Allah acil şifalar versin. Bir an önce Hayırlı haberler nasip etsin. Niyetine 200 tane ya şafi okudumKızlar sizden bir şey rica etsem amcamı yoğun bakıma aldılar ya Şafi ceksek onun için bu gün benim yerime onu cekseniz (Ahmet adı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah acil şifalar versin. Bir an önce Hayırlı haberler nasip etsin. Niyetine 200 tane ya şafi okudumKızlar sizden bir şey rica etsem amcamı yoğun bakıma aldılar ya Şafi ceksek onun için bu gün benim yerime onu cekseniz (Ahmet adı
Okudum bagisladim. Allah kabul etsin.Kızlar sizden bir şey rica etsem amcamı yoğun bakıma aldılar ya Şafi ceksek onun için bu gün benim yerime onu cekseniz (Ahmet adı
Allah rahmet eylesin. Simdi gordum nesi vardiki canim kalp krizi falan miVefat etti kızlar amcam
Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsunVefat etti kızlar amcam
Okudum canim. Allah kabul etsinS sedu066 nin niyeti
Allah'ım insaAllah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarım olur ,hayirlica sagliklica nasip eyle Yarabbim ,anneme babama şifa nasip et annem ömür boyu diyalize ihtiyacı kalmaz , en kısa zamanda sağlığına kavuşur insaAllah ,benim için niyetlenip okuyan kardeslerimin de dualarını kabul et Rabbim .Amin.
Arefe günü kalp spazmı oldu sonra coklu organ yetmezliğiAllah rahmet eylesin. Simdi gordum nesi vardiki canim kalp krizi falan mi
Kendi niyetime okudum Allah kabul etsinS sedu066 nin niyeti
Allah'ım insaAllah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarım olur ,hayirlica sagliklica nasip eyle Yarabbim ,anneme babama şifa nasip et annem ömür boyu diyalize ihtiyacı kalmaz , en kısa zamanda sağlığına kavuşur insaAllah ,benim için niyetlenip okuyan kardeslerimin de dualarını kabul et Rabbim .Amin.
Başınız saolsun canım mekanı cennet olsunArefe günü kalp spazmı oldu sonra coklu organ yetmezliği
Allah rahmet eylesin başınız sağ olsunVefat etti kızlar amcam
Niyetine okudum Allah kabul etsinS sedu066 nin niyeti
Niyetine okudum canım Allah kabul eylesinNiyetim: Allahım bana hayırlısıyla sağlık sıhhat huzur afiyet bereket ve rızık ver. Hayatıma mucizeler ver. Beni yalnız bırakma, katından yardımcılar ver. Zamanımı bereketlendir. İçinde bulunduğum sıkıntılı süreçleri hayırlısıyla kolaylıkla ve güzellikle, huzura rahata kavuştur. Bu yıl KPSS’den yüksek puan alayım. rahat huzurlu mutlu ve hayırlı bir işim ve iş ortamım olsun. İnsanlar bana eza vermesinler, hor görmesinler. Beni sevilen sayılan insanlardan eyle. Benim için niyetlenip okuyan arkadaşlarımında dualarını kabul eyle.
Okudum canm yazamadım