dipsiz bir kuyumdayım

kucuk_prenses

ahh hayat neden bu kadar sürprizlerle dolusun...
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
19
6
1
evet dipsiz bir kuyudayım. Çırpındıkça battığım çıkışı olmayan bir kuyu... Sizinle derdimi paylaşmak istiyorum çünkü etrafımdakiler artık bana çare olmuyor. Kısaca anlatayım eşimle ikimizde öğretmeniz 5 yıldır evliyiz 2.5 yaşında bir kızımız var. Bir arabamız ve kredisinin bitmesine 7 yıl kalan bir evimiz var. Eşim internetten kadın ayarlamaya çalışıyor ve bunlar bizim salağı dolandırıyor. Bu beni yaklaşık 6 ay kandırıyor ve burada adamlara kredi çekip para gönderiyor. (eşine söyleriz diye tehdit ediyorlar) bu olayı bana anlatması da şöyle oluyor. Artık bakıyorum hiç birşeye para yetmiyor. sora sora en son itiraf ettiriyorum. 4bin kaptırdım diyor. Sonra bu 8bin oluyor. sonra bi bankadan bunlar dışında 5bin daha kredisi çıkıyor. Borcunu 1 hafta önce ödediğim kredi kartının limitini yükseltip içinde 6bin çekiyor. Şunu belirteyim bu ortaya çıkan paraları ben bir şekilde mailinden veya ağlaya zırlaya zorla ortaya çıkarıyorum. En son aile toplanıyor beyimizin bi 25bin daha kredisi olduğunu itiraf ediyor. Tabi buarada bu kredileri ve kredi kartlarını toparlamak için bi 38bin de ben çekiyorum. sonra işte başka borcum yok eşimi seviyorum onu kaybetmemek için yalan söyledim diyor. Herşeye rağmen bunu affediyorum. Ama bende psikolojide gitti tabi. Bir arkadaşım bana bir site öneriyor. buraya bakarsan nerede ne kredisi var öğrenirsin diyor. bende bunun kimlik bilgileriyle girip öğreniyorumki adamın daha başka kredileri de varmış. ve çıktı alıp önüne koyunca söylecektim diyor. Daha bir sürü küçük numaralar çekti hepsini anlatmaya sayfalar yetmez. Velhasıl toplamda 150bin tl kaptırmış. Boşanma durumundayız şuanda. Ne yapacağımı bilmiyorum. Maaşlarımız olduğu gibi kredilere gidiyor şuanda. Arabayı ve evi satsam ancak kapanıyor borçlar. Etrafımdakiler boşanma çocuk var diyor ama emeğimi kaptırması çok zoruma gidiyor. Çocuğumun da rızkını yedi. Ayrıca erkek gibi karşıma çıkıp biranda şu kadar borcum var demedi, ben borçlarını resmen bir dedektif gibi tek tek çıkardım ve her çıktığında seni kaybetmemek için dedi. Ben şimdi paramın gittiğine mi yanayım aldatıldığıma mı. Sizce boşanmak doğru mu, kızım olmasa bir saniye durmazdım. Bir çocuğu babasız bırakmak evden arabadan önemli mi diyorum. Ama ya yalanlara devam ederse bu adam için sıfırdan başlamaya değer mi? ne yapacağımı hiç bilmiyorum

İlk başta kadın mı bulmaya çalışıyormuş eşniz öyle mi dolandırıldı

kadın ayarlamaya çalışmış para yatırmış bir miktar. ama kadın falan yok ortada tabi adamlar dolandırıcı, sonrada karına söyleriz falan diye durmadan para istiyorlar bu akıllıda götürüp yatırıyor

çok üzücü bi durum ama tüm bu borçlar 6 ayda olmamıştır herhalde borçların ilk zamanı ne zaman bunu biliyor musunuz?

kadın ayarlamaya çalışıyor o kısmı anladım da niye kredi çekmiş acaba ellerinde bi video falan bir şey mi bütün emekleriniz çöpe gitmiş

para bazen hiç önemli değil ama ya yalan ben kendim yalana asla tahammül edemem bu yüzden birçok arkadaşlığımı bitirmişimdir. yalan söyleyen kişi karşısındakine değer vermiyordur kaldı ki aklı başında eğitimci insanlarsınız

bu çok inandırıcı değil malesef ortada ayarlanmamış bir kadın varken bir insan bu kadar para dökemez başka şeyler var gibi

Borç sebebi çok çirkin.
Kadın ayarlama olmasa işin içinde neyse derdim, benzer durumla karşı karşıya kaldım çünkü.
Ama resmen aldatma amaçlı yapmış bu borçları.
Süzme salak yani ayy çok sinir oldum.

