- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.219
- 63
- Konu Sahibi allymcbeal
-
Aldırma düşüncesini aklınızdan geçirmeniz bile çok canice elin ayağın tutuyor mu kardeşim ozaman kimseye ihtiyacın yoktur illa erkek mi lazım doğurmak içinArkadaşlar merhaba,
Belki rahatlarım belki yazınca daha makul gelir belki de sizlerin yararlı fikirleri olur diye yazmaya karar verdim. Takvimden anlayacağınız üzere hamileyim eşimle hamilelik haberini aldıktan sonra iyiydik ama nolduysa 10 gündür içine şeytan kaçmış durumda. Etmediği laf hakaret kalmadı durduk yere sinir patlamaları yaşıyo ve açıkcası ne benle ne bebekle ilgilenmiyor. Sadece bana iş yaptırmıyo o kadar onu da Bi marifet sanıyo. Ev taşıyoruz tüm işi annem ve eşim yapıyo yani ben yapmıyorum ama vekaleten annem yapıyor. Neyse ben boşanmaya karar verdim ama çocuğa da kıyamıyorum zaten 33 yaşındayım ya Bi daha olmazsa diyorum ama bu cocuğa da mutsuz Bi hayat vermek istemiyorum. Kararım ya boşanıp aldırmak yada boşanmayıp çocuğu doğurup babasıyla fazla muhattap olmadan idare ederek yaşamak. Benimle aynı durumu yaşayan varsa lütfen yazsın. Çünkü biliyorum ki bu çocuğu aldırırsam da doğurursam da çok pişman olcam.
Öyle valla, acaba çocuk olunca boşanamaz diye gercek yüzünü mü gösterdiTek sorun 10 günlük değişim mi cidden?
Maddi olarak bakarım da manevi olarak bakamam. Zaten eşim ben bakarım diye yalvardığı için hamile kaldım. Beni oyuna getirdiBoşanıp doğursanız çocuğunuza bakamaz mısınız? Bide eşinizle konuştunuz mu neden böyle davrandığı hakkında fikriniz var mı?
Bana karnımı gösterip hayattaki tek başarın bu dedi halbuki çok iyi Bi kariyerim de vardı. İşe yaramaz falan dedi inanın şoktayımLaf, hakaret derken ne gibi şeyler?
Ne kadarlık evlisiniz?
Ben biraz alınganlık ettiğinizi düşündüm. Taşınma dönemi stresli olur belki sizin de hormon durumları hassastır.
İstemediğiniz bir çocuğu eşim istiyor diye mi yaptınız gerçekten? Hayır hanımefendi eşiniz istese de bakamaz.. mesela;Maddi olarak bakarım da manevi olarak bakamam. Zaten eşim ben bakarım diye yalvardığı için hamile kaldım. Beni oyuna getirdi
Tabiki ben de istedim o kadar dengesiz değilim ama daha çok eşim istedi ama şuan çocukla Bi gram alakası yok. Sanki zorla hamile kalmışım gibi davranıyor. Bu art niyettir benceİstemediğiniz bir çocuğu eşim istiyor diye mi yaptınız gerçekten? Hayır hanımefendi eşiniz istese de bakamaz.. mesela;
_Acıktığında o emziremiz
_geceleri uyandığında yine o emziremiz..
_eşiniz işteyken bütün gün bebek ile siz ilgileneceksiniz..
-alt değiş, gaz sancısı, hastalığı...
"Tabi bunların yanında bir gülüşü ömre bedel "
Bunları eşiniz değil siz yapacaksnz genel olarak
.. eşim ben bakarım deyince inanmayınız.. çünkü acı bir şekilde ağlayınca eyu ayağına dolanıq direk size verecek..
Şöyle bir silkelenin kafayı yemediyseniz kendinize gelirsiniz .... Yani inşallah....Arkadaşlar merhaba,
Belki rahatlarım belki yazınca daha makul gelir belki de sizlerin yararlı fikirleri olur diye yazmaya karar verdim. Takvimden anlayacağınız üzere hamileyim eşimle hamilelik haberini aldıktan sonra iyiydik ama nolduysa 10 gündür içine şeytan kaçmış durumda. Etmediği laf hakaret kalmadı durduk yere sinir patlamaları yaşıyo ve açıkcası ne benle ne bebekle ilgilenmiyor. Sadece bana iş yaptırmıyo o kadar onu da Bi marifet sanıyo. Ev taşıyoruz tüm işi annem ve eşim yapıyo yani ben yapmıyorum ama vekaleten annem yapıyor. Neyse ben boşanmaya karar verdim ama çocuğa da kıyamıyorum zaten 33 yaşındayım ya Bi daha olmazsa diyorum ama bu cocuğa da mutsuz Bi hayat vermek istemiyorum. Kararım ya boşanıp aldırmak yada boşanmayıp çocuğu doğurup babasıyla fazla muhattap olmadan idare ederek yaşamak. Benimle aynı durumu yaşayan varsa lütfen yazsın. Çünkü biliyorum ki bu çocuğu aldırırsam da doğurursam da çok pişman olcam.
Evde iş yapıyordu onlar ben de balkonda oturuyorum. Baya da Bi saat geçti acıktım çok kan şekerim düştü. Acıktın mı diyo evet diyorum şu işlerde bitsin diyo öyle çıkarız yemeğe 2 saat geçti öylece. Aşırı acıkıyorum bekleyecek durumda değilim. Yada çocukla ilgili açıp bişi okumuyo iskele babası kıvamındaEv tasiyormussunuz bu durumda nasil bir ilgi beklerdiniz mesela?
Eşin bu hale 3 günde mi geldi?Arkadaşlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?