- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mathildamae
-
Hanımlar hepimiz içimizden en çok istediğimiz dileğin hayırlısı ile olmasına niyet edip bunu uygulayalım. Ben hayırlısı ile evlenip mutlu bir yuva kurmak dileği ile okudum , Allah kabul etsin inşallah. Okuyup buraya yazan dilegi olan herkes için bizler de okuyalım. Rabbim kabul etsin inşallah ..
Okudum Allah'ın izniyle bulunduğum sıkıntılı durumdan bir an evvel çıkabilmek için.
Ben okudum..hayirli sağlıklı bir şekilde hamile kalmak icin ve sınavım için...rabbim kabul etsin aminnKatılan yok mu ?
Ben de okudum senin için, yüce rabbim hayırlısıyla nasip etsin dileklerini inşallah..Ben okudum..hayirli sağlıklı bir şekilde hamile kalmak icin ve sınavım için...rabbim kabul etsin aminn
Allah razı olsunnn cok teşekkür edrumBen de okudum senin için, yüce rabbim hayırlısıyla nasip etsin dileklerini inşallah..
Düşük tehlikem var. Lütfen dua edin bana
Çok teşekkür ederim size..allah razı olsun..duayi hissetmek çok güzel yaBende ettım.alah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
dileğim için okudum Allah kabul etsn
Arladaslar basimdan sıkıntılar eksik olmuyo ve ailem sevdigim ile evlenmeme karsi bunun icin dua edermisiniz sikintilarimdan murtulmak ailemin razibolmasi icin
Arladaslar basimdan sıkıntılar eksik olmuyo ve ailem sevdigim ile evlenmeme karsi bunun icin dua edermisiniz sikintilarimdan murtulmak ailemin razibolmasi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?