- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mathildamae
-
Sizin için okudum.
Ablalarım benim isteğim girecek olduğum lys sınavında inşaAllah gönlümdeki başarıyı elde etmem ve istediğim üniversitenin tıp fakültesine girebilmem.
Dualarınızdan bu kardeşinizi mahrum etmeyeceğiniz ümidiyle...
Bana okrumusunuz evladım olmuyor lutfenDileği olan varsa okuyalım arkadaşlar
Bana okrumusunuz evladım olmuyor lutfen
Arladaslar basimdan sıkıntılar eksik olmuyo ve ailem sevdigim ile evlenmeme karsi bunun icin dua edermisiniz sikintilarimdan murtulmak ailemin razibolmasi icin
Bana okrumusunuz evladım olmuyor lutfen
Benim sıkıntım atanamamak öğretmenim 3 senedir atanamıyorum bu sene inşallah atanırım işim olur çok kişiliksiz insanla karşılaştım iş ortamında o yüzden atanmak istiyorum kimseye minnet etmek istemiyorum dua ederseniz sevinirim
Amin canım Allah razı olsun bende eve gidince senin için okurum Rabbim kabul etsinSizin icin okudum inşallah hayırlısıyla atanırsınız bu sene gönlümüze girdi lir her şey Rabbim hayirli kapilar açsın. Amin.
Merhabalar benim içinde okurmusunuz? Bir cocugum var ikinci kez anne olmak istiyorum kızım var ve ikinci bebegimin hayirli saglikli bir erkek bebek olmasi gönlümden geçiyor
Cqnım bende yeni katıldımm dualarınızı bekliyorum tüm anne olmak isteyenlere kalpten dua ediyorum dualarınozda eksik etmeyinn
Hoşgeldin canım senin için okudum Rabbim gönlüne göre versin inşallah dualarımızı kabul etsin. Amin.
Allah razi olsun. Insallah rabbim tum dualarimizi kabul etsinCanım senin için okudum Rabbim tez vakitte gönlüne göre bir evlat verir inşallah
Bende okudum.Burda kimin ne isteği varsa , kalbinizden ne geciyorsa Allah kabul eylesin inşallah. Benimde tek dileğim sağlıklı bu gebelik geçirip sağ salim bebeğimi kucağıma almak Allahın izniyle inşallah..
Bende okudum. Benim dilegim artik mutlu olmak. Gönlümdekini rabbim Hayirli bir sekilde bana nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?