1. O saray yasak bir alanda yapildi, adam yani hukuku bile önemsemiyor.
2. O sarayin baskalarina kalmasinin önemi yok. Halk sefalettekene 1200 odalik saray yapmak neyine? Cumhurbaskanin konutu zaten vardi. Yani hem gereksiz, hem pahali
3 bardaka iddia diyorsun ama diyanet baskanin 1 milyon dollarlik arabasi iddia degil, 80000 dollarlik saat iddia degil. Emine erdoganin binlerce dollarlik takilar ve basörüleri iddia degil.
Neticede halk sefalette, fakirler cok, üniversiteliler bile asgari ücret ile calisiyorlar. Ve bunun yaninda erdoganlar zengin hayati yasadigini inkar edemezsin.
Ki sadece durum maddi bile degil, erdogan kac kisiyi torpille yüksek makamlara aldi (ki hic o ise uygun olmayan insanlar üstelik). O ise uygun olan insanlarin hakkini yedi. KPSS icin gece gündüz calisan insanlarin hakkini yedi.
Bunlarida geciyorum, bakara makara diyen sahis ile secim zirvesinde el ele balkondaydi. 14 yasindaki herhangi bi neden ile ölmus olan bir cocugu, cesedi sogumamisti bile, insanlara yuhlatti! 14 yasindaki COCUK!!!!
Daha yeni somada yas tutan insanlari dövmeye kalkti, gercekten döven yusuf yerkeli kabinesinden atmadi.
"Benim basörtülü bacima kabatas ta tecavüz ettiler" diye yalan atip, "camide icki ictiler" diye iftira atmisti.
Ayakkabi kutusu, binlerce polisi, savcilari yerinden ve isinden etmisti.
Yani kisacasi var da var. Bu adami sözde muhafazakar politikasi icin sevmis olabilirsin ama en azindan kendi dinine saygisizlik edip bu adama müslüman deme.
maşallah yine sırlamışsınız herzamanki gibi,aynı ezberden güzel gidiyorsunuz
hangi konuya baksam bu laflar,kimse benim babamın oğlu değil,babamın oğlu olsada fark etmez
insanların hakkına kim girdiyse,Erdoğan'da olsa elbet karşılığını alacaktır!
siyaset her zaman temiz olmaz bu bir gerçek
sana göre Erdoğan yanlış yaptı,ama bana göre doğru yaptığı işlerde var
hangi siyasetçi, hangi parti püri pak
AKP'ye düşmanısınız,ama her partiye eşitiz dersiniz,ben o eşitliği hiç görmedim malesef
akpnin inadına diğer partilere daima hak verirsiniz,bu da oldukça komik
ama seçim zamanı hemen oylar chp ye gider,ama dur siz tarafsızdınız değil mi?
bir insan akp yi sevmeyebilir,bunda sıkıntı yok,ama bu kin sizi yer bitirir bir gün
sürekli dilinizde bir düşemedi,yahu adama ölsün diye beddualar edildi,hakaretler zaten gırla
bu mu sizin hümanistliğiniz,tarafsızlığınız?
ben diğer yorumumda dedim,kimseye Müslüman değilsin demem diye
günah işlemek insanı Müslümanlıktan çıkarmaz,bunu öğrenin önce
sen Müslüman değilsin,fakat erdoğanın Müslüman olmadığını iddia ediyorsun
hangi bilgiye dayanarak? zaten sen bu dini reddediyorsun
Müslüman olmayıpta,Müslümanlar üstüne yorum yapılıyor ya ne diyeyeim.