Bugunmavibaloncuk niyeti icin 200 Er Reşid okuyalim. Niyeti
Bismillahirrahmanirrahim
Allah'ım doğumdan ölüme kadar olan günahlarımı bağışla, hesap günümüzü kolay eyle, sana layık kul olabilmeyi ibadetleri eksiksiz yerine getirmeyi nasip eyleAllah'ım anne babama umreye gitmeyi nasip eyle
Allah'ım evlat sahibi olmak isteyenlere (içinde banada) hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et, tedavimi hayırla sonuçlandır emeklerimizi boşa götürme, Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakma
Allah'ım duama amin diyen dua kardeşlerimin dualarını kabul eyle(AMİN)
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Stemina
Y Yaz2021
D duavedua
Bugunmavibaloncuk niyeti icin 200 Er Reşid okuyalim. Niyeti
Bismillahirrahmanirrahim
Allah'ım doğumdan ölüme kadar olan günahlarımı bağışla, hesap günümüzü kolay eyle, sana layık kul olabilmeyi ibadetleri eksiksiz yerine getirmeyi nasip eyleAllah'ım anne babama umreye gitmeyi nasip eyle
Allah'ım evlat sahibi olmak isteyenlere (içinde banada) hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et, tedavimi hayırla sonuçlandır emeklerimizi boşa götürme, Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakma
Allah'ım duama amin diyen dua kardeşlerimin dualarını kabul eyle(AMİN)
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Stemina
Y Yaz2021
D duavedua
Okudum canım
Okudum Rabbim kabul etsin inşaallah aminnBugunberonika niyeti icin 200 Er Reşid okuyalim. Niyeti
Hayırlı evlatlar istiyorum evime bolluk bereket gelsin inşallah
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Stemina
Y Yaz2021
D duavedua
BugunStemina icin 200 Er Reşid okuyalim. Niyeti
Tümör tedavim işe yarasın, tümör ameliyatım başarıyla tamamlansın ve ameliyattan çıktıktan sonra kolayca yürüyebileyim, Allah birdaha sağlıkla sınamasın
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Stemina
Y Yaz2021
D duavedua
Okudum canımBugunStemina icin 200 Er Reşid okuyalim. Niyeti
Tümör tedavim işe yarasın, tümör ameliyatım başarıyla tamamlansın ve ameliyattan çıktıktan sonra kolayca yürüyebileyim, Allah birdaha sağlıkla sınamasın
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Stemina
Y Yaz2021
D duavedua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?