din değiştirmek senin için hayati bir karar olmasına rağmen tepki göstermediyse bence fedakarlık yapılacak bir erkek değil. böyle bir durumda kafası niye karışık anlamadım.
bu kadar zamandır dinini bildiği halde şimdi bunun problem olacağını ileri sürmesi düşündürücü canım
zaten sevdiğin için bile olsa din değiştirmek kolay bir iş değil her ne kadar dindar olmasa da insan başka bir dine geçtiğinde uyum sağlamakta zorlanabilir.
hem insan sevdiğinin dini ne olursa olsun o nu öyle kabul eder ve ailesini iknaya çalışır böyle tepkisiz kalmaz
ben yerinde olsam ilişkimi gözden geçiririm canım
islam dinine göre müslüman bir erkekle hrıstiyan,yahudi bir kadınla evlenebilir.ama putperest,ataist yani kitabı olmayan kadınla evlenmesi halinde dinden çıkar.müslüman bir kadın ise sadece ve sadece müslüman bir erkekle evlenir.diğer dinlerden biriyle evlendiği taktirde dinden çıkar yani kafir olur.
beni eleştiren çıkabilir ama bu benim düşüncem değil islamiyetin kurallarıdır bu.
sana gelince bana kalırsa bu erkek seni sevmiyor.sevse idi evlenir idi.dinen bir sakıncası yok.bence üzerine gitme ve ayrıl ondan.evlendikten sonra çok sorunların olur.ailesi sana karşı çok tepkili olurlar,seni çok üzerler. mutlu olamazsın sonu hüsranla biter.
konu din olunca arkadaş açıklama yapmış, neden yazmaması gerekiyor? herkes fikrini söylerken, işin aslını buraya yazmanın ne gibi bir kötülüğü olabilir? kaldı ki bütün konuyu okudum aynı şeyi yazan ya 4. ya 5. kişi bu arkadaş.
evet kural bu ama müslümanlar için kural bu .yani müslüman olmayanlar istediklerini yapabilir sende kabul etmiyorsan özgürsün.yani fazla dert etme bu müslümanların sorunuherşey günah,o günah bu günah.Müslüman erkek evlenir,Müslüman kadın evlenemez dinden çıkar.Herşeyde erkeklere özgürlük.Bu yazıma karşılık kuralın bu olduğunu hatırlatmayın lütfen
evet kural bu ama müslümanlar için kural bu .yani müslüman olmayanlar istediklerini yapabilir sende kabul etmiyorsan özgürsün.yani fazla dert etme bu müslümanların sorunu
evet kural bu ama müslümanlar için kural bu .yani müslüman olmayanlar istediklerini yapabilir sende kabul etmiyorsan özgürsün.yani fazla dert etme bu müslümanların sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?