- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.216
-
- Konu Sahibi perigunlugu
tamam canım sildim zaten.Kızlar begonvil benim de dua grubumdaydı ama sonra baska bir üyelik aldı camenta58 diye ama sonra ıkısınden de girmedi bir daha sanırım artık okumayacak...
canım bilemiyorum ki, düzenli katılım olursa neden olmasın, bu listede çok sıkıntı yaşadık ama, yenisinde herkes düzenli katılırsa olabilir.mlkem son kisi, devam edecekmiyiz arkadaslar, okumayanlarin hepsi gitti su an hep duzenli olarak girip katilanlar var.
isterseniz baska bir konu acalim listemizide kopyalayalim oraya devam edelim ne dersiniz.
olabilir canım, katılırım.okumayanlarin, duzenli takip etmeyenlerin hepsi cikti listeden oyuzden dedim. Isterseniz farkli konu acip ordan devam edelim hep birlikte
okumayanlarin, duzenli takip etmeyenlerin hepsi cikti listeden oyuzden dedim. Isterseniz farkli konu acip ordan devam edelim hep birlikte
Amin canim.Rabbim kabul eder insallahArkadaşlar bugün duaya gittim....hepimiz için dua ettim..Rabbim kabul etsin...
Evet canim kadroyu bozmayalim. Baska konu acabilirsin dua belirleyip devam edelim. Yeni konu acarsan yurekten okumak isteyenler olabilirbence şuan ki kadro tam anlamıyla oturmuş bir kadro oldu... bu şekilde devam edebiliriz bence...
başka konuda açılsa bu kadroyu bozmama taraftarıyım...