- 18 Kasım 2013
- 52
- 2
- 34
- Konu Sahibi tatlibebeq
Meraba ben yeniyim buarada: ) dipliner mı daha iyi eyeliner mı sizce? Ve mümkünse marka tavsiye edermisiniz.
Ben avondan bidaha hayatta almam buarada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraba ben yeniyim buarada: ) dipliner mı daha iyi eyeliner mı sizce? Ve mümkünse marka tavsiye edermisiniz.
golden rose un diplınerı var bende .. cok memnunum tavsıye ederm..
teşekkür ederim rahat sürülüyormu peki
loreal superliner siyah harika.
ben sabaah 9 da surdum hala gozumde ve 1 gram akma kokma dokulme pullanma yok.surekli kullaniyorum kesinlikle tereddutsuz onu al derim.
çok saolun hepiniz kızlar
cok net eyelinerda loreal superliner siyah eger goz kalemi dersen deborahin waterproof goz kalemi.arkasinda kalem trasi ve smokeye yapma fırcasi var.ikiside kesinlikle akma yapmiyor
bence gel eyelıner harıka harıka harıka rossmanın kendı markasını kullanmıstım ama kaldırmıslar sımdı maybelıne alıcam
merhaba ben flormarın diplinerini kullanıyorum 2 yıldır memnunum onun dışında golden rose eyelineride kullanmıştım oda güzel fakat ben flormarın diplinerini tavsiye ederim
asla ama asla alma zaten çok kalitesiz makyaj ürünleri.öncelikle göz yapın nasıl?eğer çukur bi göz yapın yoksa dipliner da olur eyeliner da olur.iki türlü kullanabilirsin eğer yakıştırıyorsan.maybelline nin jel eyeliner ı var şimdi.hem sürümü kolay hem ister ince ister kalın çekebiliyorsun.