Bu orada o tüm kredilerin öğrenildiği siteyi bana yazar mısın?
Özelden de olur farketmez.

Of be, aldatmaya çalışmış yani daha da batırmış, boşayın gitsin valla çekilmez, kızınız için de en iyisi bu olur aciz bir babayla büyümemiş olur hiç olmazsa, şiddet ve aldatılmanın olduğu evlilikler benim nezdimde kurtarılamayacak evliliklerdendir. Rabbim yardımcınız olsun.

Evide batsın arabasida sevgiside saygisi da.. Mesleğiniz var ve hayatınıza 0dan başlama imkaniniz da var. Şimdiye kadar evli bayanların konularına yorum yapmadım. Çünkü yaşamadım ve bilmiyorum. Ama size bunları demezsem içimde kalacak gibi hissediyorum. Evi arabayi satın borçlarını ödeyin. Daha sonra boşanma davası açın adamı da çıkarın hayatinizdan. Kaptirdiginiz para kizinizin ve sizin sadakaniz olsun. Kira ödeyin,otobüsle gidip gelin ama huzurunuz olsun. Üzmemek için söylememis.. Sizi düşünen adam karı kız peşine düşmez zaten. Simdiden sonra duzelir diye de dusunmeyin. Ogretmen olmus egitim almis ama midesiz insan hep midesiz iste.Böylesine her şey mustehak. Dilerim en kisa zamanda kurtulursunuz.

elimde kredilerinin tarihleri var ilki haziranın başında diğerleri de 1 ay arayla falan, bize anlattığı hikaye böyle, bir de şöyle bir durum var polise de gitmiş ifade vermiş ama polisteki ifadesini aldım okudum olayın ekim ayında başladığını söylemiş ve toplamda 20bin kaptırdığını yazmış. ona da bir açıklık getirmiş değil. Dedektiflik yapmaktan usandım artık, Çevremdeki herkes çocuk ne olacak diyor

150 bizim burdan ikinci lüks bir ev alınırdı. Bekara karı boşamak kolay derler ama sen harbi harbi boşa bunu çocuğun yüzünü bile gösterme. Yavrucağın rızkını heder etmiş.

bu çok inandırıcı değil malesef ortada ayarlanmamış bir kadın varken bir insan bu kadar para dökemez başka şeyler var gibi

aynen bende öyle düşünmekteyim.
zaten artık durum ortaya çıktığına göre şantaj yapmak yersiz olurdu.
kesinlikle adamın gizlediği başka birşey var.

allah korusun ya,allah yardımcınız olsun.kimseye boşan diyemem ama beraber olduğunuzda gelecekte daha zor şeyler yaşamazsınız inşallah.bir de anlaşılan eşiniz siz yakalamadığınız sürece hiçbirşeyi itiraf etmiyor.acaba işin içinde başka işler mi var.bir tek size söylemesinler diye bu kadar para çekilmez.affedecekseniz de herşeyi söylesin size öyle affedin yoksa daha başka şeyler sonradan çıkarsa daha çok üzülürsünüz

Böyle bi adamla nasıl omur gecirebileceginize inaniyorsunuz!
Adam uckurunun derdine düşüp 150 bin sizi borç batağına koymuş.
Yıllarca bu pislik borcu odeyip yuzyuzemi bakacaksınız.
Ekonomik özgürlüğümüz var ben olsam asla durmam bosanirdim.

Aldatmaya çalışıyor, para üstüne para kaybediyor, resmen hayatınızla kumar oynamış, nasıl affedeceksiniz, yüzüne her baktığınızda tiksinmeyecek misiniz, işiniz de var çozuğunuzla yaşar gidersiniz, adam hala ergen gibi kadın kız peşinde, babalık onu düzeltmemiş siz mi düzelteceksiniz, boşverin gitsin.

olay artık sen yuva yıkıyorsuna geldi. kaynanam kayınbabam annem değil ama babam bana baskı yapıyorlar bir şans ver bir daha yapmasın diye ama dediğiniz gibi ne haltlar yediğini bende bilmiyorum, video olayından bende şüphelendim hatta dedimki o kadar para yatıracağına bana söyleseydin hem adamların ağzının payını verirdim hemde videoyu birlikte seyrederdik ama yok öyle bişey yok diyor. beni kaybetmekten korkmuş beyimiz

Yani yazmışlar zaten yukarıda .Hadi o parayı iş için kullanıp batırsa o da tamam.Sonuçta iyi günde kötü günde .Ama bu çok çirkin ya .Karar sizin ama ben olsam boşanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…