Diplomalı işsizler buraya

biyolog_nil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
231
46
123
38
arkdaşlar bi çoğumuz üniversiteyi büyük hayallerle bitiriyoruz.Kimimiz şanslı olup hemencecik yerleşiyo bi yerlere kimimiz de bu süreç zaman alıyo belki bi kaç ay belki bi kaç yıl.
kendimi öne sürerek açtığım bu başlıkla benim gibi olan arkadaşları görmek sorunumu çözmicek ama en azından yalnız olmadığımı bilicem
biyoloji mezunuyum ama mesleğimi yapamıyorum sizlerle aynı durumdaysanız yorumları paylaşalım senağlama

Son düzenleme:
16 kişi görüntülemiş ama kimseden cvp yok demekki herkez mezun olur olmaz iş buluyo ben hariç (

Bende dıplomalı ıŞsızlerdenım Şuada ıŞletme okuyorum bakalım artık umarım ıŞ buluruz yada atamamız olur umarımmmm

Bende 2007 işletme mezunuyum ve hala işsizim...
ıstedigm sadece egitim veren haftasonları tatil olan kurumsal bir firmada calışmaktı olmadı olmuyor.
ış bulabilmem için illa satış mı yapmam lazım arkadaşlar...

bende işsizim ne yazıkki :umursamaz:
çok bunaldım bıktım artık nereye kadar böyle gidecek çok merak ediyorum lmaz:

yüksek lisanslı bir işsizim.(( daha da kötüsü yüksek lisan yaptım diye ve lisans okudum diye alalade işlere bile beni almıyorlar..senin burada ne işin var diyorlar..bazen okuduğuma lanet ediyorum

ben de yüksek lisanslı işsizlerdenım..proje bazlı işler alıyorum ancak..onlarla gecınıyorum oldugu kadar..bir de aarada özel ders.. ama gönlüme göre bir iş yok..2008 agustos mezunuyum.

2009 şubat bilgisayar enformatik mezunuyum 4 yıllık mühendislikten tek farkı bir kaç ders ama yinede kimse adamdan saymıyor 6 aydır işsizim elime gelen her sınava girmeye çalışıyorummafoldumben

Bende maliye mezunuyum ve işsizim çok kötü bi durum yaaa Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyim isteyen herkese ve banada bir iş o kadar mı zor yaaa kafamçokkarıştı

bu tabloyu gördüğüme şaşırmıyorum aslına bakarsınız başlığı açan benim eminim şu siteye üye olupta üni.mezunu bi çok arkadaş kendi işini yapmıyor yada hiç çalışmıyor.
sesimizi kime duyurabiliriz nereye kdr çırpınabilirsiniz ki.ülkede işsiz çok ama açık yok..bi yerlerde dayıları olupta girenler şanslı peki ya giremeyenler..
politika yapmak istemem ama şu sözümü bi çok arkadaş belki anlar
sayın başkanlarımızın dediği gibi" türkiyede okuyan her üni.mezunu iş bulucak die bi mevzu yok.."
işsizlere verdiği teselli mesajı ne kdr içten nekdr umut verici..
boş yere gereksiz bölüm açılıyor üniversitelerde iş imkanları olmadı halde
yazık bu gençliğe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…