- 13 Ağustos 2024
- 1.685
- 3.094
- 48
Okudum Allah kabul etsin inşallahBugunYagmurSendeanlarsn icin 200 El Baki okuyalim. Niyeti
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Ya Rabbi yağmurun günahlarını bağışla yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Cok sevindim canim. Hayirli olsun yeni isinBenim niyetim çok şükür kabul oldu sizler sayesinde yarın yeni işe başlıyorum
Rabbim sizlerinde niyetlerini kabul etsin inşaAllah
Dualara devam etcem yeni niyetle inşaAllah
Sağol canım Allah razı olsunCok sevindim canim. Hayirli olsun yeni isin
Bugunberonika icin 200 El Bedi okuyalim. Niyeti
Hayırlı evlatlar istiyorum evime bolluk bereket gelsin inşallah
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
R rainyy niyetine okudum Allah kabul etsinBugun benim icin 200 El Baki okuyoruz kizlar. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Erkek kardesime sifa ver. Bana safi isminle tez vakitte sifa ver. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Borclarimizi kolaylikla odeyebilelim. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
@MelayMeltem
Stemina
Benim niyetim sağlıklı bir hamilelik çünkü olmuyor sağlıklı düşük yapıyorum acaba nasıl katilcam hergun başkasına bir baskasinami okuncakHer gun birimize 200 adet Allahin isimlerini sirayla okuyalim mi? Herkes kendi duasini gununde paylassin.
BugunYagmurSendeanlarsn icin 200 El Baki okuyalim. Niyeti
Ya Rabbi yağmurun günahlarını bağışla yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Her gun birimize okuyoruz ben seni etiketlerim yeni esmaya gectigimizde o zaman sende okumaya baslarsin en sonda sana okuruzBenim niyetim sağlıklı bir hamilelik çünkü olmuyor sağlıklı düşük yapıyorum acaba nasıl katilcam hergun başkasına bir baskasinami okuncak
Merhaba ben de bekliyorum bitince beni de etiketlerseniz sevinirimHer gun birimize okuyoruz ben seni etiketlerim yeni esmaya gectigimizde o zaman sende okumaya baslarsin en sonda sana okuruz
Canjm ben seni etiketlemistim okumadin benim ve yagmursendeanlarsinin niyetine oku istersen sen de katilmis olursun niyetleri paylastim onceki sayfalara bakabilirsinMerhaba ben de bekliyorum bitince beni de etiketlerseniz sevinirim
Tamam olur çok teşekkür ederim beni eklediğinizde banada haber verirmisiniz bende okuyayımHer gun birimize okuyoruz ben seni etiketlerim yeni esmaya gectigimizde o zaman sende okumaya baslarsin en sonda sana okuruz
Tamam bildirim gelir etiket yapincaTamam olur çok teşekkür ederim beni eklediğinizde banada haber verirmisiniz bende okuyayım
TamamTamam bildirim gelir etiket yapinca
niyetime okudum Allah kabul eylesinBugunGuldemyz icin 200 El Baki okuyalim. Niyeti
3 yıldır tüpbebek tedavisi görüyorum. Şu anda da tedavi içersindeyim. Sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı bir evlat diliyorum rabbimden. Dua edenlerin ve benim tüm niyetlerimizin gerçekleşmesini diliyorum..
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Okudum canımBugunGuldemyz icin 200 El Baki okuyalim. Niyeti
3 yıldır tüpbebek tedavisi görüyorum. Şu anda da tedavi içersindeyim. Sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı bir evlat diliyorum rabbimden. Dua edenlerin ve benim tüm niyetlerimizin gerçekleşmesini diliyorum..
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Tamamdır not aldım odama geçip okuyacağım teşekkür ederimCanjm ben seni etiketlemistim okumadin benim ve yagmursendeanlarsinin niyetine oku istersen sen de katilmis olursun niyetleri paylastim onceki sayfalara bakabilirsin
Bugun benim icin 200 El Baki okuyoruz kizlar. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Erkek kardesime sifa ver. Bana safi isminle tez vakitte sifa ver. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Borclarimizi kolaylikla odeyebilelim. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
@MelayMeltem
Stemina
BugunYagmurSendeanlarsn icin 200 El Baki okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Guldemyz in niyetini paylastim onuda oku canimTamamdır not aldım odama geçip okuyacağım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?