Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

merhaba arkadaslar ben kolaltı bölgesi için 11 seans gittim. ıpl cihazı uyguladılar hıc memnun kalmadım. Genital bölge için iyi bir yer arastırıyorum. Hibrit lazer diye bir cihaz oldugunu ogrendim.alex ve diot karışımı bir cihaz oldugunu soylediler. Bu cihaza yaptırmıs olan var mı acaba?

Slm kızlar
bende 2 gün önce diode lazere gittim tüm vücut (t.bacak,bikini,koltukaltu) . Bacaklarımda sıktım dişimi ama sıra koltuk altına gelince gözyaşlarım kaçınılmaz oldu .Bikini bölgesinde hıçkırıyordum resmen . Merak ettim herkes bu kadar acı cekiyomu . Bu ilk seanstı parayı peşin ödedim :18: bu acıya bidaha dayanacagımı pek sanmıyorum yaaaa

bu arada makat bölgesine ve iç kısımlara da yapmadılar
deneyimleri olan cvp lütfen

yasadıgım sehır denız kenarı olduugndan her gun denızdeyız yazları =) ama guzellık salonundakı bayan bı sorun olmadıgını soyledı . doktoruma da bı danısayım tskkr ederımm =)

Selamlar herkes.beylikdüzü ve avcılar civarında diode lazer yapan yerler var mı bilenler paylaşırsa çok sevinirim,bulamıyorum bir türlü,hastane ya da güzellik merkezi farketmez.

yahu bu diode çok kısa tüylere mi etki ediyor sadece? bana doktor diode e başlayalım dedi fakat lazeri yapan arkadaş bi yere yetişecekti sanırım uğraşmak istemedi bana onun için tüylerinizin çok derinden alınmış olması lazım yapamayız dedi halbuki her zamanki gibi gayet derinden kesmiştim. uğraşmak istemedi sanırım böyle bir şey var mı yoksa gerçekten uğraşmak mı istememiş şimdi günahını da almak istemiyorum ama öyleyse eğer yaptırdığım merkezi değiştirip şikayet edicem. bi yardım edin

Hibrit eski bir teknoloji.
Diod yada alex yaptırın bence.

Tüylerin alınmış olması gerekiyor zaten ,yada cihazın uygulamasına göre diğer ihtimal kısaltmaktır.Dediğiniz gibi günahını almayalım,siz bir daha gittiğinizde makinanın uygulama koşullarını sorun.YAni tüyler sıfır mı olmalı,azcık gözükmelimi :)

selamm kızlarrr :)

bende 3 gün önce çene kıllarım için diod lazere gittimm. canım felaket yandıı. o kadar çok sıkıldım ki artık bu kıllardan bitsin istiyorum bir an önce.

gittiğim yer gayet temiz güzel. inşallah faydasını görürüm. ben seansı 60 tl ye gidiyorum. sizce normal miii ? bide seanstan sonra bana starpıl depil plus forte die 10 ml lik bi sıvı verdiler. baya güzel kokulu. lazerden sonra bunu sürünce daha çok etkisini gösteriyomuş yardımcı oluyomuş falan filan. size de böle bişe verdiler mi. kadın 15 gün kullan sabah akşam dedi. ben bi anlam veremedim. para tuzağımı sizcee ?? :*

Merhaba arkadaşlar.Ben de yaklaşık 5 yıldır yüz bölgeme lazer yaptırıyorum.İlk iki yıl Alexandrite,sonra nd yag ile işlem yapıldı.iki seanstır da diode lazer yapılıyor.En son 5 gün önce lazer yaptırdım ancak diode lazerde jilet uygulaması yapıldığı için şimdi suratımda sert küçük küçük tüyler var.Elimi götürdüğümde batıyor ve aynadan baktığımda sert sert siyah yeni çıkmak üzere olan tüyler görüyorum.Çok sinir bozucu bir görüntüİşlem yapan bayan dökülcegini söyledi ama gecen sensta dökülme olmadı bu seansta olur mu bilemiyorum.Ne yapmam gerekir bu gittiğim 3.merkez

