Din Dan Don... Artk benim de bir Evim var

canım anladığım kadariyle evin çok güzele benziyor.ama biraz fotolar küçülse zevkle baksak?

çok güzel evin canım iyi günlerde otur, ama dediğin gibi özellikle salonunda aksesuar eksikliği var büyük biblolardan yada büyük vazo ve içine salonuna uyacak renklerde çiçek tanzim ettirirsen de çok güzel olur.

güle güle huzurla oturun yeni yuvanızda.
Herşey yeni tertemiz özenle seçilmiş.
Salonu çok beğendim ek olarak yemek masasının oraya beyaz büyük bir vazo üzerine siyah-beyaz çiçekler(tepe home da bulabilirsin) çok hoş olur. Birde konsolun üstüne dekoratif aynalardan alabilirsin, yada bi siyah bi beyaz çerçeveli ufak aynalar yaptırabilirsin.
Çalışma odasıda çok şker olmuş, masa ve kitaplığın beyaz olması hoş olmuş.
Ayrıca buzdolabınıdaki nikah şekerinize ve havluluları koyduğunuz sepete bayıldımmmmm zemuszemus

Evin çok güzel canım.Allah huzurlu mutlu oturmalar nasip etsin.

Eşin bilgisayarcı mı:D

Bilgisayar kitapları dikkatimi çektide:D

cnm salon için fikir istemişsin.öncelikle eşyaların güzel...yemek masasının olduğu bölüme büyük şekilli bir ayna koymanı öneririm bu salona derinlik katar daha ferah bir görünüm olur.salonunda bol kırmızı kullanmanı öneririm.büyük kırmızı siyah beyaz kombinlerden oluşan biblolar bunlar büyük ve yere koyman için.dantellerin yerine daha sade örtüler "mesela yemek masasının üzerine kırmızı yada beyaz ranır örtü kullan.aynını sehpayada uygula .sehpanın üzerini fazla biblo yada vs. yapma.duvara sticer uygulayabilirsin çok hoş olur.mutluluklarr.......

güle güle otur hayatım evin çok şeker eksikten bahsetmişsin merak etme datlum o eksikler ömür boyu bitmiyor:) salon için fikir demişsin tatlım bence masanın arkasındaki boş duvara siyah sticker yapıştırıp konsolun üzerinede siyah bir ayna takarsan süper olur nacizane fikrim

2010.jpg

mesela böyle bir sticker
163EG_08_070_M.jpg

24nf7.jpg

fikirler çok güzel teşekkürler arkadaşlar stikirı bende düşünüyorum ama kiracı olduğumdan tereddütteyim.
evet oyuncak eşim bilgisayar öğretmeni.
konsolun üzerine ayna değilde siyah beyaz bi şehir fotoğrafı düşünmüştüm nasıl olur sizce tabi bulabilirsem.

merhaba
öncelıkle hayırlı olsun allah bır ömur beraber nasıp etsın

bende yenı tasınmıs bırı olarak bayagı bır fıkır verebılırım

öncelıkle ben olsaydım salona beyaz renk halı almazdım....temızlıgı zor olur sanırım...

konsol ve yemek masasının oldugu bölumde konsolu tam duvarın karsısına koyup masayı yan cevırırsen daha hos olur gıbıme geldı....konsolun ustunede buyuk yuvarlak bır ayna alabılırsın ...

ben stıcker yapıstırdım tasınırken sökmesı cok kolay olur korkma...hatta duvar kagıdıda kapladım...

salon koltukların net cıkmamıs ama lacıvert gıbı sanırım markasını sorabılırmıyım?

canım evin çok güzel..güzel mutlu günlerde oturopuyorumnanaktan
misafir odandaki beyazlı halına bayıldım..markasını sorabilirmiyima.s.

güle güle oturun herşey çok güzel
huzurla inşallah canımmmm

Back
X