- 3 Ocak 2014
- 1.591
- 1.250
- 34
-
- Konu Sahibi perigunlugu
Ben okumaya devam etmek isterim ...siz duayı belirleyin ben katılırım..kpss sınavına hazırlanıyorum...dileklerimizin olmasını ve dua kardeşliğimizin devam etmesini çok isterim...Sizinde boyle dusunmenize sevindim arkadaslar :)
Ayrilmayalim ......
Ozaman Debusi, zeynep, redvelvetcake ,ay__060 ve mutlu-umutlu nun da ne dusundugunu ogrenip yeni konu acalim. Gercekten yurekten okumak isteyen, dualara katilmayi aksatmamaya soz verenleri aliriz listemize.
kendine iyi bak canım, amin inşallah hepimizin gönlündekini versin Rabbim.haftasonu çalışmıyorum evde net yok... şimdiden allah razı olsun... hakkınızı helal etsin... allah hepinizin gönlündeki muradları hayırlısıyla en yakın zamanda nasip etsin...
ptesi görüşürüz arkadaşlar...
aminnn canım, sen de kendine iyi bak canım.kendine iyi bak canım, amin inşallah hepimizin gönlündekini versin Rabbim.
Sizinde boyle dusunmenize sevindim arkadaslar :)
Ayrilmayalim ......
Ozaman Debusi, zeynep, redvelvetcake ,ay__060 ve mutlu-umutlu nun da ne dusundugunu ogrenip yeni konu acalim. Gercekten yurekten okumak isteyen, dualara katilmayi aksatmamaya soz verenleri aliriz listemize.