kızlar merhaba ben de az önce bir merkezle görüşme yaptım. diode soprano xl benim için uygun olan cihazmış. genital,kol altı ve komple bacak toplam 6 seans için 2.470 tl dediler. bu fiyat sadece yarın akşama kadarmış.kadınlar günü indirimi varmış cumadan itibaren 3.800tl olacakmış yine... sizce çok mu? gittiğim yerin adını reklama girer diye veremiyorum ancak istanbulda şubeleri olan bi yer,ben altunizade şubesine gittim. fiyat bana fazla geldi. bugün gittim yarın akşama hemen ödemem gerekiyormuş birden karar veremedim. bu cihazın kullanıldığı başka yerler önerebilir misiniz fiyat almak istiyorum. anadolu yakasındayım. bir de sizce fiyat nasıl?

Canım benim yaptırdığım cihazın bir tarafında sandstone yazıyor, üstünde de CHE ile başlayan bir şey yazıyor. bu cihaz hakkında bilgin var mı?

piyasada bu fiyatlar varmı hala ? çok fazla ? kliniklerde bile bu kadar fiyat yok.hemde 6 seans ,neresi olduğunu merak ettim doğrusu

Canım benim yaptırdığım cihazın bir tarafında sandstone yazıyor, üstünde de CHE ile başlayan bir şey yazıyor. bu cihaz hakkında bilgin var mı?

Merhaba

Sandstone bildiğim kadarı ile amerika kökenli üretici bir firma.
ama sizde kullanılan cihaz lazermi , ıpl mi bilemiyorum.

CHE dediğiniz CE onayı olabilirmi.Cihazların arkasında yazar.İthal edildiği için olmalıdır.

Lakin bizim ülkemizde bununda merdiven altı üreticileri ne yazıkki mevcut.

Bana özxelden gittiğiniz yeri yazarsanız araştırırım.

piyasada bu fiyatlar varmı hala ? çok fazla ? kliniklerde bile bu kadar fiyat yok.hemde 6 seans ,neresi olduğunu merak ettim doğrusu
isim vermek doğru olmayabilir ama şöyle söyliym soprano xl cihazı olan yerleri aratınca çıkıyor altunizadede bir yer. cihazın olduğu diğer yerleri de aradım fiyatlar şöyle:

-tüm yıl sınırsız tüm vücut(genital kol altı ve bacak) 2250 tek çekim fiyatı

diğer bir yerde de 8 seans 1500 tl bu daha uygun ama telefondaki yaklaşım hoşuma gitmedi arkada başkalarıyla konuşup gülüşerek konuştular. yani alakasız gibi geldiler bana ne bileyim seanslarda da özensiz mi olurlar sorun çıkarırlar mı diye aklım karıştı.

son iki yazdığım yer soprano xl degıl de accord olan modeliymiş.

siz istanbulda mısınız? ya da önerebileceğiniz bir yer var mı?

Anladım neresi olduğunu , orda o fiyat evet normal.Zaten kendini kanıtlamış bir kurum.Ama her işlemde uçuk fiyat farkları var.

Ütüleme epilasyonda uygulama mantığı hep aynı.Diğer yeri bir daha araştırın bence.

Ben İstanbuldayım. Bahsettiğiniz bölge ve civarında iyi noktalar var.

rica etsem özelden mesaj atabilir misiniz bildiğin ve önerebileceğiniz yerler varsa... cihazın bulunduğu yerleri gösteren haritada anadolu yakasında pek yer göremedim ben. yıllar önce başka bir yerde lazere gitmiştim 5 6 seans gitmiştim hatta ama hiç faydasını görmedim. gerçi bacaklarımda incelme olduğunu söylemişti başka bir yer. bir de batık sorunum var aslında önceliğim batıklardan kurtulmak

diode inatçı kıllara hiçbir fayda sağlamıyor 3 sene boşyere gittim.
alexandrite daha iyi kesinlikle birkaç ayda çok fayda gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…