- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.602
- 63
- Konu Sahibi Mathildamae
-
Sizin icin okudum. Allah tez zamanda acil sifalar versin insallah. Hepimizin dualari kabul olsun aminOkudum herkes için de dua ettim ben oğluma şifa istiyorum onun yürüdüğü koştuğu konustigu okullardan mezun olduğu günleri gösterilen rabbim bize inşallah
Ben de hepimiz için okudum. Allahım hayırlı dualarımızı kabul eder inşallah.
Okudum herkes için de dua ettim ben oğluma şifa istiyorum onun yürüdüğü koştuğu konustigu okullardan mezun olduğu günleri gösterilen rabbim bize inşallah
Sizin icin okudum. Allah tez zamanda acil sifalar versin insallah. Hepimizin dualari kabul olsun amin
Bende okudum Rabbim insallah tez vakitte aratmadan sağlıklı ,imanli ,ihlasli ,uzuvlari yerinde evlatlar nasip etsin (Amin)
Başta siz olmak üzere herkes için okudum. Kimin ne duası varsa Allah kabul etsin. İnşallah sınavlarımda başarılı olup okulumu bitirebilirim. Amin.
Evet var bu hastalıktan kurtulmak ya da ameliyattan sağ Salim çıkmakKızlar dileği olan varsa yazsın okuyalım
Evet var bu hastalıktan kurtulmak ya da ameliyattan sağ Salim çıkmak
Çok teşekkür ederim canım benim Allah seninde dualarını kabul eylesin inşallahSizin için okudum Rabbim sağ salim ameliyattan çıkmanızı ve sağlıklı günlere kavuşmanızı nasip etsin. Allah şifa versin inşallah aminnn
Çok teşekkür ederim canım benim Allah seninde dualarını kabul eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?