Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niyetine okudum Allah kabul etsin cnmBugun benim icin okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Kiz kardesim ilaclarini duzenli icsin. Kardeslerim hayirli insanlar olsunlar annemi beni uzmesinler. Bana sifa ver. Unutkanligim gecsin. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
Alıntı Yorumla
Okudum canim niyetin icin. Allah kabul etsinH Hasretimm123 un niyeti
Bende niyetimi paylaşım sıram gelince olursunuz(adım gizem )
En hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle Allah'ım
Amin canım seninde isteğin var sanırımAllahım kolaylıkla nasip etsin hepimize inşallah
Bugün okuyacağımNiyetine okudum Allah kabul etsin cnm
Niyetine okudum canım Allah kabul eylesinH Hasretimm123 un niyeti
Bende niyetimi paylaşım sıram gelince olursunuz(adım gizem )
En hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle Allah'ım
Ben 4 ay önce erken doğummyaptım bebeğim 1 gün yaşadı vefat etti şimdi hayırlı zamanda tekrardan istiyorumAmin canım seninde isteğin var sanırım
Aa uzuldum canim. Allah en kisa surede ikinizede nasip eder inşallahBen 4 ay önce erken doğummyaptım bebeğim 1 gün yaşadı vefat etti şimdi hayırlı zamanda tekrardan istiyorum
Başın saolsun canım insaAllah sağlıklı hayirlica nasip olur en kısa zamandaBen 4 ay önce erken doğummyaptım bebeğim 1 gün yaşadı vefat etti şimdi hayırlı zamanda tekrardan istiyorum
Amin canım saolAa uzuldum canim. Allah en kisa surede ikinizede nasip eder inşallah
Kendim için okudum Allah kabul eylesin
Amin inşallah canmBaşın saolsun canım insaAllah sağlıklı hayirlica nasip olur en kısa zamanda
Aminn cnmAa uzuldum canim. Allah en kisa surede ikinizede nasip eder inşallah
Okudum canim. Allah kabul etsinS sedu066 nin niyeti
Allah'ım insaAllah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarım olur ,hayirlica sagliklica nasip eyle Yarabbim ,anneme babama şifa nasip et annem ömür boyu diyalize ihtiyacı kalmaz , en kısa zamanda sağlığına kavuşur insaAllah ,benim için niyetlenip okuyan kardeslerimin de dualarını kabul et Rabbim .Amin.
Niyetine okudum cnmS sedu066 nin niyeti
Allah'ım insaAllah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarım olur ,hayirlica sagliklica nasip eyle Yarabbim ,anneme babama şifa nasip et annem ömür boyu diyalize ihtiyacı kalmaz , en kısa zamanda sağlığına kavuşur insaAllah ,benim için niyetlenip okuyan kardeslerimin de dualarını kabul et Rabbim .Amin.