- 18 Mayıs 2013
- 5.193
- 9.265
maşallah yine sırlamışsınız herzamanki gibi,aynı ezberden güzel gidiyorsunuz
hangi konuya baksam bu laflar,kimse benim babamın oğlu değil,babamın oğlu olsada fark etmez
insanların hakkına kim girdiyse,Erdoğan'da olsa elbet karşılığını alacaktır!
siyaset her zaman temiz olmaz bu bir gerçek
sana göre Erdoğan yanlış yaptı,ama bana göre doğru yaptığı işlerde var
hangi siyasetçi, hangi parti püri pak
AKP'ye düşmanısınız,ama her partiye eşitiz dersiniz,ben o eşitliği hiç görmedim malesef
akpnin inadına diğer partilere daima hak verirsiniz,bu da oldukça komik
ama seçim zamanı hemen oylar chp ye gider,ama dur siz tarafsızdınız değil mi?
bir insan akp yi sevmeyebilir,bunda sıkıntı yok,ama bu kin sizi yer bitirir bir gün
sürekli dilinizde bir düşemedi,yahu adama ölsün diye beddualar edildi,hakaretler zaten gırla
bu mu sizin hümanistliğiniz,tarafsızlığınız?
ben diğer yorumumda dedim,kimseye Müslüman değilsin demem diye
günah işlemek insanı Müslümanlıktan çıkarmaz,bunu öğrenin önce
sen Müslüman değilsin,fakat erdoğanın Müslüman olmadığını iddia ediyorsun
hangi bilgiye dayanarak? zaten sen bu dini reddediyorsun
Müslüman olmayıpta,Müslümanlar üstüne yorum yapılıyor ya ne diyeyeim.
Yine kendin ile çelisyorsun. Bu yaziyi sen yazmadin mi?
o kişiler bizden değil,Allah onları bildiği gibi yapsın,herzaman karşıyım o tiplere
bir yerde insanlar açken sen zevki sefa içinde olursan Allah sorar
benim dinim bunu kabul etmez
Kendin diyorsun, insanlar açken digerler zevk sefa içinde oldugunda dinin kabul etmedigini. Yani onlarin müslüman olmadigini. Bunun istisinasi politikacilar mi? Kuranda "politika kirli oyundur, o oyunun içinde ne yapilirsa yapilsin, mübahtir" mi yaziyor da?
Evet politika çok kirli bir oyundur, dürüstlük ile o oyunda pek kazanamazsin, heleki Türkiyede. Sadece Erdoganin yaptigi kirli politikanin çok ama çok ötesinde. Gençler ölünce, gurur ile "ben o polislere emir verdim" demek kirli politika ile alakasi yok. Kabatasta, camide içki içildi yalani ile, kirli politika ile alakasi yok. 500 MILYON DOLLAR bir saray yapmak için kirli politika ile alakasi yok!
Iste bunu anlamiyorsun yada anlamak istemiyorsun. Parti savunulmaz benim gözümde. Buda hep senin savunman "siz erdogani sevmiyorsunuz cehape zihniyetçiler sizi". Ben hiç bir partiyi tutmuyorum çünkü politikacilar ilk basta HER ZAMAN kendi ceplerini düsünürler. Bu chp için geçerli, mhp ve akp içinde. Bir siyasetçi sevilmez zaten, makamindan dolayi degil, vatandaslarina yaptiklari için saygi duyulmasi gereken bir sahis olmasi lazim. Akp ve erdoganin tek yaptiklari bu ülkeden çalip çirpmak, vatandasi bölmek. Yüzlerce isçilerin ölümü, gençlerin kani hepsi bunlarin ellerinde.
Yani evet, bu adamdan nefret ediyorum. Ülkeyi bu hale getirdi diye, insanlari ayiriyor diye.
Ayrica benim müslüman olup olmam birsey degistirmez. Ben islam nasil bir dindir azçok bilirim. Galiba sende bilirsin "onlar bizden degil" dedigine göre. Akp, ve erdoganin yaptigi evet, müslümanlik degil, din tüccarligindan baska birsey degil.