Dudak Makyajı Dilerde ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

defnes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
3
0
46
arkadaşlar makyajın bir süre sonra akması malumunuz sinir bozucu ama benim sorunum biraz farklı.ruj yada parlatıcı sürdükten bir süre sonra dişlerime bulaşıyor.çok rahatsız oluyorum.acaba bunu önlemek için bir püf noktanız var mı?benneyaptımki

dudaklarının arasına bi selpak al iç kısımlardaki fazlalıgı al...yani içe dogru olan kısımları.. yada bi parmagını sok agzına büz dudaklarını =) anlatabildim miki.?? =).

adindan pek emin degilim ama dislere surulucek sivi bisey wardi we o bulasmasini onluyodu. oyle bisey bulabilirsin ozellikle kirmizi ruj surenlerin isine yariyomus biraz bakiniyim bulursam fotosunu koyarim cnm a.s.

yaf bende göz kalemini sürüyorum bi süre sonra dipte birikiyo tipsiz tipsiz nolck ya:

ya benimde far sürünce gözkapagıma kapak katlarında birikiyo esit durmuyo gözdebiyerde toplanıyo buna ne diceksiniz.. extra konu acmayayım dedim pratik bi bilginiz vasa paylasın lütfen:1hug:a.s... ayrıca genelde siyah ve gri gibi renkler kullanıyorum

ruj benm de dişlerime bulaşıyor bazen.Ama bir arkadaşım var hersabah günaydın demeden önce ruj diyor düzeltiyorum..güzel bir yönetem ...ama malesef bir önerim yok ..kötü bir şey :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…