Benim hangi dine mensup olduğumun konuyla bir alakası olduğunu sanmıyorum, geçelim.
Bana saçma saçma konuşmuşsun derken kendinizle çeliştiğinizin ve aslında benim dediğime geldiğinizin farkında olmamanız komik olmuş. Ben müslümanlar bozulmuştur dediğimde "senin gibi dönenler bozuk!" demiştiniz, şimdi bir kısmı daha dahil etmişsiniz sanırım, her ilahi dinde olur böyle şeyler diye. İyi gelişme var :)
Müslüman olmak için Kelime-i Şehadet getirmek yetiyor, yanlış mı biliyorum? Siz insanları neye dayanarak hayır onlar müslüman değildir diye etiketleyebiliyorsunuz ki? Işid misal, Allah ve İslam adına öldürdüğünü iddia ediyor sizin açınızdan bu durum terör onların açısından cihat?
sen sürekli Müslümanlara çıkışıyorsun,bir düşmanlık var adeta içinde
o kısım etki tepki meslesiydi,yoksa Müslümanlar çok süper sütten çıkmış ak kaşık değil
kim günahsız ki şu dünyada,tabiki insanız günah işliyoruz,benim orada şu yazımıda atlamışsın
her iki taraftanda yobazlar temizlenmeli demiştim ve kimsenin inancı beni ilgilendirmez
şayet benim inancıma laf söylerse bende aynısını söylerim,durum budur
işine geleni alıyorsun :)
neden dinini söylemiyorsun ne mahzuru var?
bilelimki ona göre yorum yapalım değil mi?
işide gelince sen Müslüman olduğunu düşünüyorsun neden ,öyle olduğuna kendini inandırıyorsun
öyle olmasını istiyorsun,
işide ben nasıl Müslüman diyeyim,adam kuranın aksini yapıyorsa,ayetleri inkar ediyorsa
kendi emirlerini getiriyorsa,ehli sünnetten uzak yaşıyorsa,hangi kitapta var durduk yere adam öldürmek...
Allahuekber demişte Müslümanmış tövbe yarabbim...