geri döndüm

Pek aklıma yatmadi bu olay. Bi yerde büyük bir boşluk var. Adamlar size soylemesin diye onca para? Ya ellerinde kanit var video gibi. Ya da kumara falan da mı bulaştı. Tam oturmadi taşlar. Şutla gitsin. Bu adamdan koca da olmaz baba da.

evet yarın hemen bir avukata gidip danışacağım

allah korusun sinir anı duşunceler ani şuur kaybı yapabiliyor benim fikrim sadece kendinizi en başta da kızınızı düşünün benim etrafımda ki öğretmenler sineğin yağını çıkarıp yatırım yapmak çocuk geleceği düşünmek derdindeyken sizin eşiniz kadın kız yalan dolan entrika peşindeymiş ve anlattıkları eksik gibi geldi bana araştırın derim ben .Güçlü olmaya çalışın hatta psikıyatr dan destek alın bu süreçte .Eğitimli kadınların başına gelenlere çok uzuluyorum hatta kızıyorum ben bu site de okudukça .Allah yardımcınız olsun ve en doğru kararı verin

Yuhh kardeşim sen buna deli raporu al kredi cekemesin bir daha yani yaptıkları akıl işi değil delincesareti bu demek

valla benimde aklıma yatmadı polis ifadesi bile çelişkili, ama artık ortaya çıkaracak gücüm kalmadı, artık tek isteğim başka borç çıkmadan bu işlerden kurtulmak

Allah bu bankaların da belasını versin adamın üzerinde 100bin tl lik ev kredisi varken bir sürü ihtiyaç kredisi vermişler bir de, bankaları dava etmek için bir avukatla görüştüm ama eşler birbirinden habersiz ihtiyaç kredisi çekebilirmiş birşey yapamazsınız dedi eş rızası sadece kefillikte ve ticari kredilerde aranıyormuş

evet dedikleriniz doğru olayda boşluklar var ama adamın söylediği bu artık benim bunu ispatlayacak kaynağım kalmadı. araştırılabilecek herşeyi araştırdım elimde bunlar var sadece

valla benimde aklıma yatmadı polis ifadesi bile çelişkili, ama artık ortaya çıkaracak gücüm kalmadı, artık tek isteğim başka borç çıkmadan bu işlerden kurtulmak
Abimin arkadaşı da karı koca ogretmendi. Evleri arabaları vardı. Adam bir Rus dost tutmuş pez.venk kredileri çekmiş çekmiş yedirmis. Para bitince rus da terk etmiş. Kadın borçları öğrendi önce inkar etti. Sonra dost tuttuğunu kabul etti. Ev araba gitti. Kadın kendi evinde kiracı şimdi. Adamı da boşadı.

çocuk ne mi olacak?
sizin gibi bir annesi var. mesleğiniz var. bu adamla boşanmaya kararlı olun. annesi babası boşanmış bir sürü çocuk var ve sağlıksz bir ortamda büyütmektense ayrı yaşamak daha mantıklı.

Allah yardımcınız olsun. Sizin için çok zor bir süreç. Siz artik eski siz değilsiniz. Bakma bizlerin ne dediğine, en doğru kararı sen vereceksin. Bence profosyonel yardım al. Yardım almadan atlatamazsin yaşadıklarını.

Herşey gönlünce olsun. ..

bizimki de adam gibi itiraf etse. polis ifadesi var ama ifadesi de yanlış kafayı yiyicem yemin ederim eşeğim ben nasıl kandırdı beni, nasıl da güvenirdim

Eşiniz ayak üstü sizi kandırmaya çalışmış. Bide okumuş insan bu kadar mı cahilce davranmış. Polise bile yalan söylemiş 20 bin demiş. Başka şeyler var bunda internet üzerinden kumar bile oynamış olabilir..

teşekkürler, yardım alıyorum zaten şuanda hayatımda tek mantıklı beni destekleyen kişi de doktorum zaten, inş bugünler de geçer...

evet kumar da olabilir ama ispatlayamıyorum ki adam olsa zaten adam gibi söyler. Evet eşek okusa da yine eşek...

Satin evi arabayi kapatin borçları,
Yani para kaptirmasi ayri bi kriz, kaptirma sebebi cok daha fazlasi.
Böyle bir adam mumkunse ne evimde nede cocugumun basinda olmayiversin.

Aslinda ben netten kadin olayina da pek inanmadim, he oda vardir kesin de.
Bu idda oynamis.
Netten oynanıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…