- 25 Haziran 2016
- 7.412
- 13.103
- 248
ne kizmasi ne ofkesi tanimadigim ve hic tanimayacagim birine ofke duymam cok yersiz.gayet sakin bir sekilde yazdim ayrica boyle laflari susleyip pusleyip sonuna sevgiler yazinca kurdugunuz cumleler yumusamiyor bilin istedim.kafa yorsaydiniz anlardiniz falan bunlari hic tanimadiginiz hic hakkinda bilgi sahibi olmadiginiz biri hakkinda yazmanizi kabul etmiyorum.ne sekilde nasil yazdigimi biliyo musunuz hayir bana on yargiyla yaklasip bunlari soyleyemezsiniz.neyse iyi aksamlar ve sevgiler(!)Engelli derken ne demek istediğinizi, kelimenin anlamını bir düşünün lütfen. Hemen sert çıkmak yerine ne diyor acaba diye kafa yorsaydınız anlardınız bence. Mesajımı baştan aşağı yanlış anlamışsınız bravo ve evet engelli kelimesi duyar kasmanın Nirvanasıdır. Engelli kelimesine tepki gösteren birinin özürlü kelimesini kullanabileceğini düşünmenizse mesajınızı nasıl bir öfkeyle yazdığınızı ve dahi bu öfkenin idrak yollarınızı nasıl tıkadığını gösteriyor. Sakin efendim sakin. Hiçbirimiz ülser olmanıza sebep olacak kadar kıymetli değiliz hayatınızda.
Sevgiler.:)
:))) bilmukabele.ne kizmasi ne ofkesi tanimadigim ve hic tanimayacagim birine ofke duymam cok yersiz.gayet sakin bir sekilde yazdim ayrica boyle laflari susleyip pusleyip sonuna sevgiler yazinca kurdugunuz cumleler yumusamiyor bilin istedim.kafa yorsaydiniz anlardiniz falan bunlari hic tanimadiginiz hic hakkinda bilgi sahibi olmadiginiz biri hakkinda yazmanizi kabul etmiyorum.ne sekilde nasil yazdigimi biliyo musunuz hayir bana on yargiyla yaklasip bunlari soyleyemezsiniz.neyse iyi aksamlar ve sevgiler(!)
size kizmistim ama bu son sozunuzde gulumsedim.iyi aksamlar:))) bilmukabele.
Ben o salaklığı yaptım çayından ununa yağına bebek bezine etine sütüne kadar aldım ödedim verdim eline 2 gün sonra yine karşılaştık kadınlaBide bunların büyük market kapısında bekleyen tipleri var..
Market cıkısı senın yanında biterler, para istemicem yanlış anlamayun, bana şurdan erzak alırmısınız derler..
1..erzak dediği şey parayla alınmıyor herhalde..
2..ne zaman dilenci erzağı alacak levele eriştim..
3..dilenciler seviyeyi ne zaman oraya çıkardı..
4..millet aç aç!
Ben herkese vermiyorum,hele çocuklu kadınlara hiç vermiyorum.ben de bir defasında sokakta oturan dilenen kadına simit ayran alıp vermiştim meyve vermiştim yemişti çok mutlu oldum . En azından nereye gittiği belli.
Ama para verdiğimizde onları çalıştıran gaddar insanlara gidiyor o para .
Okurken tüylerim diken diken olduİyi GÜZEL söyledin de zaten herkez kimin ne olduğunu biliyor kimsenin süpesi yok ama lakin peygamber efendimiz Diyor ki nakadar zengin olursa olsun ALLAH RIZASI için dendimi ne gerekiyor sa yap... Kul bilsin na olduğunu sen genede ver.. Sana nasil gelirse gelsin genede ver... Sana başım dan geçen bir konuyu açık lık getireyim... Birgün eli yüzü düzgün bir kadın önüme çıktı allah rızası için dedi zor durumda kalmasam istemezdim dedi.. Bende gönlüm den geçeni verdim neyse... Aradan 2 yıl sonra ben büyük bir hastalık yüzünden hastanede yatdim durumum kıritik neyse konuya geleyim kana ihtiyacım vardı o kadin o an hastanade hastasına ziyarete gelmiş ban onu hatırlamadım ama o beni hatırlamış 2 gün sonra yanıma geldi merhaba beni hatırladın mı dedi durdum baktım gerçek ten hatırlamadım 2 yıl önce bana para vermiş din allah razı olsun dedi ben seni hiç unutmadım allaha duva etdim birgün karşıma çıkarsın diye dedi... Şunu demete çalışıyorum arkadaşlar kimin ne olduğunu bilemez siniz allah rızası denilir se verin derim kimin nerde na olacağı belli olmaz tabi bu benim şahsi görüşüm herkeze iyi akşamlar..
Benim de yazım yanlışlarından tüylerim diken oldu valla.Okurken tüylerim diken diken oldu
Kesinlikle vermem bir teyze var yaşlı eve taksiyle gitti 2000 kazanıyormuş günlük kendi söyledi
Birde yol param yok diyorlar metroda bir genç geçerken bana dedi Sonra giderken başkasına
Bide bunların büyük market kapısında bekleyen tipleri var..
Market cıkısı senın yanında biterler, para istemicem yanlış anlamayun, bana şurdan erzak alırmısınız derler..
1..erzak dediği şey parayla alınmıyor herhalde..
2..ne zaman dilenci erzağı alacak levele eriştim..
3..dilenciler seviyeyi ne zaman oraya çıkardı..
4..millet aç aç!
Dilencilikte çığır açmişBen hic vermiyorum ama mendil su satanlardan aliyorum , dilenmiyorlar en azindan. Gecen bi teyze oturmus bi yandan dileniyor bir yandan da sigarasini iciyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?