- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.216
- Konu Sahibi perigunlugu
200 yazmss canm 1000 yazmstm ben[/QUOTE]
düzelttim canım.
düzelttim canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım neden çıkıyorsun ki zaten sıra sana gelmiş, başka dileğin yok mu, okuyalım. o kadar emek vermişsin, okumuşsun bence çıkma, az kişi kaldı zaten.BENDE 1000 YA LATİF 1000 YA MÜCİB 20 AYETEL KÜRSİ ALIYORUM..VE LİSTEDEN ÇIKIYORUM..KENDİNİZE İYİ BAKIN KIZLAR.
canım neden çıkıyorsun ki zaten sıra sana gelmiş, başka dileğin yok mu, okuyalım. o kadar emek vermişsin, okumuşsun bence çıkma, az kişi kaldı zaten.
sen bilirsin canım, Allah bebişini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.sagol canım ilgine, olsun önemli değil..okumadıklarıma sayar bazı arkadaşlar.
sen bilirsin canım, Allah bebişini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
canım ya mucib bitti, istersen 1500 ya latif çek.1000 ya latif 500 ya mucib 50 ayetel kursi
DİLEKLERİMİZ İÇİN DUA EDİYORUZ...1000 ya latif alıyorum 200 ya mucib ve 20 ayetel kursi.
tamam canım dikkat etmemişim. o zaman 2.000 ya latif alıyorum. 20 ayetel kursi.canım ya mucib bitti, istersen 1500 ya latif çek.
ben damlaya demiştim ki onu, şimdi karıştıracağız? seni kaydettim ben listeye, 1000 ya latif, 200 ya mücip olarak.tamam canım dikkat etmemişim. o zaman 2.000 ya latif alıyorum. 20 ayetel kursi.
2000 ya latif ekle o zaman canim1000 ya latif 500 ya mucib 50 ayetel kursi
tamam canım.2000 ya latif ekle o zaman canim
:) pardon ben bana söylediğini sanmıştım. Tamam canım kaydettiğin şekilde okuyorum karışıklık olmasın.ben damlaya demiştim ki onu, şimdi karıştıracağız? seni kaydettim ben listeye, 1000 ya latif, 200 ya mücip olarak.
tamam o zaman canım.:) pardon ben bana söylediğini sanmıştım. Tamam canım kaydettiğin şekilde okuyorum karışıklık olmasın.
Canim sira sana gelmis, uzun suredir aramizdaydin.BENDE 1000 YA LATİF 1000 YA MÜCİB 20 AYETEL KÜRSİ ALIYORUM..VE LİSTEDEN ÇIKIYORUM..KENDİNİZE İYİ BAKIN KIZLAR.
Arkadaslar, istanbulsulati uzun suredir aramizdaydi, simdi cikmak istiyormus ,kendi duasi olmamisti henuz, ben onun icinde okumak istiyorum eger cogunuz kabul eder isterseniz
Arkadaslar, istanbulsulati uzun suredir aramizdaydi, simdi cikmak istiyormus ,kendi duasi olmamisti henuz, ben onun icinde okumak istiyorum eger cogunuz kabul eder isterseniz