- Konu Sahibi perigunlugu
2000 ya latif. 1000 ya mucib 20 kursu aliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annen baban rıza vermezse sakın evlenme arkadaşım sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnn tayin çıkmıyorsada unutma hayırlısını dileGönlündeki kişi ile annemin babamin rizasini alarak evlenmek istiyorum birde o kişinin bulunduğum ile tayininin cikmasini ( evlenmemiz için de gerekli )
Canım çok özür dilerim mesajlar arasında gözümden kaçmış iyi ki söyledin. hemen ekledim şimdi yeniden kontrol ettim sırayla daCanim eklememissin okuduklarimi
ay icin, 1000 ya Latif, 30 Ayetel Kursi
Babamın vermemesi tanıdığı halde istememesinden değil kuzum görmeden yasin küçük birde başka ile veremem seni dedi,tabi herşeyin hayirlisini istemek lazim bende onun için dua ediyorum çok teşekkürlerannen baban rıza vermezse sakın evlenme arkadaşım sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnn tayin çıkmıyorsada unutma hayırlısını dile
500 ya latif alıyorum kızlar çok hastayım arkadaşım okuyacak benim yerime..Dua edin bana lütfen
500 ya latif alıyorum.
geçmiş olsun canım, Allahtan acil şifalar diliyorum.500 ya latif alıyorum kızlar çok hastayım arkadaşım okuyacak benim yerime..Dua edin bana lütfen
Allah şifa versin canm500 ya latif alıyorum kızlar çok hastayım arkadaşım okuyacak benim yerime..Dua edin bana lütfen
500 ya latif alıyorum kızlar çok hastayım arkadaşım okuyacak benim yerime..Dua edin bana lütfen