- 6 Aralık 2015
- 19
- 6
- 1
- Konu Sahibi kucuk_prenses
-
çok utanıyorum anlatmaya ama bu olaylar patlak verdi tabi aileler bizim evde kavga karmaşa boşan boşanma parayı öde ödeme. Arabanın anahtarını aldım çıktım evden, Tabi kimse farkında değil çıktığımın herkes tartışma telaşında.Arabayı bilinçsizce kullanmaya başladım, hızlandım, sonra kızım aklıma geldi kenara çektim. Biraz sakinleşip eve geri döndümbir an önce boşan yoksa adamın bu yaptıklarını düşüne düşüne sen hasta olacaksın çocuğa kim bakacak o zaman
evet yarın hemen bir avukata gidip danışacağımPolisin dediği tamamen yanlış, kendi rızanla yolladığın için adı dolandırıcılık, eğer rızanız dışında olsaydı adı hırsızlık olurdu. Neyse bunlar teknik bilgiler aradaki farkı hakim savcı bilir polisin lafı umudunuzu sakın kırmasın. Birden fazla dosya varsa da diğer madurlara da ulaşmaya çalışın, belki birlikte hareket ederek bir neticeye varabilirsiniz. Evililiğiniz ile ilgili bir yorumda bulunmak istemiyorum ama eşinizin kaptırdığı paradan esasen sorumlu değilsiniz. Lütfen bir avukat eşliğinde yürütün boşanma işlemlerinizi, en azından borç birinizin üzerinde kalsın. Ortada bir çocuk var ve hem ana hem baba borç altında olursa geleceği için para biriktirmek zor olacaktır.
allah korusun sinir anı duşunceler ani şuur kaybı yapabiliyor benim fikrim sadece kendinizi en başta da kızınızı düşünün benim etrafımda ki öğretmenler sineğin yağını çıkarıp yatırım yapmak çocuk geleceği düşünmek derdindeyken sizin eşiniz kadın kız yalan dolan entrika peşindeymiş ve anlattıkları eksik gibi geldi bana araştırın derim ben .Güçlü olmaya çalışın hatta psikıyatr dan destek alın bu süreçte .Eğitimli kadınların başına gelenlere çok uzuluyorum hatta kızıyorum ben bu site de okudukça .Allah yardımcınız olsun ve en doğru kararı verinçok utanıyorum anlatmaya ama bu olaylar patlak verdi tabi aileler bizim evde kavga karmaşa boşan boşanma parayı öde ödeme. Arabanın anahtarını aldım çıktım evden, Tabi kimse farkında değil çıktığımın herkes tartışma telaşında.Arabayı bilinçsizce kullanmaya başladım, hızlandım, sonra kızım aklıma geldi kenara çektim. Biraz sakinleşip eve geri döndüm
valla benimde aklıma yatmadı polis ifadesi bile çelişkili, ama artık ortaya çıkaracak gücüm kalmadı, artık tek isteğim başka borç çıkmadan bu işlerden kurtulmakPek aklıma yatmadi bu olay. Bi yerde büyük bir boşluk var. Adamlar size soylemesin diye onca para? Ya ellerinde kanit var video gibi. Ya da kumara falan da mı bulaştı. Tam oturmadi taşlar. Şutla gitsin. Bu adamdan koca da olmaz baba da.
Abimin arkadaşı da karı koca ogretmendi. Evleri arabaları vardı. Adam bir Rus dost tutmuş pez.venk kredileri çekmiş çekmiş yedirmis. Para bitince rus da terk etmiş. Kadın borçları öğrendi önce inkar etti. Sonra dost tuttuğunu kabul etti. Ev araba gitti. Kadın kendi evinde kiracı şimdi. Adamı da boşadı.valla benimde aklıma yatmadı polis ifadesi bile çelişkili, ama artık ortaya çıkaracak gücüm kalmadı, artık tek isteğim başka borç çıkmadan bu işlerden kurtulmak
elimde kredilerinin tarihleri var ilki haziranın başında diğerleri de 1 ay arayla falan, bize anlattığı hikaye böyle, bir de şöyle bir durum var polise de gitmiş ifade vermiş ama polisteki ifadesini aldım okudum olayın ekim ayında başladığını söylemiş ve toplamda 20bin kaptırdığını yazmış. ona da bir açıklık getirmiş değil. Dedektiflik yapmaktan usandım artık, Çevremdeki herkes çocuk ne olacak diyor
bizimki de adam gibi itiraf etse. polis ifadesi var ama ifadesi de yanlışAbimin arkadaşı da karı koca ogretmendi. Evleri arabaları vardı. Adam bir Rus dost tutmuş pez.venk kredileri çekmiş çekmiş yedirmis. Para bitince rus da terk etmiş. Kadın borçları öğrendi önce inkar etti. Sonra dost tuttuğunu kabul etti. Ev araba gitti. Kadın kendi evinde kiracı şimdi. Adamı da boşadı.
teşekkürler, yardım alıyorum zaten şuanda hayatımda tek mantıklı beni destekleyen kişi de doktorum zaten, inş bugünler de geçer...Allah yardımcınız olsun. Sizin için çok zor bir süreç. Siz artik eski siz değilsiniz. Bakma bizlerin ne dediğine, en doğru kararı sen vereceksin. Bence profosyonel yardım al. Yardım almadan atlatamazsin yaşadıklarını.
Herşey gönlünce olsun. ..
evet kumar da olabilir ama ispatlayamıyorum kiEşiniz ayak üstü sizi kandırmaya çalışmış. Bide okumuş insan bu kadar mı cahilce davranmış. Polise bile yalan söylemiş 20 bin demiş. Başka şeyler var bunda internet üzerinden kumar bile oynamış olabilir..
Hayatınızda olduğu surece sizi ve çocuğunuzu dahada üzecek belkide. Hakkınızda hayırlısı olsun.evet kumar da olabilir ama ispatlayamıyorum kiadam olsa zaten adam gibi söyler. Evet eşek okusa da yine eşek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?