BugunYagmurSendeanlarsn icin 200 Er Reşid okuyalim. Niyeti
Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn
Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et aminn
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Stemina
Y Yaz2021
D duavedua
Niyetime okudum Rabbim kabul etsin aminnBugunYagmurSendeanlarsn icin 200 Er Reşid okuyalim. Niyeti
Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn
Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et aminn
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Stemina
Y Yaz2021
D duavedua
okudumm allah kabul etsinBugunYagmurSendeanlarsn icin 200 Er Reşid okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Stemina
Y Yaz2021
D duavedua
BugunGuldemyz niyeti icin 200 Er Reşid okuyalim. Niyeti
Sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı bir evlat diliyorum rabbimden. Dua edenlerin ve benim tüm niyetlerimizin gerçekleşmesini diliyorum..
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Stemina
Y Yaz2021
D duavedua
BugunYagmurSendeanlarsn icin 200 Er Reşid okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Stemina
Y Yaz2021
D duavedua
Allah kabul etsin canim.Okudum canımyasinde okudum hepinize dua ettim
BugunGuldemyz niyeti icin 200 Er Reşid okuyalim. Niyeti
Sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı bir evlat diliyorum rabbimden. Dua edenlerin ve benim tüm niyetlerimizin gerçekleşmesini diliyorum..
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Stemina
Y Yaz2021
D duavedua
Bugunmavibaloncuk niyeti icin 200 Er Reşid okuyalim. Niyeti
Bismillahirrahmanirrahim
Allah'ım doğumdan ölüme kadar olan günahlarımı bağışla, hesap günümüzü kolay eyle, sana layık kul olabilmeyi ibadetleri eksiksiz yerine getirmeyi nasip eyleAllah'ım anne babama umreye gitmeyi nasip eyle
Allah'ım evlat sahibi olmak isteyenlere (içinde banada) hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et, tedavimi hayırla sonuçlandır emeklerimizi boşa götürme, Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakma
Allah'ım duama amin diyen dua kardeşlerimin dualarını kabul eyle(AMİN)
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Stemina
Y Yaz2021
D duavedua
Okudum Allah kabul etsin inşallahBugunGuldemyz niyeti icin 200 Er Reşid okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Stemina
Y Yaz2021
D duavedua
Kendi niyetime okudum Allah kabul etsin inşallahBugunmavibaloncuk niyeti icin 200 Er Reşid okuyalim. Niyeti
Bismillahirrahmanirrahim
Allah'ım doğumdan ölüme kadar olan günahlarımı bağışla, hesap günümüzü kolay eyle, sana layık kul olabilmeyi ibadetleri eksiksiz yerine getirmeyi nasip eyleAllah'ım anne babama umreye gitmeyi nasip eyle
Allah'ım evlat sahibi olmak isteyenlere (içinde banada) hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et, tedavimi hayırla sonuçlandır emeklerimizi boşa götürme, Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakma
Allah'ım duama amin diyen dua kardeşlerimin dualarını kabul eyle(AMİN)
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Stemina
Y Yaz2021
D duavedua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?