Okudum canım Allah kabul etsinH Hasretimm123 un niyeti
Bende niyetimi paylaşım sıram gelince olursunuz(adım gizem )
En hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle Allah'ım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum canım Allah kabul etsinH Hasretimm123 un niyeti
Okudum canim. Allah kabul etsinH Hasretimm123 un niyeti
Kizlar ben siteye bayadir girmiyorum kaçırmışım telafisi oluyor mu bu durumunCanim bugun bana okuyoruz 200 El Mu'ız niyetimi paylastim
Ne zamandır düşünüyorsun bebek vanmKizlar bidahakine niyetimi bu şekilde paylaşır mısınız ?
Allah'ım insaAllah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarım olur ,hayirlica sagliklica nasip eyle Yarabbim ,anneme babama şifa nasip et annem ömür boyu diyalize ihtiyacı kalmaz , en kısa zamanda sağlığına kavuşur insaAllah ,benim için niyetlenip okuyan kardeslerimin de dualarını kabul et Rabbim .Amin.
Okudum canim. Allah kabul etsinKizlar bidahakine niyetimi bu şekilde paylaşır mısınız ?
Allah'ım insaAllah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarım olur ,hayirlica sagliklica nasip eyle Yarabbim ,anneme babama şifa nasip et annem ömür boyu diyalize ihtiyacı kalmaz , en kısa zamanda sağlığına kavuşur insaAllah ,benim için niyetlenip okuyan kardeslerimin de dualarını kabul et Rabbim .Amin.
Tabi bugun yeni esmaya basliyoruz sende okuyabilirsin ama siteye duzenli girmen gerekiyorKizlar ben siteye bayadir girmiyorum kaçırmışım telafisi oluyor mu bu durumun
Kendi niyetime okudum. Allah kabul etsinBugun benim icin okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Kiz kardesim ilaclarini duzenli icsin. Kardeslerim hayirli insanlar olsunlar annemi beni uzmesinler. Bana sifa ver. Unutkanligim gecsin. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
Alıntı Yorumla
Yok canım tüp bebek tedavisine baslayacagimNe zamandır düşünüyorsun bebek vanm
Okudum canım Allah kabul eylesinBugun benim icin okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Kiz kardesim ilaclarini duzenli icsin. Kardeslerim hayirli insanlar olsunlar annemi beni uzmesinler. Bana sifa ver. Unutkanligim gecsin. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
Alıntı Yorumla
Allahım kolaylıkla nasip etsin hepimize inşallahYok canım tüp bebek tedavisine baslayacagim
Ben bu gün okuyacak canm d0n misafirim vardı giremedimKendi niyetime okudum. Allah kabul etsin
Tamam canimBen bu gün okuyacak canm d0n misafirim vardı giremedim