Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

selam kızlar..
sizlere birşey sormam gerek. genital bölge için lazer çok zararlıymış. kısırlık yapıyormuş. ilerde hormonları çok yüksek ve down sendromlu çocuklar dünayaya getirebilirmişiz. 6-10 yıl sonra ortaya çıkıyomuş zararları. Amerikada bu zararlar görülmeye başlamış. bi hemşire arkadaş anlattı bunları bana bende size aktardım ama kafam çok karıştı. bu konuda bilgisi olan varmı genital bölgeme lazere gitcektim ve şuanda tamamen karıştım. hatta kol altı lazeri içinde meme kanserini tetiklediğini söyledi. ordaki bilmem ne bezlerini bozuyomu ne öle söyledi. o bez aklıma gelmedi şimdi kusura bakmayın. kol altı lazerine gidiyorum ve iyice korktummm o da gitmek istiyomuş çok ama bnları duyunca kapısından dönmüş. siz duydunuz böyle şeyler

mrb arkdslar bakırkoy b.evler cıvarında lazer yaptıran varmı ozelden yazabılrmı varsa guvenılır yer arıyorum bıkac makına turuyle calısan bı yer olrsa cok ıyı olur

lazer o kadar derine inmez ki, yani yumurtalıklara erişemez .. ben bu tarz söylentilere pek inanmıyorum, netice de FDA onaylı cihazlar kullanılıyor bunların hesapları yaplıyor bu onayı almak o kadar kolay değil .. ortaya cıkmış bir hastalık % 100 lazerden kaynaklanmıştır denmesi pekte mümkün olmamalı, cevresel ve genetik o kadar cok faktör varki, kişi birde lazer epilasyon yaptırmışsa , he tamam o zaman lazer epilasyon bu hastalığı yapmıştır deniyor .. ben lazerle ilgili bu söylentileri 10 yıldır duyuyorum ama dediğim gibi sadece söylenti, ne klinik bir vaka gördüm nede bilimsel bir acıklama ..

Son düzenleme:
arkadaşlarr bir aya kalmaz lazere başlıycam lütfen yardımcı olun bende genetik olarak tüylenme var ama benimkiler kıl değil tüy inca ve zayıf ve lazer bu tüylere pek etki etmiyomuş sanırım en iyi diode lightsheer lazer etki ediyomuş ben üst kol sırt karın göğüs çevresi ve en önemlisi yüzüme yaptırmak istiyorum benim gibi siyah sert kıl olarak değilde bu bölgelerince koyu renge yakın zayıf kıllarıı olan ve diode lightsheer lazer yaptıran ve etkisinii gören var mıı yada lazer geçmişi olanlarr ne önerirlerr lütfenn yardımcııı olurmusunuzzz ben çok kararsızz kaldımmmm yaaa....(((

diot lazer vakumlama yöntemiyle çalışan bir cihaz canın çok yanar... nd-yag cihazı olan bir poliklinige gitmeni öneririm... ben yüz bölgeme yaptırdım nd-yag cihazıyla cok memnunum hem yazında problem olmuyor nd-yag cihazıyla istediğim gibi bronzlaşabiliyorum... nerdesin izmirde gittiğim yeri önerebilirim cok memnunum bütün vücuduma yaptırıyorum

hımmm anladım.pekii sizin tüylerinizde benimki gibi miydi benimki siyah kalın değill zayıfflar koyu renge yakın ama...yok malesef izmirde değilim ben çk teşekkürr ederimm yinedee...bi daha sorum olacak canımın yanması önemli değil nedense ben onu sorun etmiyorumm kurtuluyumda şuu tüylerdenn :))) çevrenizde var mı peki benim gibi zayıf tüyleri olan lightsheer yaptıran ve olumlu sonuçç alann???

lightsheer yaptıran bildiğim yok... nd-yag cihazıyla yaptıran arkadaslarım memnunlar ama kollarına yaptıran arkadasım var göbegine var gayet güzel sonuclar aldılar

Selam kızlar,
Geçen ay Beşiktaş'ta bir merkezle anlaştım diode lazer epilasyon için. Tüm bacak + koltuk altı = 1400 TL'ye anlaştık. +2 seans da cilt bakımı hediye ettiler. Sizce fiyatı uygun mu? :26:
Bir de henüz başlamadım seanslara, kafamda sorular var acaba tüm bacağı iptal ettirip genitale mi başlasam diye? Açıkçası acır mı, güvenilir mi diye düşündüğüm için ilk etapta genital yerine tüm bacak seçmiştim. Bu tedavi bittikten sonra duruma göre genitale de başlarım dedim ama şimdi düşününce o daha mantıklı, bacakları her türlü hallederim gibi geldi. Genitale diode yaptırıp %100 memnunum diyen var mı acaba? :44:

Son düzenleme:

Genitalide dahil ettirin ve kesinlikle yaptırın :)

Diod lazerden her kıl tipinde iyi sonuç verir.

bende tüm vucut lazer epilasyona gidiyorum kol bölgem için deneme atışını alexandrite ile yaptılar ve kolumda yaralanma oldu sonra dioda yönlendirdile 3. seans oldu şuan diodda ama acaba ndyag daha mı etikli kızlar biran önce kol bölgemden kurtulmak istiyorum diğer bölgeler nasıl olsa biter ama en etkili yöntem hangisiyse kolda o olsun istiyorum... bir de ben bitme garantili 7 bölge seçimini 2000 tl ye anlaştım sizce fiyat nasıl :26:

Arkadaşlar Xemos W-808 ev tipi lazer aletini kullanan var mı? Üzerinde diode lazer olduğu yazıyor. Annemle heveslendik aldık kötü mü ettik bilemedik

Arkadaşlar Xemos W-808 ev tipi lazer aletini kullanan var mı? Üzerinde diode lazer olduğu yazıyor. Annemle heveslendik aldık kötü mü ettik bilemedik

Ümidinizi kırmak istemem ama istediğiniz sonucu alamazsınız böyle cihazlarla. Ben de bir ara o kadar para vermeyeyim diye bu tip cihazları araştırdım ancak sonuç alan kimse yok gibi reklamcılar hariç. Hemen herkes verdiği paraya ve kaybettiği zamana yanıyordu. Siz bir başlık açıp da gelişmeleri yazarsanız, iyi olur.

benim daha ilk seansım ve çok iyi geldi bana. umarım hep böyle sürüyordur. 6 hafta hiç çıkmaz dediler, 1 hafta oldu görünürde bir şey yok maşaallah.

ark.lar diode soprana ile koltuk altına gidiyorum çok da memnun değilim açıkcası 1-2 lazer e giden ark.la karşılaştım 8.seansda bitti dediydiler ben 5.seansı oldum ama anca etki görebildim ilk 2 seansdada dökülme olmamıştı üstelik
neyse sorum şu ben genital için de gitmek istiyorum ama bekarım sorum zarıma zarar gelir mi malum hala herkes eski kafa kiminle evlenirim kim bilir daha aday bile yok...birde ilk 3 seansda tüy köklerine atışı resmen hissettim ve genitalimi şuana kadar hep (23 yaşım) jiletle aldım...haliyle çok çok korkuyorum:18::18:

bekarken yaptıranlar lütfen cvblarsanız sevinirim

ben de bi seans yaptırdım bacaklarıma diode nerdeyse hiç dökülmedi sinir oluyorum
arkadaşım da el üstüne yaptırdı onda da kalanlar olmuş
rötuşa gidecem bakalaım
ya jiletle aldılar bi de sinir oluom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…