- Konu Sahibi EstetikEditor
-
arkdslar dıode lazer de jel sürülüyormu bana surduler de bılenınız varmı?
selam kızlar..
sizlere birşey sormam gerek. genital bölge için lazer çok zararlıymış. kısırlık yapıyormuş. ilerde hormonları çok yüksek ve down sendromlu çocuklar dünayaya getirebilirmişiz. 6-10 yıl sonra ortaya çıkıyomuş zararları. Amerikada bu zararlar görülmeye başlamış. bi hemşire arkadaş anlattı bunları bana bende size aktardım ama kafam çok karıştı. bu konuda bilgisi olan varmı genital bölgeme lazere gitcektim ve şuanda tamamen karıştım. hatta kol altı lazeri içinde meme kanserini tetiklediğini söyledi. ordaki bilmem ne bezlerini bozuyomu ne öle söyledi. o bez aklıma gelmedi şimdi kusura bakmayın. kol altı lazerine gidiyorum ve iyice korktummmo da gitmek istiyomuş çok ama bnları duyunca kapısından dönmüş. siz duydunuz böyle şeyler
arkadaşlarr bir aya kalmaz lazere başlıycam lütfen yardımcı olun bende genetik olarak tüylenme var ama benimkiler kıl değil tüy inca ve zayıf ve lazer bu tüylere pek etki etmiyomuş sanırım en iyi diode lightsheer lazer etki ediyomuş ben üst kol sırt karın göğüs çevresi ve en önemlisi yüzüme yaptırmak istiyorum benim gibi siyah sert kıl olarak değilde bu bölgelerince koyu renge yakın zayıf kıllarıı olan ve diode lightsheer lazer yaptıran ve etkisinii gören var mıı yada lazer geçmişi olanlarr ne önerirlerr lütfenn yardımcııı olurmusunuzzz ben çok kararsızz kaldımmmm yaaa....(((
diot lazer vakumlama yöntemiyle çalışan bir cihaz canın çok yanar... nd-yag cihazı olan bir poliklinige gitmeni öneririm... ben yüz bölgeme yaptırdım nd-yag cihazıyla cok memnunum hem yazında problem olmuyor nd-yag cihazıyla istediğim gibi bronzlaşabiliyorum... nerdesin izmirde gittiğim yeri önerebilirim cok memnunum bütün vücuduma yaptırıyorum
hımmm anladım.pekii sizin tüylerinizde benimki gibi miydi benimki siyah kalın değill zayıfflar koyu renge yakın ama...yok malesef izmirde değilim ben çk teşekkürr ederimm yinedee...bi daha sorum olacak canımın yanması önemli değil nedense ben onu sorun etmiyorumm kurtuluyumda şuu tüylerdenn :))) çevrenizde var mı peki benim gibi zayıf tüyleri olan lightsheer yaptıran ve olumlu sonuçç alann???
lightsheer yaptıran bildiğim yok... nd-yag cihazıyla yaptıran arkadaslarım memnunlar ama kollarına yaptıran arkadasım var göbegine var gayet güzel sonuclar aldılar
Selam kızlar,
Geçen ay Beşiktaş'da bir merkezle anlaştım diode lazer epilasyon için. Tüm bacak + koltuk altı = 1400 TL'ye anlaştık. +2 seans da cilt bakımı hediye ettiler. Sizce fiyatı uygun mu? :26:
Bir de henüz başlamadım seanslara, kafamda sorular var acaba tüm bacağı iptal ettirip genitale mi başlasam diye? Açıkçası acır mı, güvenilir mi diye düşündüğüm için ilk etapta genital yerine tüm bacak seçmiştim. Bu tedavi bittikten sonra duruma göre genitale de başlarım dedim ama şimdi düşününce o daha mantıklı, bacakları her türlü hallederim gibi geldi. Genitale diode yaptırıp %100 memnunum diyen var mı acaba? :44:
Genitalide dahil ettirin ve kesinlikle yaptırın :)
Diod lazerden her kıl tipinde iyi sonuç verir.
Arkadaşlar Xemos W-808 ev tipi lazer aletini kullanan var mı? Üzerinde diode lazer olduğu yazıyor. Annemle heveslendik aldık kötü mü ettik bilemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?