- Konu Sahibi perigunlugu
2000 Ya Latif alıyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdan devam mı edeceğiz arkadaşlar, tekrar listeyi yeniden mi başlatacağız, duamızı değiştirecek miyiz?
Bende herşeye uyarim bu mesaji alintilamnz yeterliburdan devam mı edeceğiz arkadaşlar, tekrar listeyi yeniden mi başlatacağız, duamızı değiştirecek miyiz?
canim yeni konu acsak olurmu. Burda konu sahibi de birakti konuyu. Sen cok duzenli takip ediyorsun sen konu acsan listeyi aynen kopyalasan. Birde sadece ikisini okusk. Uc tane birden okumak cok zaman alyor. Bu sefer YA LAtif okumasak olur mu.burdan devam mı edeceğiz arkadaşlar, tekrar listeyi yeniden mi başlatacağız, duamızı değiştirecek miyiz?
ama ben ya latif okumak istiyorum ki, diğer bir sayfa var, farmasinin oraya katılalım olmazsa.canim yeni konu acsak olurmu. Burda konu sahibi de birakti konuyu. Sen cok duzenli takip ediyorsun sen konu acsan listeyi aynen kopyalasan. Birde sadece ikisini okusk. Uc tane birden okumak cok zaman alyor. Bu sefer YA LAtif okumasak olur mu.
Herkes birbirine soruyor karar alinamadi daha?? ne yapıyoruz arkadaşlar
oylama yapalım o zaman, 3 dua da olsun diyenler, ya da ya latif olmasın diyenler yazsın.Herkes birbirine soruyor karar alinamadi daha
Bende hepsi olsun diyorumoylama yapalım o zaman, 3 dua da olsun diyenler, ya da ya latif olmasın diyenler yazsın.
ben hepsi de olsun taraftarıyım.
Birde başka sayfaya gecmeyelim bence kalanlar belli gönüllü biri listeyi temize cektimi is tamamdiroylama yapalım o zaman, 3 dua da olsun diyenler, ya da ya latif olmasın diyenler yazsın.
ben hepsi de olsun taraftarıyım.
ben çekmiştim zaten temize.Birde başka sayfaya gecmeyelim bence kalanlar belli gönüllü biri listeyi temize cektimi is tamamdir